Σαββατο βραδυ να με γυρνανε σπιτι με αυτοκινητο στους δρομους της Αστορια, με ανοιχτα παραθυρα και ΡΥΘΜΟ 94.9 να παιζει στο ραδιοφωνο με την ενταση τερμα φυσικα... αυτο:
Spoiler
Σαββατο βραδυ να με γυρνανε σπιτι με αυτοκινητο στους δρομους της Αστορια, με ανοιχτα παραθυρα και ΡΥΘΜΟ 94.9 να παιζει στο ραδιοφωνο με την ενταση τερμα φυσικα... αυτο:
Spoiler
θα λες ότι είσαι ανθρωπολόγος και κάνεις μια μελέτη !
(εύχομαι να μην σε είδε κανείς από τους φοιτητές σου)
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
φυσικός ανθρωπολογός
1) e4, c5
2) Νf3
σε 10 μέρες πρέπει να παραδώσω εργασία για το δημόσιο χρέος της Ιαπωνίας κ δεν έχω κάνει τπτ.
έχει να μου προτείνει κανείς πηγές?
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
Μαζί με τον Χιροχίτο τα φάγανε![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Από την προηγούμενη βδομάδα πονάει το σαγόνι μου να λέω τα ίδια 38765255 φορές σε πολίτες που ρωτάνε και κάνουν αιτήσεις για τα πεντάμηνα των δήμων. Αν ξανακούσω τη λέξη "πεντάμηνα" θα σφάξω κόσμο. Έχω μια ακατανίκητη επιθυμία να κατεβάσω ένα μπουκάλι τσίπουρο ξεροσφύρι. Και αυτό θα συνεχιστεί για 10 μέρες ακόμα. ΦΜΛ
edit:
10 μέρες για θέσεις ΥΕ. Ακολουθούν και οι προσκλήσεις ΔΕ, ΤΕ, ΠΕ οι οποίες θα είναι προφανώς διαδοχικά. Φ Μ Λ
ο Χάνιμπαλ έφαγε ένα πεντάμηνο φυλακή
σεημ χηαρ fml
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
OCD (ιδεοψυχαναγκασμοί) λοιπόν.Αγωγή επ'αόριστον.
It's all based on fear....
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
θελω να τα σπασω ολα
ειμαι βλακας. για καποιοναψυχολογητο λογο διεγραψα το φακελο roaming, sto appdata apo ton c.
μου τα πηδηξε ολα. δε ξερω τι σκεφτομουν. μη ρωτατε γιατι το εκανα. καψιμο.
προσπαθω να τα παρω πισω με σιφτγουεαρ, λογικα θα παρω τα αρχιδια μου και θα μου φαει καμια βδομαδα να στησω το πισι οπως ηταν... σκατα
εχω τρελαθει
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Μπερνι, EaseUS Data Recovery κατεβαζεις (δυστυχώς δεν είναι freeware) και μάλλον θα κάνεις δουλειά.
Kill the wise one!
Μαύροι deckers και space jockeys της φορουμάρας ζητάω φώτα:
Αγαπημένο μου πρόσωπο έλαβε ειδοποιήσεις στο fb για προσπάθειες υποκλοπής του λογαριασμού του.
Την πρώτη φορά, πριν μια εβδομάδα περίπου, του ήρθε email από φουμπού ότι κάποιος προσπάθησε να παραβιάσει τον λογαριασμό του. Ο φίλος άλλαξε κωδικό.
Σήμερα, με το που το ανοίγει, του βγάζει σελίδα το fb ότι κάποιος προσπάθησε να αλλάξει το email που είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό του fb. Του έβγαλε μάλιστα κάτι σαν ...log-σελίδα (δεν ήμουν μπροστά) που εκτός από την ώρα του συμβάντος, το facebook του κατεδείκνυε και την γεωγραφική θέση της κακόβουλης IP (κάπου στην Αθήνα μάλιστα).
Όλα αυτά θα ήταν παλέψιμα αν δεν συνέβαινε το έξης: Ο φίλος δοκίμασε να μπει στο mail του (hotmail) και... ο κωδικός του δεν γίνεται δεκτός.
Που να μιλήσουμε; Το hacking του email δεν είναι αστείο. Βασικά έχει φρικάρει ο άνθρωπος όλη μέρα.
Να επικοινωνήσει με το hotmail (αλλά και το facebook) ή να πάρει κατευθείαν την Δίωξη Ηλεκτρονικού;;;
Δώστε πόνο με κυνισμούς που κάνουν το φόρουμ μας αξιολάτρευτο, άλλα πληζ ρε, βοηθάτε λίγο γιατί ο άλλος δεν είναι και σε πολύ καλή κατάστασις...
Deafening, painstaking, BB King