Ωραιος ο dtbsog.
Γκαντεμια λεγεται το να βαζεις 8 παικτες να παιξουν, με μετρια αποτελεσματα, και ο Jeremy Lin που για ανεξηγητο λογο αφηνεις στον παγκο, να σου βαζει 31 ποντους με 59% στα εντος παιδιας, 3 τριποντα και 8/9 βολες.
Ωραιος ο dtbsog.
Γκαντεμια λεγεται το να βαζεις 8 παικτες να παιξουν, με μετρια αποτελεσματα, και ο Jeremy Lin που για ανεξηγητο λογο αφηνεις στον παγκο, να σου βαζει 31 ποντους με 59% στα εντος παιδιας, 3 τριποντα και 8/9 βολες.
ας πει ο kelldorain αν ψηνει trade για ibaka η gortat
υ.γ. εχω και το project τον bynum στον παγκο, που μαλλον project θα μεινει...δεν παιζει να ξαναπαιξει μπασκετ αυτος
Last edited by green_machine; 12-11-2013 at 16:55.
Ibaka όχι, για Gortat κάτι γίνεται
Τι θες για Αριζα?
kelldorain κατι εγραψες στα κομμεντς για το trade που αντιπροτεινα, αλλα δεν υποστηριζει ελληνικα η φαση οπως φαινεται, γραφτο εδω αν θες.
ψηλους δε θελω να δωσω αυτη τη στιγμη, οποτε ο ραντολφ ειναι εκτος
Βασικά αυτό σου έγραφα, αν ισχύει ακόμα για Ράντολφ :Ρ Και γω ψηλό θέλω (PF βασικά) γιατί είμαι και αρκετά πίσω στα blocks, οπότε αν ψήνεται μόνο κανείς τρίτος για να κάνουμε 3πλο trade.
Καπου εδω να πουμε οτι ο Green Machine μας εχει ολους για πλακα ε.
Καλα εγω ειμαι εκτος συναγωνισμου ουτως ή αλλως αφου ο Rose οχι απλα δεν πηρε τα πανω του, αλλα τραυματιστηκε κιολας.
Klay Thompson, John Wall, Cousins θα κανουν μεγαλη χρονια, και του βγηκαν και οι αλλοι, ωραιος.
το γίδι ο D12 πως τα καταφέρνει πάλι και δεν βάζει 20+ πόντους - δεν τα παίρνει τα γράμματα...ολόκληρος Hakeem του έκανε ιδιαίτερα
και Leonard από spurs με έχει απογοητεύσει - μόνο Paul κρατάει τη σημαία με Russell - ελπίζω με ξεφλούδισμα του Kobe να πάμε καλύτερα στο 2 γιατί πάλι στάνταρ λύση είναι μόνο ο killer crossover
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Προτεινω KICK/BAN του διοργανωτη απο τη λιγκα.
Ο αθεοφοβος μου εστειλε προταση να μου δωσει Paul Pierce + Jose Calderon για τον Michael Carter Williams/
Οξω ρε, σα δε ντρεπεσαι!
Παίρνεις 2 παίκτες για έναν rookie, είναι ευκαιρία
(edit: επίσης όταν το έκανα propose ο Pierce δεν ήταν Οut)
Ψήνεται κανείς για ανταλλαγή Gay/DeAndre/Webster για LeBron, Melo ή Harden (+ αν θέλει 1-2 αμπαλιακούς παίκτες που θέλει να ξεφορτωθεί) ή δεν το συζητάμε καν;