Πούλησα ένα DS-2, 30 ευρώ, πριν κανά μήνα. Ίσως 5-10ε ακόμα να τα καταφέρεις, αν δε βιάζεσαι.
Life begins at 45°.
ποναει ο κωλος μου
![]()
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
Δε μπορω να βρω με τιποτα το θρεντ/συζητηση για τα τελωνεια.
Φιλος μενει μονιμα αμερικα, θα τον βαλω να μου παρει ενα μπασσο.
Αν το στειλει (επειδη ο μαλακουλης ξαναρχεται χριστουγεννα) θα πληρωσω τελωνειο?
Δε θελω να κανω αυτο που λεει εδω:
http://www.noiz.gr/index.php?topic=200527.20
![]()
ρε συ πολυ φοβαμαι οτι θα φας ξεκωλιασμα απο το τελωνειο αμα σου το στειλει. πλεον με την κριση αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι κοιτανε τα παντα. ειδικα αν εχουν χαρτι που λεει οτι ειναι πανω απο 30 δολλαρια. αν δεν εχει χαρτι ή μυριστουν οτι γραφεται μαλακια νουμερο, εχουν τεφτερια με παραπλησια προιοντα και τσεκαρουν. to usps einai η σωστη λυση να στο στειλουν αλλα ρισκαρεις πολυ. εγω στην θεση σου θα περιμενα.
υγ. βεβαια ενας φιλος πηρε προσφατα μαγνητες απο αμερικη και δεν τουρθε τυελωνειο. με usps του τα εστειλαν. αλλα οι μαγνητες ειναι 2 σκατουλακια. με το μπασο δεν σε βλεπω καλα. εγω προσωπικα δεν θα ρισκαρα. δεν θελω ομως και να σεπ αρω στο λαιμο μου. καλη σου επιτυχια γενικα
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Ο φίλος το στέλνει με απλό ταχυδρομείο (USPS) βάζεις σε άλλο δέμα άλλη χρονική στιγμή κουτιά και τέτοια, και σε άλλο το όργανο μόνο του.
Αν ανοίξουν το "δέμα" και δουν ένα μπάσο από ιδιώτη σε ιδιώτη τυλιγμένο με εφημερίδες θα σου πουν και συγγνώμη.
Άλλη επιλογή στο πακετάρει όπως το πάρει και στο στέλνει ΠΆΝΤΑ με USPS και 1/10 να στο ανοίξουν και να πληρώσεις ΦΠΑ. Με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία πληρώνεις 100% τελωνεία / φπα
Σκούνταμε με κανένα πουρνό να σε πω !
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Μεχρι και κανενα χρονο πριν, ισχυε πως αν στο δεμα γραφει πως ειναι δωρο, δεν τα ανοιγουν. Φυσικα, καλο ειναι να μοιαζει καπως και με δωρο. Γνωριζει κανεις αν μπορει ακομα να του το στειλει κατ' αυτον τον τροπο στα σιγουρα;
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
το θέμα gift wrap είναι ξεπερασμένο πλέον, και ας είναι καλά το abuse από την ασιατική αγορά.
Και είναι πάνω από 2 χρόνια που δεν παίζει δυστυχώς.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ