Last edited by Πόσο κάνει 10 συν 7; 08-03-2014 at 03:36.
όχι ρε φίλε. και πρόπερσι είχε πεθάνει ο κιθαρίστας από φυσικά αίτια, το ίδιο μάλλον κι αυτός. δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα τους συμπαθούσα χωρίς να πολυακούω, κρίμα.
μπαννερ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
But, suddenly, I viddied that thinking was for the gloopy ones and that the oomny ones use like inspiration...
δε θέλω να γίνω σπαστικός αλλά:
(από http://www.gazzetta.gr/other-sports/...e-warrior-vids)Είναι γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις στην πολιτική.
Rock or Nothing
Δεν γίνεσαι μωρέ, την καρικατούρα μνημονεύουμε άλλωστε, την εικόνα που συνηθίζαμε να συναντάμε συχνά σε μια εποχή που διανύαμε την ...τρυφερή παιδική μας ηλικία (εγώ τουλάχιστο). Τώρα τι έκανε πέρα από το να ποζάρει εντός και εκτός ρινγκ, μάλλον ήταν δευτερεύον, αλλά καλά κάνεις και το αναφέρεις γιατί άμα ...συγχωρείται ένας συνάνθρωπός μας, ας ξέρουμε και για τι ακριβώς.![]()
Deafening, painstaking, BB King
Bob Hoskins...
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
αφου βλεπετε οτι σταρχιδια τους, καντε ενα rip θρεντ να τελειωνουμε
Vielen Dank für alles was mal war