ε τωρα δε τους κοψαν το δικαιωμα ψηφου?
ε τωρα δε τους κοψαν το δικαιωμα ψηφου?
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Προς φιλους/φιλες και κυριως συντροφους/συντροφισσες:
Σημερα δεχτηκα friend request απο το παρακατω προφιλ, το οποιο μετρα μονο 4 φιλους (κανεναν κοινο) και εχει υποπτα χαρακτηριστικα.
https://www.facebook.com/panagiotis.papaxr
Ιδιαιτερη προσοχη, τις τελευταιες μερες βγηκαν στη φορα ψευτικα προφιλ που διαχειριζονται ασπονδυλα για να κατασκοπευουν κινηματικο κοσμο. Ας εχουμε το νου μας.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Εχει 6 ασπονδυλα φασιστακια το φορουμ ή το κομπλεξ και η μικροτσουτσουνιαση καποιων ξεπερναει καθε φαντασια; ζωδια!
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Απο το γαματε με κι ας κλαιω που φαινεται να αρεσει σε σενα ρε τυρι το εβγαλες το ασφαλες συμπερασμα παλι;
[QUOTE=Phantom Duck;1247954]
Δεν το ξερω. Θα επρεπε; ή μηπως δεν ειναι οποτε τον αδικω;
Θεουλης! Για ζωΑδια πηγαινε...![]()
Lord Lucifer Morningstar
αν ήμασταν 4-5 χρόνια πίσω θα ήμουν πεπεισμένος πως ο κάθε rbnikos_souvlas, onibocho κλπ θα ήταν ο ίδιος ο ικόνοκλαστ που βαριέται και τσακώνεται με τον εαυτό του
έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να διαβάζω έξυπνους νέους γιούζερς διψασμένους για διάλογο να κάνουν register και να βρίζουν το ασπόνδυλο μουνί του ικόνοκλαστ
αμαν πια βρε παιδιά :{
Το σίγουρο είναι πως ο ικονοκλαστ βγάζει στους νέους γιούζερς το χειρότερο τους εαυτό.![]()
Last edited by Λεκές; 25-02-2014 at 22:26.
Καρχατ, παρπαρτ, παλιέ γιούζερ, έχεις δει μάπα ικόνοκλαστ; Ασχήμια χίπη - μισή μερίδα - ανταρσύα - έχω μικρό πουλί και ροκάρω στο ιάρ. Γαμήθηκα στα γέλια.
Ρε παιδι μου, δεν ειναι μονο αυτος το ζητημα. Στην τελικη ολοι θα γρψουν μια παπαρια και θα φανε το δουλεμα. Τουλαχιστον ο ικονοκλαστ σε καποια θεματα γραφει σοβαρα και εμπεριστατωμενα, αλλα οταν 12/10 ποστς που απευθυνονται σε αλλον, ειναι τρολαρισμα, προσβολες και ελιτισμος και μια γενικοτερα εχθρικη αντιμετωπιση, πως περιμενεις να εξελιχθει ο καθε νεος χρηστης; θα γινει σαν τον μπακουροψαρακλα στο στρατο, που με το που "παλιωσει" θα κανει τα ιδια και χειροτερα. Δηλαδη, δε νοειται να γινεται ενα on topic post και να πεφτουν μουτζες επειδη αυτος που το εγραψε ειναι νεος ή μαλακας για τους περισσοτερους (οπως προφανως νομιζουν για μενα). Κρινεις αυτο που διαβαζεις κι οχι μονο ποιος το εχει γραψει. Δεν ειναι ψωλομετρηση τα φορα. Κι ας βγει η κομπλεξαρα τωρα να πει "ετσι ειναι το ER κι αν σ'αρεσει".
Το τελευταιο μου ποστ θεωρησα οτι αφορα κατι σημαντικο, κυριως για ατομα του κινηματικου χωρου. Αν και ενημερωσα ομαδες στο fb και το ανηρτησα στο προφιλ μου, θεωρησα σημαντικο να το πω κι εδω. Δεν εγραψα για πεταμενα Dark Knight του Nolan γαμω τη μπαναγια. Κι ο PhantomDuck δε δειχνει να με γουσταρει, αλλα τουλαχιστον εδωσε μια on topic απαντηση. Το κραξιμο για το κραξιμο σε τετοια περιπτωση ειναι μαλακια και μαλιστα αποξηραμενη.
Καλα νταξει, το γαμησες και ηταν ηδη ψοφιο.. Η μαπα του καθενος εδω μεσα ειναι το ζητημα;
Στο μικρο πουλι δε θα διαφωνησω παντως..βρωμαει μικροτσουτσουνιαση χωρις να χρειαζεται να το δεις καν!
![]()
Last edited by OniBocho; 26-02-2014 at 08:27.
Lord Lucifer Morningstar
εμένα ο Ικονοκλαστ μου είχε πει με έμμεσο τρόπο να μην αγοράσω ένα αμάξι, και πήρα τελικά Κορσα και είμαι ευχαριστημένος μέχρι όσο δεν πάει!
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ