ο τρελοπαπάς
και ο τρελοκύπριος που τα 'σπασε όλα \m/
ο τρελοπαπάς
και ο τρελοκύπριος που τα 'σπασε όλα \m/
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
χυστε ελευθερα απο το 2:40 και μετα
Last edited by Death MD; 24-12-2013 at 01:42.
ειχαν να πονεσουν τα αφτια μου τοσο πολυ απο το 1998 στους μοτορχεντ.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Μαλάκες ότι έχει ανεβάσει είναι για δέσιμο..
![]()
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
Σκοτώστε τον ΒΛΑΚΑ τώρα!
Επικεντρωνόμαστε 2:05-2:30
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Χμ τα φιλαράκια είναι ΠΟΛΥ πιο έξυπνα, αλλά κωνσταντίνου και ελένης το βλέπω πιο ευχαρίστα. Και τα 2 τα χουμε φάει στη μάπα (όχι απαραιτήτως αρνητικά) ένα εκατομμύριο φορές, οπότε για όποιον ζει στην ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια, οι εν λόγω σειρές έχουν γίνει προσωπικό βίωμα, για αυτό και νομίζω δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Είναι σαν να λέμε πως το top gear είναι καλύτερη εκπομπή από το βρες τη φράση.
Για το παραπάνω βίντεο, κλασσικός ρώμας καθυστέρας (αν και τελευταίως, μετά την "κόντρα" * με τον μπέζο, τον συμπάθησα κάπως).
* που χε βγει ο μπέζος σε ερώτηση για την ανεργία των νέων και παλαιών ηθοποιών και είπε πως η κρίση είναι ευκαιρία ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να φύγουν όσοι δεν αξίζουν πραγματικά και δεν είναι όσο γαμάτοι αυτός και ο φιλιππίδης. Ψόφο καριολη μπέζο.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Σορρυ αν εχει ξαναμπει, καθως ειναι απο το Νοεμβριο, αλλα εγω τωρα το ειδα αυτο.... ολοκληρο.....