foto pou evgale h aderfi mou thn limni sta giannena
![]()
foto pou evgale h aderfi mou thn limni sta giannena
![]()
Yippee-ki-yay, motherfucker.
h prasinila pou fenete den einai maka einai neraidoskoni den exoume vromia sthn limni mas
Επιστρέφοντας από Κόρινθο μέσω παλαιάς Εθνικής
I've got an infinite number of places to go, the problem is where to stay
Κολούμπρα γιαννιώτης είσαι γαμώ το σταυρολόι μου;...![]()
![]()
Deafening, painstaking, BB King
nai re gonzo gamw thn kwlara mou
pes mou oti eisai ki esu gianniotis na trela8oume telios
Έχω χάσει τημπάλα σου λέω!!! Έλα χωρίς πλάκα, για καφέ στον μύλο στο Θειογέφυρο σκας; Κρέπα από το Hippo τρως; ΚΛΑΡΙΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ!!22112!@!@!11
Ontopic:
http://instagram.com/birbilation
Ποιό πολύ "στιγμιότυπα", όχι και τίποτε καλές φωτό, με τον φακό του κινητού, αλλά ...original content anyhow.
Offtopic πάλι, καταγωγή Γιάννενα, εκεί κάθε καλοκαίρι από τότε που θυμάμαι, έστω και για λίγο, ξέρω και διάλεκτο χωρίς φωνήεντα άμα λάχει...
Deafening, painstaking, BB King
έλα μωρέ... με συγκινήσατε
![]()
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
paw pantou kai se ola kai thn epomeni fora pou 8a aniforiseis 8a mou peis na vre8oume na kanoume paniko
auto isxiei gia olous tous ERites (tous cool oxi autous me tis polles moutzes) kai gia sena kura marianna pou eisai eves8iti
φυσικά-φυσικά να με περιμένετε.
Spoiler
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Τελείως off topic, αλλά μιας και αναφέρθηκε το ΧΙΠΠΟ, εκείνο με τις κρέπες που είχε ανοίξει δίπλα στο χιππο, που για υλικά είχε μέχρι και αμέλετητα λευκής κουκουβάγιας και καπνιστό γιδοτύρι είναι ακόμα ανοιχτό?
Ψησταριά ο Θέμης στις εργατικές να φανταστώ δεν έχει πάθει τίποτα ο άνθρωπος ή το μαγαζί?
I don't do drugs. I am drugs.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
to hippo den exei pia ton kosmo pou eixe kai o logos einai to magazi pou les ion storm akrivos dipla to piazza del cafe foveres krepes
kai o 8emis an kai exw kairo na paw fantazome kala 8a einai
oso gia sena onibocho den fteei to magazi ki egw 8a eftina sthn krepa sou
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Είχα ακούσει και για τα δύο ότι έκλεισαν και ένιωσα κάπως.
Ψησταρία ο Βαγγέλης στην στοά μετά τα παλιά Κτελ έμαθα ότι είναι ακόμα, Βαγγέλης ότι καλύτερο για καλοκαίρι μετά από θάλασσα.
Έκλεισε το Σουμπιτο δυστυχώς, και μερικά άλλα μαγαζιά, πολύ αρρώστια έπεσε τελευταία πάνω.
Περίπου τσιπουράδικο πας καθόλου? Θέλω να ρωτήσω για την κουζίνα του.
Επίσης αν έχεις τίποτα καλό να πεις για μαγαζιά βράδυ τι έκλεισε τι άνοιξε πες τα όλα.
Σκέφτομαι να ανέβω μέχρι καλοκαίρι και όλοι όσοι ήξερα έχουν φύγει μετά από τόσα χρόνια για να ρώταγα.
I don't do drugs. I am drugs.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry