Η ερώτηση είναι πως θα αντιμετωπίσουμε τους electric wizard αν αποδειχτεί πως η μπάντα είναι ναζί;
Υπάρχουν πέντε αντιδράσεις όπως το βλέπω εγώ:
1. Είμαι ναζί και την έπαιξα με τη φωτογραφία. Αυτές είναι μπάντες.
2. Ούτε οικονομικό, ούτε συναισθηματικό μποϋκοτάζ. Τα πράγματα είναι απλά και ακόμα και σε τεταμένες περιόδους, τα πολιτικά πιστεύω του καθενός είναι άσχετα με τη μουσική του. Δεν μου ζήτησαν να πάμε να δείρουμε Πακιστανούς σε τελική ανάλυση.
3. Ούτε οικονομικό, ούτε συναισθηματικό μποϋκοτάζ αλλά με ελαφρύ σφιξιματάκι. Δεν θα κάτσεις να το πολυαναλύσεις μέσα σου, αλλά δεν είσαι και μέλος του πυρήνα ηγουμενίτσας για να το πανηγυρίσεις. Απάθεια και download το επόμενο δισκάκι.
4. Οικονομικό αλλά όχι συναισθηματικό μποϋκοτάζ. Δεν πατάμε λάιβ, δεν αγοράζουμε δίσκους/ τραγούδια/ μπλουζάκια αλλά ακούμε μια από τις δισκάρες τους που και που.
5. Οικονομικό και συναισθηματικό μποϋκοτάζ. Ούτε λεφτά, ούτε τους ξανακούμε και προπαγανδίζουμε στους γύρω μας για το πόσο γτπ είναι κράζοντας τα νούμερα 2.,3. και 4. για ενοχή σχετικά με τη διόγκωση του φασισμού. Το 1. δεν έχει ελπίδα και άμα βολέψει του ρίχνουμε καμιά ψιλή.