Page 25 of 34 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast
Results 361 to 375 of 510

Thread: ΚΚΕ

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με εκνευρίζει να ξέρω ότι 2-3 βδομάδες πριν από τα νέα μέτρα που θα γονατίσουν και πάλι ένα λαό, ένας κομματικός σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ωρύεται που προσπαθούν να συκοφαντήσουν το ανύπαρκτο κόμμα του, αλλά δε θα αφιερώσω και όλη μου τη σκέψη σε αυτό.

Η ηθική, τέλος, είναι για γέροντες Παΐσιους. Μπράβο του του Μπογιόπουλου που στάθηκε στο ύψος του, που θυσιάστηκε για τις αμαρτίες μας.

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Είναι πολύ λογικό να μην γίνεται εύκολα κατανοητό αυτό σε μια εποχή που που ο όρος "αριστερά" περιλαμβάνει ανθρώπους όπως ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου. Όπως επίσης και κάθε ανερμάτιστη ψυχή που ανά περιόδους ήταν λίγο αναρχία, λίγο legalize, λίγο αντισεξιστές, λίγο κόμμα πειρατών, λίγο blogger, λίγο αγανακτίστας, αισίως πολύ ΣΥΡΙΖΑ και τα τοιαύτα. Ανθρώπους γενικώς που το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι η πάρτη τους ή πολιτικά νήπια που στην πρώτη πιθανή αναποδιά την «κανουν».
    Αυτό δεν το πιασα. Θεωρείς ότι δικαιούσαι να βάζεις ζήτημα εξουσίας αλλά χωρίς τους παραπάνω;

Senior Member Shirime's Avatar

Stam είσαι στην κοσμάρα σου. Ο "κομματικός", ο κομμουνιστής, ο αριστερός, δεν ξέρω ποια άλλη καρικατούρα έχεις στο μυαλό σου τέλος πάντων, τους τελευταίους μήνες αντί να αναλώνεται με την κάθε Μπογιοπουλιάδα όπως την στήνουν η αυγή το tvxs το Βημα και το δικό σου το κεφάλι, τρέχει για να κρατά σχολές, να οργανώνει και να περιφρουρεί απεργίες, κάνει διαδηλώσεις αλληλεγγύης, τρέχει σε δίκες συνδικαλιστών κτλ κτλ. Στην ηθική και στον ΜΠΟΓΙΟ αναλώνεται ο Cancer, ο Vidna (), ο Τατσόπουλος ο Πιτσιρίκος, ο μικρομεσαίος αριστερός, ο χομπίστας κνίτης και ο κάθε τυχαίος τέλος πάντων. Τα παράλληλα σύμπαντα και οι ιστορίες από την κρύπτη που αραδιάζεις που στο καλό κολλάνε;

edit: που στο διάολο κολλάει ο Πλουμπίδης και ο Μπελογιάννης με όλα αυτά εν τω μεταξύ;
    Last edited by Shirime; 02-12-2013 at 03:07.

Η απάντησή σου είναι απάντηση σε κάποια άλλη ερώτηση υποθέτω, εγώ δεν ξέρω τι από τα παραπάνω σχετίζεται με ό,τι είπα. Εγώ λέω ότι βρίσκω ηλίθια τη στάση του Ωσίου Μπογιόπουλου, κι εσύ μου λες ότι ο κομμουνιστής ο σωστός πρέπει να εκείνο και το άλλο. Μπράβο, πρέπει, δε μιλούσα γι αυτό όμως.
    Last edited by stam and the witches; 02-12-2013 at 03:31.

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Με εκνευρίζει να ξέρω ότι 2-3 βδομάδες πριν από τα νέα μέτρα που θα γονατίσουν και πάλι ένα λαό, ένας κομματικός σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ωρύεται που προσπαθούν να συκοφαντήσουν το ανύπαρκτο κόμμα του, αλλά δε θα αφιερώσω και όλη μου τη σκέψη σε αυτό.

Η ηθική, τέλος, είναι για γέροντες Παΐσιους. Μπράβο του του Μπογιόπουλου που στάθηκε στο ύψος του, που θυσιάστηκε για τις αμαρτίες μας.

Ναι, τι. Θες να σου εξηγήσω τη μεταφορά "παράλληλο σύμπαν";

...

edit για το edit σου: όχι "πρέπει", αυτό σου λέω συμβαίνει όσο ο κάθε Vidna ψάχνεται για να χώσει εμπάθεια. Ο Μπογιόπουλος μέλος του κόμματος και δημοσιογράφος είναι, οφείλει να απαντήσει δημόσια στον χαμό που στήθηκε αλλά από εκεί και πέρα χεστήκαμε. Ε αν από την άλλη νομίζεις τώρα εσύ πως με ο,τι γίνεται κάθεται ο κουκουές να αναλώνεται σε τέτοιες μαλακίες είσαι ανενημέρωτος.
    Last edited by Shirime; 02-12-2013 at 10:44.

Φιλελεκές Λεκές's Avatar

Αυτό λέγεται χριστιανική ηθική.

Senior Member atom_smasher's Avatar

Quote Originally Posted by Shirime View Post

edit: που στο διάολο κολλάει ο Πλουμπίδης και ο Μπελογιάννης με όλα αυτά εν τω μεταξύ;
    Νικος, Νικος, Νικος.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Σταμ, η άποψή σου είναι ότι θεωρείς ηλίθια/άχρηστη τη στάση του Μπογιόπουλου, όχι ότι έχεις πρόβλημα με την ηθική. Νομίζω ότι εννοείς ότι έχεις πρόβλημα με την ηθικολογία και αυτή θεωρείς άχρηστη. Που εν μέρει συμφωνώ, αν και κακό δε μας κάνει να μαθαίνουμε ότι κάποιοι αξιόλογοι έστω άνθρωποι δεν αναλώνονται σε λυκοφιλίες, έστω κι αν τους βάζουμε στην περιφέρεια των πιστεύω/συμμαχιών μας. Το πιο καλό το ποστ το έκανε ο Σράιμ μετά.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Δράκος ikonoklast's Avatar

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Με εκνευρίζει να ξέρω ότι 2-3 βδομάδες πριν από τα νέα μέτρα που θα γονατίσουν και πάλι ένα λαό, ένας κομματικός σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ωρύεται που προσπαθούν να συκοφαντήσουν το ανύπαρκτο κόμμα του, αλλά δε θα αφιερώσω και όλη μου τη σκέψη σε αυτό.
    Όλη σου τη σκέψη την έχεις αφιερώσει στα νέα μέτρα που θα γονατίσουν και πάλι ένα λαό και πώς θα τον σώσεις, και μετά από όλη αυτή τη σκέψη κατέληξες να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ.

Σιριμε, ο Νίκος Μπογιόπουλος είναι μετενσάρκωση του Νίκου Πλουμπίδη, βίοι παράλληλοι.

Τον Πλουμπό μια φορά τον πούλησαν, τον Μπογιό δύο, Ελλάς το μεγαλείο σου δηλαδή.

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Όλη σου τη σκέψη την έχεις αφιερώσει στα νέα μέτρα που θα γονατίσουν και πάλι ένα λαό και πώς θα τον σώσεις, και μετά από όλη αυτή τη σκέψη κατέληξες να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ.
    Και μένα με εκνευρίζει που στην αριστερά μου υπάρχει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, ο χίππης από το πάρκο στη Ναυαρίνου, και τελοσπάντων όποιος να ναι από αυτό το μίασμα που λέγεται λαός...

Δράκος ikonoklast's Avatar

Αλλά πιο πολύ σε ενοχλεί ο Νίκος Μπογιόπουλος.

Ένας άνθρωπος που είναι 1. Δημοσιογράφος. 2. Μέλος του ΚΚΕ.

Και καταφέρνει να έχει αυτές τις δύο ιδιότητες και ταυτόχρονα να απολαμβάνει του σεβασμού από όποιον αναπνέει στο γνωστό σύμπαν - εντός, εκτός αριστεράς.

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Quote Originally Posted by Λεκές View Post
    Quote Originally Posted by Shirime View Post
    Quote Originally Posted by VidnaObmana View Post
    ERROR: 404 - PAGE NOT FOUND, δες αυτό όμως http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7723304 np: Goin Through - Poso malakas eisai (Remix by Dj Kaos)

Ιωσήφ Στάλιν ή αλλιώς ο νεκροθάφτης της Ρώσικης Επανάστασης. Επί των ημερών του:
    1) Όλη η ηγεσία των μπολσεβίκων εκτελέστηκε σαν προδοτική
    2) Επανήρθαν τα εσωτερικά διαβατήρια της Τσαρικής εποχής
    3) Αναστράφηκαν όλες οι κατακτήσεις της σεξουαλικής επανάστασης και ανάμεσα σε άλλα α)επαναποινικοποιηθηκαν οι εκτρώσεις β)επαναποινικοποιήθηκε η ομοφυλοφυλία γ) έγιναν χωριστά σχολεία αγοριών και κοριτσιών δ)επανήρθαν οι σωματικές τιμωρίες στα σχολεία
    4)Όλη η εξουσία πέρασε στην μυστική αστυνομία και στους χαφιέδες κάθε είδους
    5) Έγινε σύμφωνο με Χίτλερ το 1939 κι έμεινε ξέμπαρκη η Ρωσία στην ναζιστική επίθεση που έφτασε γρήγορα μέχρι τις παρυφές της Μόσχας
    6)Καθιερώθηκε η πιο άγρια εργατική εκμετάλλευση με ωράρια που ξεπερνούσαν το 12ωρο και έφταναν ως τις φυσικές αντοχές των ανθρώπων
    7)Καθιερώθηκε η πιο εμετική προσωπολατρεία οπου ονομάστηκαν ολόκληρες πόλεις στο όνομα του ΕΝΩ ζούσε!
    Καθιερώθηκε η χειρότερη λογοκρισία σε κάθε τομέα τέχνης
    9)Στήθηκαν μαζικά στρατόπεδα συγκέντρωσης τα γνωστά γκούλαγκ όπου στέγασαν κάθε είδους αντιρρησία ή και συγγενείς αυτών
    10) Έγινε ο χειρότερος λιμός στην ιστορία της Ουκρανίας ο οποίος ξέκανε κάποια εκατομμύρια ανθρώπων.
    Δύσκολο να βρεις το τοπ τεν αυτού του κομπλεξικού αρχισφάχτη που έβγαλε τα χειρότερα στοιχεία από τον ρωσικό λαό υποδούλωσε σαν νέος τσάρος άλλους λαούς και ξεφτίλησε οριστικά την ιδέα του σοσιαλισμού. Μόνο να θυμίσω επιπλέον ότι πριν πεθάνει είχε χιτλερικές εμμονές για εβραίους που συνωμοτούν να τον σκοτώσουν και είχε στήσει τις πιο άθλιες σκευωρίες για εβραίους γιατρούς...
    Let The Freak Flag Fly!

Tags for this Thread