αλλο αυτος!και γαμω τους πληκτραδες και δεν καταλαβαινω γτ τον κραζουνε ολοι...
αλλο αυτος!και γαμω τους πληκτραδες και δεν καταλαβαινω γτ τον κραζουνε ολοι...
τωρα λεμε για την δουλεια τ με τους outloud η με τους firewind?
γενικά,αλλά ας μην επεκταθούμε γιατί μπορεί να αρχίσουν οι μηνύσεις
- dmit/26
- 2,5
- jim morrison/frank zappa/richard wright/tim commerford/john bonham (super μπαντα!)
- τονους υλικου!
- monster magnet και γυναικες
Θανάσης/33
το '95 για δύο χρόνια μαθήματα κλασσικής κιθάρας, οι καλές εποχές ήταν όταν τα σταμάτησα κι έπαιζα περίπου 8 ώρες τη μέρα. Από τότε απλώς μου κάνει παρέα, όχι απλά "δεν είμαι καλός κιθαρίστας", για μένα δεν είμαι καν κιθαρίστας.
Από το 2000 ξεκίνησα μαθήματα κλασσικού τραγουδιού, έφτασα στο πτυχίο σε 7 χρόνια με κατατακτήριες μετά τη φάρσα του στρατού και κάπου γύρω στο '09 άφησα τα μαθήματα γιατί με κέρδισε το περίπτερο. Τώρα συζητάμε με τη δασκάλα μου για προετοιμασία και δίπλωμα. Τραγουδιάρης λοιπόν.
Αγαπημένες φωνές (σε τυχαία σειρά): Bruce, Bobby McFerrin, Loreena McKennitt, Ξυλούρης, Μπιλλάρας, Freddie Mercury
Μπάντες: Noisy Issues (Classic Rock covers), Delicate Sounds (Accoustic Rock Covers) και στα σκαριά ένα prog rock σχήμα.
Μουσικές προτιμήσεις/επιρροές: The Beatles, Pink Floyd, King Crimson, Up the Irons, όλοι όσοι ανέφερα παραπάνω και αρκετοί ακόμα.
Δείτε τις σελίδες, αν έχετε facebook και γουστάρετε κάντε like για να ενημερώνεστε για events κτλ κτλ. Και με τις δύο μπάντες είμαστε σε φάση ηχογραφήσεων/μείξης για demo, οπότε πολύ σύντομα θα ανέβει και υλικό, είτε στις σελίδες εκεί ή κι εδώ.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!
Με τέτοια μύτη, που να γλιτώσει από τα χημικά και τα δακρυγόνα ο άνθρωπας;
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Τι Μπρους Ντίκινσον, ρε ΟνιΜπόκο!
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
ένας είναι ο Μπρους
Lord Lucifer Morningstar
Για μανάβης, κανένας.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!