μετα την εκπαιδευση ειναι κουλ απο τι ειχα δει οταν ημουν λοχο στρατηγειου που ηταν μαζι μας.
μετα την εκπαιδευση ειναι κουλ απο τι ειχα δει οταν ημουν λοχο στρατηγειου που ηταν μαζι μας.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Για 8μηνη θητεία , στο άρθρο λέει ότι την δικαιούται μοναδικός αδερφός από τρία αδέρφια..παίζει ρόλο η ηλικία των αδερφών ή τζάμπα με αγχωσαν απτό πρώτο γραφείο ?
μόνο ο μεγαλύτερος ανεξαρτήτως ηλικίας
Σορρυ το έγραψα βιαστικα και δεν το διευκρινισα.. Είμαι το μοναδικό αγόρι , έχω δύο αδερφές και ξέρω ότι κάνω 8μηνο..απτό πρώτο γραφείο μου είπαν ότι επειδή και οι δύο αδερφές μου είναι πάνω από 18 , ίσως κάνω κανονικά 9 μήνες..παπαριες μ λένε?
η βλακεία που είναι μαζεμένη στη στρατολογία πάντα με εκπλήσσει. φαντάρος ή εποπ στο 'πε;
Μειωμένη θητεία 8μηνης διάρκειας δικαιούνται
- Ο μόνος ή μεγαλύτερος αδερφός από 3 ζώντα αδέρφια
Εποπ..το ήξερα αυτό που μου παρεθεσες αλλά με αγχωσε αυτός οπότε είπα να το ψάξω..να μην σκάω ε?
για κανένα λόγο, όταν πάρεις τη μετάθεση για τον τόπο σου θα του εξηγήσεις ότι του μένει μια ζωή και σήμερα. καλή θητεία.
Ευχαριστώ φίλε μου αλλά ήδη είμαι στο τόπο μου , ασσηρο![]()
125 και σημερα
Μια και καμια.
καλα ξεμπερδεματα στους υπολοιπους
έχει πάρει κανείς αυτή τη δίμηνη αναβολή για "κοινωνικούς λόγους"; τι λόγοι μπορεί να είναι αυτοί ακριβώς; πρέπει να στείλω τον πατέρα μου στο νοσοκομείο ή αρκεί να έχω απλά μια εκκρεμότητα με τη σχολή (διπλωματική εργασία στην προκειμένη);
μου είπαν ότι πρέπει να υποβάλω μια υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρω τους "κοινωνικούς λόγους" και σχετικά χαρτιά που να τους τεκμηριώνουν.
το 2009 είχα πάρει την δίμηνη γράφοντας στην υπ.δηλ. ότι θέλω να τελειώσω τη διπλωματική. περισσότερο τυπικό μου φάνηκε, δεν ρώτησαν να μάθουν τίποτα περισσότερο. πήγα με την υπ.δηλ. και μου έβγαλαν την αναβολή επί τόπου. αν δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα, δεν θα έχεις πρόβλημα.
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
Τη δίμηνη τη δίνουν έτσι. Απλά πάνε χαρτί που διακαιολογεί τη φάση.-
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
πηρα περσυ το μαρτη διμηνη αναβολη με χαρτι καταταξης και βεβαιωση σπουδων απο το πανεπιστημιο.
τυπικη διαδικασια
Σε λίγες ώρες μπαίνω Θήβα. Καλά κουράγια και στους υπόλοιπους.