ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Γάμησε τα αν έχει περάσει username & password σε phishing σελίδα, το ξέρω, αλλά δεν νομίζω. Αυτή η σελίδα που αποκάλεσα εγώ "log-σελίδα" είχε αυτό ακριβώς το url: https://www.facebook.com/checkpoint/?next που αν το κλικάρει άλλος τον πάει δυναμικά στην αρχική του φουμπού του. Log την αποκάλεσα εγώ από τον όρο log-άρχειo, όχι από το "login"....
Deafening, painstaking, BB King
μπιρμπιλοματικο αγορι, κοιτα αμα σου αλλαξουν κωδικο και στο χακεψουν το ιμειλ, πολυ δυσκολα ρε συ... ασε τις διωξεις και τις παπαριες και απλα στειλτε ιμειλ στη χοτμειλ. και απο εδω και περα να βαζει ενα δευτερο λογαριασμο ιμειλ σαν ασφαλεια για ναναι σιγουρος!!!
οσον αφορα το φμπ, παλι καλο ειναι να μιλησει με το φεισμπουθκ. στανταρ ειναι συχνα φαινομενα και δε νομιζω να μη το καταφερει να ξανακερδισει το λογαριασμο του.
πες μου οτι ειναι ο τοστ αυτος που λες
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
έσκασα με το ποδήλατο στην άσφαλτο από μαλακία μου. κάταγμα στον καρπό. τουλάχιστο 1 μήνα εκτός. fml
Rock or Nothing
thanx guys
πάει και στις καμμενιές αλλά το μόνο που σκεφτόμαι κ στεναχωριέμαι είναι πόσες προπονήσεις και πόσα ματς θα χάσω![]()
Rock or Nothing
που αγωνίζεσαι?
don't break the fucking circle
στη heavy metal utd φυσικά
oρίστε και οι νέες εμφανίσεις
![]()
Rock or Nothing
Περαστικά και iron!
1) e4, c5
2) Νf3
perastika! den mou paei h kardia na kanw like tetoia posts
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Περαστικα Raven!
Ον τοπικ μιας και λεμε για ποδοσφαιρο, εδω και λιγους μηνες πονανε τα γονατα μου μετα απο καθε ματς, καθε φορα και περισσοτερο.
Μεχρι το Δεκεμβριο εχω 2 πρωταθληματα στα οποια παιρνω μερος, οποτε δεν παω καν σε γιατρο μεχρι τοτε γιατι μπορει να μου πει να σταματησω τη μπαλα (!)
Απο κει και μετα εχει διαλειμμα μεχρι το Μαρτιο και το εαρινο πρωταθλημα, οποτε απλα θα σφιξω τα δοντια και θα παιξω. Αλλα σιγουρα θα παιξει χειροτερο ΦΜΛ οταν παω στο γιατρο