όχι!!!!! Ή μάλλον ναι, αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο. Το είχα ακούσει μία φορά το Unitxt όταν βγήκε, ψιλοσυμπαθητικό αλλά μονότονο μου είχε φανεί τότε. Αλλά στο σπίτι μου δε βάζω μουσική στα 110 decibel, το Unitxt σπίτι ακούγεται σαν ψυχρή ακαδημαϊκή, "intellectual" glitch (ούτε καν techno δε θα το λεγα) που με τη καμία δε σε κάνει να κουνηθείς. H "club" έκδοση που ακούσαμε λάιβ του univrs (του οποίου η άλμπουμ εκδοχή από ότι ακούω τώρα δεν έχει μεγάλες διαφορές από το unitxt) δεν είχε καμία σχέση αισθητικά με αυτό το πράγμα που ακούμε γενικά στους δίσκους. Από την μία οπότε αρχικά μπορείς να το πεις και πρόοδο αυτό (για αυτό μου άρεσε η αρχή) από την άλλη όσο προχωρούσε ήταν απλά μια συνεχόμενη ιντραστριαλοειδούς τύπου ΕΠΙΘΕΣΗ στις αισθήσεις που πέρα από ότι με κούφανε και με ξενέρωσε, προσωπικά μου δημιουργεί και ερωτήματα τι είναι αυτό που θέλει ο καλλιτέχνης ακριβώς και μήπως κατά βάθος θα ήθελε να είναι στην Ίμπιζα ξέρω γω εκείνη την ώρα. Ξέρω, χεστήκατε, απλά ψήνω τον ικόνοκλαστ να με πάρει στο καλλιτεχνικό σέξιον του λούμπεν.