Σταθερα καλη η ποιοτητα, αλλα δεν εχω βρει καποιο επεισοδιο της 5ης σεζον ως τωρα ξεκαρδιστικο, χωρις να εχω βρει και καποιο μετριο ουτε ομως.
Η Λιλυ εξελισσεται σε μεγαλη λατρεια, ειναι απλα αξιαγαπητο το πλασματακι αυτο.
Σταθερα καλη η ποιοτητα, αλλα δεν εχω βρει καποιο επεισοδιο της 5ης σεζον ως τωρα ξεκαρδιστικο, χωρις να εχω βρει και καποιο μετριο ουτε ομως.
Η Λιλυ εξελισσεται σε μεγαλη λατρεια, ειναι απλα αξιαγαπητο το πλασματακι αυτο.
http://www.megatv.com/article.asp?catid=34124#toppage
ξερνάω από αυτιά-μύτη-στόμα, με αυτή τη σειρά. ελπίζω να τον χρυσοπληρώνουν τον μεταφραστή.
Last edited by funishment; 08-03-2014 at 20:00.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Δεν ξερω αν θυμαστε mid 90's το Παντρεμενοι με Παιδια του εμετικου Μαστορακη... Μαλλον τους εμπνεουν τα μουτρα του θεου Ed O'Neil!![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
θυμήθηκα και άλλη "μεταφορά" με google translate.
Αλλά είχα δει 2-3 επεισόδια και δεν ήταν τόσο τραγικό ή ίσως επειδή δεν είχα δει το ορίγκιναλ
My name is earl
Με λένε Βαγγέλη
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
τσέχα μάλλον έπρεπε να την κάνουν..αλλά καύλα σαν την βεργκάρα δύσκολο να αντικαταστήσεις.
1) e4, c5
2) Νf3
Μόλις τέλειωσα τη δεύτερη σεζόν.
Δε θα υπάρξει τρίτη.
Η σειρά αυτή καθεαυτή δε με πείραξε. Τίγκα κλισέ, υστερίες, χιλιοπαιγμένες καταστάσεις, ο Αλ μπάντυ σκιά του εαυτού του, two and a half μουνάρες, οπωζήποτε ένα γκέη ζευγάρι γιατί έτσι και φυσικά το απαραίτητο closure σε κάθε επεισόδιο με τα συγκινητικά βαθιά μηνύματα. Θα έλεγα ότι είναι για την αμερικάνικη τηλεόραση ότι το "Εφτά κακά της μοίρας μου" για την ελληνική. Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η σειρά επιλέχθηκε για να γίνει μεταφορά στην ελληνική τηλεόραση.
Τέλος πάντων, δεν έχω παράπονο. Αυτή την περίοδο βλέπω παράλληλα Parks and Recreation και Community. Δεν είμαι πλεονέκτης.
Διαβάζοντας όμως αυτό το τόπικ, αναρωτιέμαι μήπως το έχουμε παρακάνει λίγο τα τελευταία χρόνια με την αλόγιστη κατανάλωση τηλεοπτικών σνακς?
Δώδεκα στα είκοσι τόπικ της πρώτης σελίδας του Cinema/DVD/TV/Θέατρο section αυτή τη στιγμή, αφορούν τηλεοπτικές σειρές. Ξαναδιαβάζω την πρώτη σελίδα αυτού του τόπικ και σκέφτομαι ότι οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους.
Το κόβω εδώ γιατί ούτε μίζερος θέλω να είμαι. Ευχαριστώ και συγνώμη για το δυσάρεστο μπαμπ.
Resistance is useless
Δεν ξέρω αν έχω γράψει κανένα τέρας κλισεδισμού και παχιές κουβέντες εδώ μέσα και βαριέμαι να κοιτάξω, αλλά ό,τι κι αν έχω πει το εννοώ και σε μούτζωσα κιόλας σε μια στιγμή πάθους! Για μένα ασούμε είναι η νούμερο ένα (1) κωμωδία αυτή τη στιγμή, που παρά τις πολλές σεζόν που έχει κάνει δεν έχει χάσει τίποτα σε ποιότητα, ίσα ίσα. Όλα σχετικά προφανώς, εγώ πχ δεν πάλεψα καθόλου παρκς εν ρεκ όσο κι αν προσπάθησα.
Δεν βρίσκω κακό το τηλεοπτικό σνακ, προσωπικά δεν έχω συχνά την υπομονή να δω μια ταινιάρα 2μιση ώρες, προτιμώ να δω μια σειράρα 45 λεπτών και να μην γυρνάω κάθε τόσο να τσεκάρω το φβ και το feedly.
Επίσης δεν καταλαβαίνω το beef σου με τον Λιβιεράτο.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;