Δεν ξέρω πόσοι το πήραν χαμπάρι αλλά απ' ότι φαίνεται απ' του χρόνου δέσμες.
Δεν ξέρω πόσοι το πήραν χαμπάρι αλλά απ' ότι φαίνεται απ' του χρόνου δέσμες.
exw poly kairo pou lew se gnwstous mou oti ekei sto ypourgeio tous pire 15 xronia gia na katalavoun ti gamato sistima itan oi desmes ..........
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
ανακοίνωση της Συγκλήτου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (23-9-2013)
![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Μιας και μιλάμε για δαπ
http://tvxs.gr/news/ellada/komotini-...raboys-tis-dap
sicOriginally Posted by tvxs
All alone, or in twos,
Some hand in hand
Make their stand.
εχει καταντησει γραφικο να ξεπεταγονται καθε φορα τα 'ανεξαρτητα' γιουσουφακια της δαπ-οννεδ.
λιγες φαπες και καμια ροχαλα οπου και αν εμφανιστουν, το παρελθον εχει δειξει το δρομο.
All alone, or in twos,
Some hand in hand
Make their stand.
Από προχθές κουβεντιάζεται η "Λευκή Εβδομάδα". Θα έκλειναν -αρχικά- λέει τα σχολεία μετά την Καθαρά Δευτέρα, Τρίτη ως Παρασκευή για να τονωθεί ο τουρισμός, απόφαση του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων Ξενοδόχων Hotel -4- .
Όταν μου έστειλαν αρχικά το λινκ άνοιξα κατευθείαν το koulouri για να το παίξω έξυπνος, σίγουρος ότι είναι δικό του άρθρο, αλλά τελικά έφαγα άκυρο, όντως συζητούσαν τέτοια πρόταση. Στην πορεία η Λευκή Εβδομάδα έγινε Λευκό Διήμερο, μία Παρασκευή τον Μάρτιο και μία τον Απρίλιο ή και οι 2 μαζί μετά την Καθαρά Δευτέρα, σήμερα έλεγαν ότι ίσως δεν ισχύσει για το Δημοτικό γιατί στην (απίθανη ομολογουμένως) περίπτωση που οι γονείς δεν μπορέσουν να πάρουν άδεια από τις δουλειές τους για να πάνε στα σαλέ για σκι ίσως δημιουργηθεί πρόβλημα με τη φύλαξη των μικρών παιδιών, τα σχόλια στα ίντερνετς δίνουν και παίρνουν με το καλύτερο να προτρέπει τους κρεοπώλες να ζητήσουν μείωση της νηστείας κατά 2 εβδομάδες
Meanwhile, στα σχολεία οι δάσκαλοι λένε ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, ότι θα πέσουν πολύ οι τιμές των δωματίων εκείνη την περίοδο, ότι κλάιν και αν χαθούν εκπαιδευτικές εκδρομές για να αναπληρωθούν τα χαμένα μαθήματα της Λευκής Εβδομάδας, κι εμένα με πιάνει μια κατάθλιψη και δεν έχω Λευκό Κελί πρόχειρο να κρυφτώ να μην ακούω κανέναν.![]()
Να καταργηθεί τελείως η νηστεία εκτός από τους παπάδες για τους οποίους θα επιβάλλεται με 24ωρη παρακολούθηση.
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
περα απο την πλακα, μιλαμε για τραγικα πραγματα ετσι? κανουν οτι μπορουν για να πηδηξουν την παιδεια και το εχουν καταφερει. βαφτε την χωρα μπλε και πεταχτε την στη θαλασσα...
απλα καυε φορα που σκεφτομαι οτι εχουμε πιασει πατο, κατι βρισκουν για να με εκπληξουν
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
καλα μια προταση των ξενοδοχων ειναι , δεν εχω καταλαβει γιατι εχει γινει τοσος ντορος .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Επειδή έγινε δεκτή;
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Γιατί η φυσιολογική απάντηση σε μια τέτοια πρόταση ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ θα έπρεπε να είναι αυτή --->
Το τι γίνεται όμως, το έγραψα πιο πάνω. Καμία ελπίδα.
Art δεν έγινε δεκτή ακόμα, το συζητάνε, είπαμε, έχει προκύψει ένα μικρό πρόβλημα με τις άδειες των γονιών από τις δουλειές τους :")