Ryanair είναι γενικά για πέταμα και λύση ανάγκης αν δεν υπάρχει κάτι άλλο σε λογικές τιμές. Να ξεκαθαρίσω πως δε μιλάω για τη χρήση της εταιρείας στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη. Και αυτό γιατί στην Ελλάδα τα αεροδρόμια είναι στάνταρ ενώ στην Ευρώπη έχουν βρει κάποια ξεχασμένα για βάσεις. Το Weeze πχ όπως και να το κάνουμε δεν είναι Ντίσελντορφ! Ακόμα και το Stantsted για Λονδίνο είναι ψιλοτράβηγμα να πας.

Από κει και πέρα τι να πρωτοπώ. Οι μικρότερες θέσεις που μπορεί να υπάρχουν, αγένεια, ηλίθιες ανακοινώσεις στο αεροπλάνο, ξύπνημα από αεροσυνοδούς που δε μιλάν καν αγγλικά, γενικά όπως είπα μακρυά και φυσικά μόνο για 2-3 μέρες ταξίδια γιατί αν είναι να πάρεις βαλίτσα με τις χρεώσεις τους τότε είναι που δεν αξίζει τον κόπο!

Και τρου στόρι....Λονδίνο, λόγω αγώνα της Crystal Palace φτάνω καθυστερημένος 3 λεπτά από την ώρα που ήταν να κλείσει το τσεκ ιν. Στη διαδρομή μιλάω στο τηλ με φίλους στο αεροδρόμιο και μου λεν μη σκας γιατί υπάρχει καθυστέρηση στη πτήση για 40 λεπτά. Φτάνω στο τσεκ ιν τρέχοντας, 3 λεπτά αφότου έχει κλείσει στα 37 λεπτά πριν την αρχικά προγραμματισμένη ώρα πτήσης, και η μαλακισμένη μου λέει πως έχω αργήσει. Τις λέω το γνωρίζω ΑΛΛΑ η πτήση έχει καθυστέρηση 40 λεπτά οπότε ουσιαστικά είμαι εκεί 77 λεπτά πριν την πτήση. Εννοείται πως δεν έγινα δεκτός και με πολύ αγένεια και άθλια αντιμετώπιση μου είπαν να βγάλω εισιτήριο για την επόμενη πτήση.

Το ζουμί της ιστορίας είναι πως την πτήση την πλήρωνε η εταιρεία που δούλευα τότε και αφού επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν κανένα πρόβλημα, βγάλε καινούριο εισιτήριο, πλήρωσε το, και φέρε μας την απόδειξη να σου δώσουμε τα λεφτά πίσω. Το καινούριο εισιτήριο έβγαινε 250 λίρες, η απόδειξη έγραφε τόσο αλλά για κάποιο λόγο στην κάρτα με χρέωσαν μόνο 43 λίρες. Οπότε 207 λίρες στην τσέπη!