λυσσαξες με την ελληνική σημαία, έχει μπει
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
THE sting of the bumblebee ηχογραφημένο με το μετρονόμο μαζί.
Κλαίω![]()
πλακα μου κανεις παω να ακουσω να γελασω
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μαλακα ποσο καλτ?
θα το κανω και εγω
επισης ποσο χαλια ειναι? το εχουν αλλαξει εντελως και ειναι τραγικο
αυριο θα ακουσω ολο το αλμπουμ να μου φτιαξει τη διαθεση
ποθτανα ολα
iola 11
ΤΑ ΧΑΝΩ ΤΡΕΛΑΝΩ MMXIV
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
MONO OI MANOWAR ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΤΟΣ.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Last edited by BLiTzER; 18-02-2014 at 16:13.
Life begins at 45°.
Μην είστε him οπαδοί, ο δίσκος χώνει. Δε τον έχω ακούσει ακόμη και δε ξέρω πόσο διαφορετικός είναι από τον κανονικό. Οι σημαίες που βάλανε στο εξώφυλλο είναι από τις χώρες στις οποίες κάνουν συναυλίες αυτό τον καιρό. Μην είστε him οπαδοί.
True Metal Or No Metal At All
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ