Page 36 of 40 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast
Results 526 to 540 of 591

Thread: Breaking Bad

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

Δεδομένου πάντως ότι κοντεύει να περάσει τρίμηνο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πούμε ότι το τέλος του bb ήταν μια μαλακία και μισή σε σύγκριση ειδικά με το μέγεθος της σειράς.
    Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

εγώ είμαι αιρετικός και θεωρώ πως το ιδανικό τέλος της σειράς ήταν το τέλος της 4ης, καθότι η 5η καγκούρεψε πολύ. μαλακία δεν είναι ούτε γι' αστείο όμως.

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Quote Originally Posted by mourning apocalypse View Post
    Δεδομένου πάντως ότι κοντεύει να περάσει τρίμηνο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πούμε ότι το τέλος του bb ήταν μια μαλακία και μισή σε σύγκριση ειδικά με το μέγεθος της σειράς.

Αν θεωρήσουμε μια μαλακία και μισή το τέλος του ΒΒ, τι να πούμε για το τέλος του Dexter;;;;

Εμένα μου άρεσε το τελείωμα, κυρίως γιατί κατά τη διάρκεια των 5 κύκλων αυτοί οι δύο άβγαλτοι τύποι και κυρίως ο Walter, τα έβαλαν με ασύλληπτα επικίνδυνο κόσμο και τον ξέκαναν, αλλά στο τέλος τουλάχιστον υπήρξε μια δικαιωματικά πιο ρεαλιστική κατάληξη. Δεν ξέρω τι μπορείς να κράξεις σε αυτή τη σειρά. Το πιο δυνατό της στοιχείο ήταν μάλλον τα μηνύματα για τον μέσο αμερικάνο, με τα οποία σε γρονθοκοπούσε στην κυριολεξία.

Fingers crossed για το "Better Call Saul" που έρχεται!
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by OniBocho View Post
    Quote Originally Posted by mourning apocalypse View Post

Αν θεωρήσουμε μια μαλακία και μισή το τέλος του ΒΒ, τι να πούμε για το τέλος του Dexter;;;;
    Ε καλά τώρα, αν πούμε για το Dexter, να μην αναφέρουμε καν το "Κάτι τρέχει με τους δίπλα"!

Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
    Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
    Θα κανω εμετο ρε μλκ, σταματα
    Δεν το πιασα :/
    Μπορεις να αντικαταστησεις τις λεξεις Breaking Bad με τις λεξεις Backstreet Boys και τα ονοματα των πρωταγωνιστων με τα ονοματα Nick, AJ, Kevin Brian, Howie, και το ποστ σου θα ηταν ενα τελειο ποστ 15χρονου κοριτσιου εν ετει 1997! Απο κει και περα δεν εχω ιδεα τι εννοει ο Σαμπρελας, αλλα σιγουρα κατι γαματο θα εννοει, το οποιο ειχα σκεφτει κι εγω απο πριν! Ισως να εννοει οτι το ποστ μου ειχε και καποιον κρυμμενο αυτοσαρκασμο για το ποσο κραζω το ΒΒ, αν ναι, τοτε το πετυχε.
    Αν και το ποστ έγινε σε όχι και τόσο νηφάλια κατάσταση, το feeling είναι το ίδιο. Οπότε ναι, φανμποις.

Όσο για το bb, νομίζω πως η 5η σεζόν, πέρα από την καύλα που θελε να βγάλει -προϊόν ήδη της 4ης, όπου ο walter τα γαμεί όλα, ήθελε να καταδείξει και την τραγικότητα των χαρακτήρων και πως όντως επηρεάστηκαν οι ανθρώπινες σχέσεις των χαρακτήρων της σειράς. Προσωπικά θεωρώ πως ήταν ιδανικό σε διάρκεια και απόλα, σαν να τρως την ιδανική ποσότητα για βράδυ: ούτε πολύ να σου πέσει βαρύ, ούτε λίγο για να ξυπνάς από την πείνα μες τον ύπνο.

Τώρα αν σου άρεσε περισσότερο, ή λιγότερο, γούστα είναι αυτά, δεν είμαστε εδώ για να πούμε "υπερεκτιμημένο breaking bad", "το τάδε είναι κατά πολύ καλύτερο", κλπ. Είδαμε, άρεσε/δεν άρεσε, στεκομαστε/δε στεκόμαστε, πάμε για άλλα.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Βασικα ειμαστε εδω για να πουμε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
    Γτπ ηταν και ο χαρακτηρας του Γουολτερ, και ο τροπος που εξελιχθηκε.
    Κανενας ρεαλισμος, καμια συνεπεια, κανενα ενδιαφερον απο ενα σημειο και μετα.

Χιογιοκάγια OniBocho's Avatar

Αποκλειεται. Hard to believe that.
    "Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -

Lord Lucifer Morningstar

Γτπ ηταν και ο χαρακτηρας του Γουολτερ, και ο τροπος που εξελιχθηκε.
    Κανενας ρεαλισμος, καμια συνεπεια, κανενα ενδιαφερον απο ενα σημειο και μετα.
    Εννοείται επειδή γουστάρουμε τη σειρά είμαστε εδώ. Αν γουστάραμε τον ww σαν πρόσωπο θα στηρίζαμε αδιάφορα τους εμπόρους ναρκωτικών.
    Το πως εξελίσσεται ο χαρακτήρας του ww δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ξέχωρα από την εξέλιξη των προσώπων που τον συνοδεύουν (βλ. χανκ, σκάιλερ, μαικ, τζέσε). It's διαπροσωπικές σχέσεις god damn it.
    Το να επιζητάς ρεαλισμό από μία σειρά όπου ένας τύπος (άσχετος) καταφέρνει να γίνει king of meth, είναι κατά τη γνώμη μου ατελέσφορο. Το ενδιαφέρον αυτό καθ'αυτό είναι προσωπικό γούστο και αν γουστάρει/δε γουστάρει κανείς είναι γαμημένο γούστο. Οπότε τι συζητάμε; Αν έχεις πρόβλημα με σκηνή/επεισόδιο/σεζόν/χαρακτήρα/κοκ, πες το, το να λες "κανένα ενδιαφέρον από ένα σημείο και μετά" δείχνει πως κράζεις σε ένα worship (γενικότερα) thread δίχως λόγο.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Oompa loompa Roswell47's Avatar

εδω κλαιμε με λουπχολς και γουι χαβ του γκοου μπακ κειτ στο λοστ, σε αναγεννησεις του ντοκτορ και ο καουκοτζωνης κραζει μη-ρεαλιστικη εξελιξη χαρακτηρα ΓΓ;;;;; Οχι ρε μαλακες, δε θελουμε ρεαλισμο, θελουμε ΚΑΒΛΑ, και το ΒΒ δινει απειρη. Για ρεαλισμους και συναφη, Οικογενειακες Ιστοριες, πιθανοτατα στο σαιτ του αλφα

ρε γαβ γαβ

Και Dexter, πού τον πας τον Dexter.

Oompa loompa Roswell47's Avatar

καλημερα ματαθαιο <3

Senior Member Lazyass's Avatar

γκεστάλ nothingman's Avatar

Walter White is not dead, and neither is Breaking Bad,” said the 47-year-old writer, director, and executive producer of the groundbreaking show.
    “We’ve kept it under wraps for months, now the cat’s out of the bag. Season 6 is coming, and it’s going to be epic and true to the fans that have followed the show so incessantly.”

http://nationalreport.net/vince-gill...-bad-season-6/

μην το κάνετε Prison Break, θα σας πλακώσω όλους
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

γκεστάλ nothingman's Avatar

Walter White is not dead, and neither is Breaking Bad,” said the 47-year-old writer, director, and executive producer of the groundbreaking show.
    “We’ve kept it under wraps for months, now the cat’s out of the bag. Season 6 is coming, and it’s going to be epic and true to the fans that have followed the show so incessantly.”

http://nationalreport.net/vince-gill...-bad-season-6/

μην το κάνετε Prison Break, θα σας πλακώσω όλους

εντιτ: συγνώμη για το ντάμπολ ποστ, ταράχτηκα.

εντιτ 2: Δεν ισχύει παιδιά, ειμαι σαχλαμάρας και πιστεύω όποια μαλακία διαβάσω στο ίντερνετ και βιάστηκα και ζέστη.
    Last edited by nothingman; 25-08-2014 at 16:35.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~