Καταρχάς καλώς ήρθες, χαίρομαι που επέστρεψες, τα φέηκ είναι so 2004. :ρ

Απαντάς σε ένα ποστ μου για κάτι εντελώς διαφορετικό επικεντρώνοντας σε μια πραγματικά δευτερεύουσα πρόταση που έκανα μετά το edit. Δεν ξέρω γιατί ξαφνιάζομαι.

Βγάζεις συμπέρασμα ότι πρώτον δεν πιστεύω ότι είναι κόκκινη η φάση του Λαγού και δεύτερον ότι αφού είναι κόκκινη ο εργοτελης αδικείται, έχοντας δει, ως άλλος φιξξξερ ( <3 ), απλά και μόνο τις αμφισβητούμενες φάσεις (ή μόνο αυτή, δεν διευκρινίζεται).

Φέτος δεν έχω γράψει ούτε μια φορά για τη διαιτησία. Όχι επειδή δεν υπήρξαν αφορμές, αλλά επειδή έχοντας δει όλα τα ματς του ΠΑΟ (μόνο), ενώ έχω δει λάθη, δεν έχω δει διαιτησίες που είχαν σκοπό να τινάξουν στον αέρα το ματς. Μια τέτοια ήταν και με τον εργοτελη. Όλη η επιχειρηματολογία του εργοτελη βασίζεται στο ότι ο Λαγός έπρεπε να πάρει κόκκινη αντί για κίτρινη. Δεκτό. Αν κάτσεις να δεις όλο το ματς βέβαια, θα δεις ένα παιχνίδι που ο διαιτητής αφενός μεν έδινε όλες τις επαφές των δικών μας φάουλ, αφετέρου δε, δεν έδινε κάρτες. Το παλικάρι που μάρκαρε τον Μπεργκ τον έπαιζε με χέρια και κλωτσιές και δεν τις περισσότερες φορές δεν πήρε καν το φάουλ - με αποκορύφωμα το πέναλτυ που έγινε κοντά στο τέλος που θα συμφωνήσεις (αν το δεις) ότι είναι πεντακάθαρο. Ο εργοτελης, έχοντας αρκετές φάσεις για κάρτα, τελείωσε με 0 κίτρινες και λιγότερα φάουλ. Όλα αυτά, μαζί με το τάκλιν του Λαγού, εμένα μου κάνουν μια κακή διαιτησία, όχι αρκετά υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας για να χρειάζονται 32453256 ανακοινώσεις και διαρροές διαφόρων σχημάτων της γεωμετρίας.

Εν κατακλείδι (Γυμνάσιο FTW), ο εργοτελης (όπως και οι δικοί μας) δεν έχουν λόγο να φωνάζουν για το ματς αυτό, εκτός αν οι φωνές είναι ΦΤΙΑΞΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.