Conspiracy Of Denial
Self Titled LP
http://conspiracyofdenial.bandcamp.com/
![]()
Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ
Και κάπως έτσι δυο++ δεκαετίες Iron Maidenz εκμηδενίζονται με ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΣΑΛΤΟ.
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Καθυστερημένο (9 χρόνια) και ετεροχρονισμένο (Released: 30 Aug 2013)
Vàli - Skogslandskap
Στο δρόμο -απ' ότι δείχνει / Συμβαίνει Τώρα.- που χάραξε το Forlatt.
Νορβηγάρα, όπως και να 'χει.
Είναι ο Τύραννος με ρίμες από ατσάλι-ε.![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Spoiler
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
http://www.abamp.co.uk/index.aspx
και για όταν φύγει από την κεντρική σελίδα...
![]()
Kvohst-αρας φρεσκος (σορρυ αν με προλαβε αλλος)
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Δεν κακό, καθόλου.
Κυκλοφόρησαν το πρώτο κομμάτι εδώ
ανέβηκε το Corrections House (μέλη απο Neurosis, Minsk, Yakuza, Eyehategod κ.α.).
και Melvins (με τον original drummer παρακαλω)
Τούρκους.
Ωραία ατμόσφαιρα το Corrections House, αν και σε σημεία έχει λίγο πιο έντονη την προσωπικότητα του κάθε μέλους, με αποτέλεσμα να ακούγεται σαν σόλο δουλειά. Πολλοί από τους στίχους του Williams νομίζω πως είναι στο booklet του Confederacy of Ruined Lives των EHG. Επίσης, στο νέο Melvins παίζει ο Dale Crover, αλλά μπάσο και όχι τύμπανα!
άτσα ο Φωτάρας
Μας έχει συνηθίσει στις ροκ και εκκεντρικές εμφανίσεις της. Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής της, χωρίς να αλλάζει συνήθειες!
Ο φωτογραφικός φακός εβδομαδιαίου περιοδικού εντόπισε την πανέμορφη και σέξι ηθοποιό-τραγουδίστρια με τον νέο της σύντροφο σε εμπορικό κέντρο να... ροκάρει με τον σύντροφό της.
![]()
Τους audiobreed τους είχα δει στο άσχετο στο ΑΝ χωρίς να τους ξέρω, και μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση.
Τώρα βλέπω ότι έβγαλαν και το πρώτο τους LP.
Με δυο τραγουδάκια που υπάρχουν στο youtube δε φαίνεται καθόλου κακό. Αντιθέτως,
Σήμερα παίζει συναυλιάκι release του δίσκου στο Six Dogs, αν προλάβω θα είμαι εκεί.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.