Page 8 of 30 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 439

Thread: ΑΝΙΜΑΛ

Laura Palmer zeo's Avatar

Αλήθεια τώρα ρε ‘σεις,
    κρίνω αδίκως; Φαλλοκρατισμός εφαρμόζεται συστηματικά από λίγους ορισμένους, ακόμα και μεταξύ ανδρών, ρωμαλέα και στιβαρά πέη που κονταροχτυπιούνται με ηρωισμό, σχεδόν καθημερινά γίνεται poll για το ποιο από τα αγόρια την έχει μεγαλύτερη, πιο χοντρή και πιο σκληρή, μετά η μπάλα παίρνει και κάποιους άλλους, φυσικά δεν είστε όλοι έτσι, ούτε ήθελα να το συνεχίσω, αλλά ας μην το ‘χουμε και για ταμπού, ε. Ας μου επιτραπεί ο σχολιασμός, εξάλλου δεν λέω και κάτι καινούριο. Αυτό τουλάχιστον το γενικότερο κλίμα επικρατεί εντός φόρουμ.

Ενδομύχως όλοι ξέρουμε γιατί κάποιοι/ες έφυγαν ή σταμάτησαν να συμμετέχουν κι είναι κι άλλοι/ες που μάλλον παραμένουν από συναισθηματισμό, και το ποντίκι του σπιτιού μου γι’ αυτό έφυγε.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

όλα καλά κι όλα ωραία, τελικά το εν προκειμένω σεξιστικό σχόλιο πού ήτανε;
    Last edited by rat_poison; 04-12-2013 at 22:16.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by zeo View Post
    Αλήθεια τώρα ρε ‘σεις,
    κρίνω αδίκως; Φαλλοκρατισμός εφαρμόζεται συστηματικά από λίγους ορισμένους, ακόμα και μεταξύ ανδρών, ρωμαλέα και στιβαρά πέη που κονταροχτυπιούνται με ηρωισμό, σχεδόν καθημερινά γίνεται poll για το ποιο από τα αγόρια την έχει μεγαλύτερη, πιο χοντρή και πιο σκληρή, μετά η μπάλα παίρνει και κάποιους άλλους, φυσικά δεν είστε όλοι έτσι, ούτε ήθελα να το συνεχίσω, αλλά ας μην το ‘χουμε και για ταμπού, ε. Ας μου επιτραπεί ο σχολιασμός, εξάλλου δεν λέω και κάτι καινούριο. Αυτό τουλάχιστον το γενικότερο κλίμα επικρατεί εντός φόρουμ.

Ενδομύχως όλοι ξέρουμε γιατί κάποιοι/ες έφυγαν ή σταμάτησαν να συμμετέχουν κι είναι κι άλλοι/ες που μάλλον παραμένουν από συναισθηματισμό, και το ποντίκι του σπιτιού μου γι’ αυτό έφυγε.
    Κοίτα, σε όλα αυτά έχεις δίκιο, στο Requiem κακήν κακώς πάντα ανεχόμασταν σεξιστικές/φαλλοκρατικές συμπεριφορές και διάφορα άλλα δυσάρεστα. Αλλά ακόμη δε μπορώ να καταλάβω πού κολλάει στις απαντήσεις που έλαβες.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by Deggial View Post
    στο Requiem κακήν κακώς πάντα ανεχόμασταν σεξιστικές/φαλλοκρατικές συμπεριφορές
    Ενώ σε άλλα ίντερνετς και στην πραγματική ζωή, παράδεισος.

κακήν κακώς

Δράκος ikonoklast's Avatar

Έφυγε λόγω σεξισμού στο ER;

Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar

τον dythor θα λέει
    "Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"

314222 Mitsmann's Avatar

ρε μαλακες εχετε παλι κρυφα φορουμ οπου τις μετρατε?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

φαλλοκρατες οι εριτες δεν ηταν ποτε. Κάθε χρηστης βρίζεται ανεξαρτήτως φύλου και κάθε κοπέλα που μπαίνει χαίρει εκτίμησης με τα ποστ πιξ που την κατακλυζουν
    Vielen Dank für alles was mal war

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

ούτε καν αυτά δεν γίνονται τελευταία
    Rock or Nothing

Laura Palmer zeo's Avatar

Μίλησα για φαλλοκρατισμό, όχι σεξισμό και υπάρχει ουσιώδης διαφορά –κατ’ εμέ τουλάχιστον.
    Και με αφορμή το ποντίκι και τις απαντήσεις συγκεκριμένων, προέκυψε η κριτική για το γενικό κλίμα του φόρουμ, την οποία είχα ξανά αποπειραθεί να κάνω. Δεν άνοιξα συζήτηση για το πόσο περισσότερο ή λιγότερο φαλλοκρατικό είναι το ηαρ σε σχέση με άλλα φόρουμς ή τη ζωή την ίδια -αν και έχω άποψη. Από εκεί και πέρα, για «φαλλοκρατισμό των αδρών» «φαλλοκρατισμό των γυναικών», σεξισμό, μητριαρχία, αρχή και εξουσία, αλαζονεία, έπαρση κτλ, πού αυτά εμπίπτουν και πώς τα ορίζει ο καθ’ ένας, αυτή είναι μια πολύ μεγάλη θεωρητική κουβέντα, που αποκλείεται όμως να γίνει εντός του συγκεκριμένου πλαισίου.
    Επίσης, δεν θα μιλήσω επί προσωπικού, αν και πιστεύω πως καταλαβαινόμαστε και τέλος, το ότι το ποντίκι έφυγε λόγω αυτού, αγνοείστε το, ήταν κάτι παγωμένο εσωτερικό, χωρίς υπονοούμενο.
    Δεν έχω ρε παιδιά να πω κάτι άλλο, ελπίζω πως γίνομαι κατανοητή.

Δεν έχω ρε παιδιά να πω κάτι άλλο
    ναι, φτάνει τόσο
    tt0274518

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

-Χιουστον, εχουμε προβλημα!
    -Τι προβλημα;
    -Τιποτα, ξεχνα το
    -Τι προβλημα εχουμε;
    -Τιποτα!
    -Πες μου!
    -Ξερεις εσυ

314222 Mitsmann's Avatar

Μίλησα για φαλλοκρατισμό, όχι σεξισμό και υπάρχει ουσιώδης διαφορά –κατ’ εμέ τουλάχιστον.
    Και με αφορμή το ποντίκι και τις απαντήσεις συγκεκριμένων, προέκυψε η κριτική για το γενικό κλίμα του φόρουμ, την οποία είχα ξανά αποπειραθεί να κάνω. Δεν άνοιξα συζήτηση για το πόσο περισσότερο ή λιγότερο φαλλοκρατικό είναι το ηαρ σε σχέση με άλλα φόρουμς ή τη ζωή την ίδια -αν και έχω άποψη. Από εκεί και πέρα, για «φαλλοκρατισμό των αδρών» «φαλλοκρατισμό των γυναικών», σεξισμό, μητριαρχία, αρχή και εξουσία, αλαζονεία, έπαρση κτλ, πού αυτά εμπίπτουν και πώς τα ορίζει ο καθ’ ένας, αυτή είναι μια πολύ μεγάλη θεωρητική κουβέντα, που αποκλείεται όμως να γίνει εντός του συγκεκριμένου πλαισίου.
    Επίσης, δεν θα μιλήσω επί προσωπικού, αν και πιστεύω πως καταλαβαινόμαστε και τέλος, το ότι το ποντίκι έφυγε λόγω αυτού, αγνοείστε το, ήταν κάτι παγωμένο εσωτερικό, χωρίς υπονοούμενο.
    Δεν έχω ρε παιδιά να πω κάτι άλλο, ελπίζω πως γίνομαι κατανοητή.

Μα τι εχει επιτελους, ποντικι την τσιμπησε?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Meth Swastika Lyse's Avatar

Tags for this Thread