μπαμπ.
το προσεξε κανεις αυτο στο σημερινο;
μπαμπ.
το προσεξε κανεις αυτο στο σημερινο;
this is radio freedom.
είναι η δελυτερη φορά που βγαίνει σενσορντ τέτοιο σχόλιο. την προηγούμενη φορά έγραφε μόνο censored, χωρίς άλλο σχολιασμό
Vielen Dank für alles was mal war
grapste o ka8enas tous logous pou to blepei akoma. xekinaw :
01.kwlos ths caley cuoko
εγω δεν το ξεκινσηα ποτε και ουτε προκειται γιατι απο κατι βιντεακια που ειδα ειναι γτπ, χλιαρα αστεια και γελιο κονσερβα μπας και παρασυρθει κανενας και γελασει σε στυλ "πφφφ". δειτε how i met your mother αν θελετε φιλαρακια part 2.
Από τις 2 όλες κι όλες κωμικές σειρές που βλέπω πάντως (αυτήν και το HIMYM) μόνο με αυτήν γελάω πλέον, το άλλο είναι τραγικό με το όποιο χιούμορ που του έχει μείνει να είναι εντελώς γιαγιαδίστικο, ξες τσάι, κουλουράκι, μπιρίμπα και χαζοχαχανητά φάση. Όχι ότι το bbt είναι το τέλειο σε σχέση με τις 3 πρώτες σεζόν ασούμε, αλλά σε κάθε επεισόδιο σου προσφέρει σίγουρα κανα δυο στιγμές ΓΕΛΙΟΥ ρε παιδί μου.
Back on topic. Βρήκε κανείς υπότιτλους για το τελευταίο?
Δεν την είχα σε εκτίμηση για να κατεβάσω σεζόν αλλά το τελευταίο καιρό πιάνω τον εαυτό μου να χασκογελάω πολλές φορές. Σαφώς σε άλλο κλίμα και επίπεδο από το IT αλλά και καμία σχέση με φιλαράκια! Στο συγκεκριμένο συμπάθησα σαν ηθοποιό και την Starbuck..και σαν γυναίκα
Last edited by cromags; 11-10-2014 at 11:42.