η αλήθεια είναι οτι ξενέρωσα λίγο με ΕW τώρα που είδα αυτά τα στοιχεία. Αν και πιστεύω, ούτως ή άλλως, ότι είναι βλάκες. Καμμένοι. Δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια για μουσικούς, γενικότερα. Ούτε για την νοημοσύνη τους. Ο καιάδας έχει περάσει το στάδιο της "γραφικότητας".. Φήμες γνώριζα μέχρι πριν λίγα χρόνια. Μουσική του δεν εχω ακούσει. Τους υπόλοιπους λιγο πολύ δεν τους ξέρω. Ελπίζω ο Ικονοκλαστ να έχει περάσει αυστηρό έλεγχο όλα τα μουσικά συγκροτήματα και άτομα με τα οποία συναναστρέφεται και να έχει απομονώσει τα αρρωστα μέλη. Να εχει κόψει κάθε επαφή με ότι δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία του και την αντίληψη του. Πιστος στην ορθοδοξία του και καυστικός με όποιον δεν στέκεται στο ύψος που έχει κανονίσει αυτός ότι πρέπει να είναι οι υπόλοιποι. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να σταματήσει να μας πρήζει τα παπάρια και εδώ μέσα. Σωτήρες να μας ανοίξουν τα μάτια δεν χρειαζόμαστε. Ούτε δικηγόρους του διαβόλου να ξετρυπώσουν τις και καλα βρωμιές του μουσικού χώρου. Ούτε κάποιον που θα το παίζει υπεράνω λες και απευθύνεται σε ανόητους. Εχω την εντύπωση, και αν θες το συζηταμε, πως νομίζεις πως μας ξέρεις καλά. Όλοι εδώ μέσα είμαστε το ίδιο "Μεταλάδες". Πως ξέρεις τι ζώα, ηλίθιοι, μικροαστοί κλπ είμαστε. Εσύ είμαι περίεργος να μου πεις τι ακούς; τι μουσική; Μην κολλήσεις αν είναι μεταλ ή όχι. Δεν κρίνω συνήθως ανθρώπους έτσι απλά - αν και συ μου χεις κάτσει γενικά απ την αρχη στραβα, το ομολογώ.