Page 31 of 36 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 451 to 465 of 534

Thread: Καιλιες-καμενιες

Will Teasle kontan's Avatar

τους τελευταίους μήνες μου παρουσιάστηκε αυτό:

Η ένταση των ηχείων της οθόνης του υπολογιστή πρέπει να ειναι πάντα σε ζυγό αριθμό
    Η ένταση της τηλεόραση όμως πρέπει να είναι πάντα σε παράγωγο του 5 (5-10-15-20-25 κοκ)

Senior Member cromags's Avatar

Quote Originally Posted by pixies451 View Post
    Ικανοποιητικη ποσοτητα σοκοφρετας είναι τα 2 τεμαχια. Μετα πρεπει το περιτυλιγμα της μιας (συνηθως αυτό που εχει σκιστει πιο πολύ) να μπει μεσα στο περιτυλιγμα της αλλης το οποιο στη συνεχεια σκιζουμε μεχρι τη μεση σε 3 μερη σα φλουδες μπανανας και μετα τις 3 «φλούδες» τις χωνουμε και αυτές στην κοιλιά του μαζι με το άλλο περιτυλιγμα. Ετσι τα σκουπιδια μας δεν πιανουν τοσο χωρο πλεον!
    το περιτυλιγμα της σοκοφρετας κρυβει μικρούς θησαυρούς..προσέχουμε να μην σκιστεί και στο τέλος το ανοίγουμε προσεχτικά καταναλώνοντας τα υπολείμματα στο κάτω μέρος. Διπλώνουμε με επιμέλεια ταιριάζοντας τις εγκοπές ώστε στο τέλος να φαίνεται η εξής εικόνα

Προφανώς όταν πετιέται στα σκουπίδια ξεδιπλώνεται πιάνοντας το μεγαλύτερο δυνατό χώρο..
    I've got an infinite number of places to go, the problem is where to stay

κρισνακορ Jacknife's Avatar

Οταν ημουνα στο λυκειο,στις ατελειωτες ωρες πληξης ειδικα στα θεωρητικα μαθηματα αναρωτιομουν τι να κανω.Κια ετσι μια μερα αποφασισα απο την αρχη της ωρας να γραφω αριθμους στα τετραδια μου.Ξεκινουσα απο το 1 και εφτανα οπου εφτανα μεχρι το διαλλειμα.Σε μαθημα ειχα φτασει στο 400.Η πλακα ειναι οτι και ο διπλανος ψηθηκε απο καποια στιγμη ε και the fun was double.

και με γεύση μέντας croissant429's Avatar
    σε περιπτερα και επιλεγμενα βιβλιοπωλεια....

Κάθε φορά που οδηγώ κ σταματώ σε φανάρι, είτε με ποδήλατο είτε με Ι.Χ., κοιτάζω στα διπλανά αυτοκίνητα μήπως και υπάρχουν μέσα τίποτα πιτσιρίκια στα πίσω καθίσματα.
    Μετά εστιάζω σε αυτά και όταν κοιτάξουν προς τα εμένα κάνω διάφορες καραγκιοζόφατσες και αστείες χειρονομίες, προσέχοντας πάντα μην με πάρουν χαμπάρι οι γονείς τους (μεγάλη ρόμπα...).
    Ορισμένα πιτσιρίκια απλά κολλάνε κ κοιτάζουν, άλλα αδιαφορούν, αλλά όταν κάποιο αρχίσει να χαμογελάει παίρνω τεράστια ικανοποίηση (yeah πέτυχα την αποστολή μου...!!!).
    don't break the fucking circle

χάλια Swollen's Avatar

ναι ναι ναι κ πάλι ναι. αν οι γονείς σε πάρουν χαμπάρι γιατί ρόμπα? αν είναι είναι ξενέρωτοι τότε θα'ναι ξενέρωτα κ τα παιδιά. συνήθως γελάνε κι αυτοί πάντως
    I must have some booze. I demand to have some booze

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

χεχεχε το χω κάνει 10άδες φορές γαμάει!
    Επίσης αν το επόμενο φανάρι είναι κοντά τότε έχει τύχει τα πιτσιρίκια να συνεχίζουν το "παιχνίδι"
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

survivor scarecrow's Avatar

Quote Originally Posted by kontan View Post
    τους τελευταίους μήνες μου παρουσιάστηκε αυτό:

Η ένταση των ηχείων της οθόνης του υπολογιστή πρέπει να ειναι πάντα σε ζυγό αριθμό
    Η ένταση της τηλεόραση όμως πρέπει να είναι πάντα σε παράγωγο του 5 (5-10-15-20-25 κοκ)
    dikos mou eisai

Quote Originally Posted by scarecrow View Post
    Στο laptop πρέπει πάντα το volume να είναι στρογγυλός αριθμός ή στην χειρότερη να είναι 25 ή 75 %

A rock, an island Drumsick's Avatar

Όταν έχω ανοιχτά πολλά προγράμματα παρέα με κρωμ, σκάηπ, φακέλους κτλ, και κλικάρω από το ένα στο άλλο, πάντα νιώθω πως τα παράθυρα που εναλλάσσονται, στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο. Όταν λοιπόν νιώσω πως έχει αποκτήσει υπερβολικά πολλά λέηερς η παραθυρόπιτα, πρέπει να πατήσω να φανεί το ντέσκτοπ, για να ξεκινήσει το στοίβαγμα από την αρχή.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

δεν είναι δικιά μου καμενιά, εγώ κάνω μόνο το πρώτο σκέλος.

απλά το πέτυχα στα ίντερνετ και νομίζω ορίζει το τόπικ.

εξ κέι σι ντι λεπόν

Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Έχω κάνει λεύκανση Κυρία Μαριάννα's Avatar

είχα πολλές καμενιές/ψυχαναγκασμούς για χρόνια αλλά κάποια στιγμή μου πέρασαν.
    εκτός από έναν
    να μετράω διάφορα μοτίβα στους χώρους, πλακάκια, γρίλιες και δάχτυλα ποδιών (συνέλευση καλοκαίρι με σανδάλια είναι ο θάνατος).
    γενικά οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.

τα υπόλοιπα όπως είπα τα ξεπέρασα αν και υπάρχει μια πιθανότητα να τα πέρασα στην αδερφή μου.

το καινούριο είναι πως οι κουβέρτες/σεντόνια μπαίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε πάντα η πλευρά των ποδιών να είναι στα πόδια και όχι στο κεφάλι.
    "Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"

Senior Member babality's Avatar

Quote Originally Posted by Κυρία Μαριάννα View Post

το καινούριο είναι πως οι κουβέρτες/σεντόνια μπαίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε πάντα η πλευρά των ποδιών να είναι στα πόδια και όχι στο κεφάλι.
    χρονιο κουσουρι με παραμανες και αλλες σημαδουρες, στις πλευρες των ποδιων
    Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

έχει ένα νόημα αν δεν πλένεσαι ποτέ ή δεν πλένεις τα σεντόνια σου
    Rock or Nothing

χομπίστας Druggernaut's Avatar

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    δεν είναι δικιά μου καμενιά, εγώ κάνω μόνο το πρώτο σκέλος.

απλά το πέτυχα στα ίντερνετ και νομίζω ορίζει το τόπικ.

εξ κέι σι ντι λεπόν

ΝΑΙ.-

Ποτε δεν κοβουμε λεξη στη μεση ομως, και μετα με πατημενο κλικ σερνουμε το επιλεγμενο κειμενο που αποκτα γκρι χρωμα πανω σε αλλο κειμενο -μαυρο- για να ταιριαξουν ακριβως οσο περισσοτερα γραμματα γινεται του ενος πανω στο αλλο. Παντα συμβαινει σε γραμμες που διαβαζεις εκεινη τη στιγμη βεβαιως και αντε παλι απο την αρχη.
    the nail that sticks up gets hammered down
    the end of the rope is a noose
    the truth is in the gas chamber

Funeral Frog Mayhem's Avatar

όταν ήμανε μικρός έψηνα τον πατέρα μου, όταν βλέπει κόκκινο από μακριά, να πηγαίνει αργά ώστε να μη σταματήσει τελείως πριν το πράσινο, για να μη μας "πιάσει" το φανάρι.

Senior Member wraithgr's Avatar

Μπορεί να το χω ξαναγράψει αλλά όποτε διαβάζω κάτι (βιβλίο ή άρθρο, όχι ποστ σε φόρουμ ξερωγω) και δω γραμματικά/ορθογραφικά λάθη, πρέπει να αποκρυπτογραφήσω τι θέλει να πει ο ποιητής, και μετά, ακόμη και αν έχω διαβάσει την πρόταση 5-6 φορές ήδη στη διάρκεια της αποκρυπτογράφησης, θα ξαναρχίσω από μόλις πριν την λάθος πρόταση και θα συμπληρώσω τη δική μου, διορθωμένη, πριν προχωρήσω, φυσικά νιώθοντας σούπερ γαμάτος σε σχέση με τον άσχετο συγγραφέα που δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του.

Μπόνους όταν σε κάποιο βιβλίο βρίσκω πρόταση που χρησιμοποιεί λέξη/φράση που έχει χρησιμοποιήσει ήδη πολλές φορές προηγουμένως και αντικαθιστώ με κάτι που βγάζει το ίδιο νόημα, με την ίδια μέθοδο.
    Shall I say I was wrong, if I'm right?

Tags for this Thread