Μέρες παράξενες.
ας τον μαζέψει κάποιος τον εγωκεντρικό εμετό. "το μοναδικό γεγονός που μπορούσε να φέρει εμάς κοντά ήταν το να πεθάνει ο Παύλος συγκεκριμένα. λες κι αυτό το μουνόπανο που τον έφαγε, το ήξερε."
σταδιάλα, συγχίστηκα.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Ο χρήστης Deus Ex Machina σχολίασε στο TVXS - TV Χωρίς Σύνορα.
Αυτα τα κωλοπαιδα (Αρτεμης και Ευθημης πρωην terror ex crew) πριν 10 χρονια ειχαν βραβευτει απο την χρυση αυγη για το τραγουδι τους δεν ειμαι ο Ελληνας που εχεις συνηθησει.πως τολμανε να βρισκονται εκει τα φασιστακια που(υπαρχουν και foto αγκαλια με τα τοτε μελη της χ.α.
Σκατοπαιδα αν τολμησετε και εμφανιστητε σε antifa live θα ερθω να σας ξεβρακωσω και να σας ξεφτυλησω,ξερετε ποιος ειμαι φασιστοαλητες κολοτουμπες
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ισχυει αλλα και παλι... ποσο μακρια πολιτικα ειναι ο Βοριδης απο τα αυγα ? ..
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Ο Βορίδης καθόλου αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πόσο μακριά είναι οι txc από τα αυγά. Όποιον και να ρωτήσεις μέσα απο τη χιπχοπ φάση θα σου πουν ότι ο Θύμιος και ο ALX είναι το ίδιο πράγμα από τότε που ξεκίνησαν μέχρι τώρα. Αυτός που βάρεσε τη μπιέλα με την ελληνορθοδοξία και τις αλύτρωτες πατρίδες είναι ο Αρτέμης, η τρέλα του οποίου είναι μια γραφική κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί άπειροι μουσικοί και καλλιτέχνες εν γένει την εποχή της παρακμής τους - όχι περισσότερο «δεξιά» από ό,τι είναι για παράδειγμα η τρέλα του κουρμένταλα των ffc με τις μασωνίες, τους εβραίους και τα ρέστα και τολμώ να πω λιγότερο ηλίθια από την πνευματική κατάσταση στην οποία κινείται ο μέσος έλληνας καμμένος ραπερ. Που μπορεί να είναι και αντιφα, να στο πω κι έτσι.
Δεν υπερασπίζομαι ακριβώς τον Α. αλλά αν για παράδειγμα από τις κινήσεις που γίνονται τώρα κάποια στιγμή διοργανωθεί ένα μεγάλο hiphop festival που έχει τίτλο «To HIP HOP ενωμένο ενάντια στο φασισμό» και έχει όλους αυτούς που είδες στο πανελ και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Παύλου και εμφανιστούν οι txc και κάποιοι από το κοινό τους χτυπήσουν και τους φωνάξουν φασίστες, αυτοί οι τύποι δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται.
Spoiler
Last edited by ikonoklast; 24-09-2013 at 21:55.
Mόνο μαλακίες από ευθύμη.Γενικά τις πιο αξιοπρεπείς τοποθετήσεις τις είχε το πέραμα και ο μετζέλος.
Σχετικά με τον νικήτα,όποιος βλέπει τα πουτσιλίκια που ποστάρει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο θα καταλάβει και γιατί έχει εξελιχτεί στον καραγκιόζη που βλέπουμε στο βίντεο.Πρέπει οπωσδήποτε να του δοθεί κάποιο βραβείο για την ατάκα με τον the boy
xrewsetastifwtia-7
Last edited by mourning apocalypse; 24-09-2013 at 23:42.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Ρε παληκάρια,αυτοί οι ΣΤΙΧΟΙΜΑ -που εγώ εκτιμώ- δεν ήταν εκεί,σωστά;
Το σκεπτικό ήταν περί της "παλιάς φρουράς";
υ.γ.
οι ΝΕΒΜΑ,της Φαμίλιας,υπάρχουν ακόμη; Ή είναι η Στικούδη που τους αντικαθιστά; Κρίμα πάντως που ο μόνος σοβαρός χρόνια τώρα ήταν ΜΟΝΟ ο ΠωλΠοτ από το Πέραμα
Εμένα πάντως, ειδικά για ευθύμη που ήταν υποτίθεται λιγότερο λιακοπουλικός αλλά και για τον άλλο, μου φαίνεται πως απλά θέλουν να αποχαρακτηριστούν τώρα που η χ.α. αλωνίζει. Ότι οκ, λέμε καμιά μαλακία αλλά δεν έχουμε σχέση με αυτό το πράγμα. Εμένα πάντως μου φαίνεται τελείως λογικό και όχι κακό. Μικρή σημασία φυσικά, αλλά θετικό.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Κράξιμο BD Foxmoor σε "έντεχνους" της ελληνικής σκηνής.
Μ. Μυτακίδης: Δεν θα πρεπε να ντρέπεστε που ο Χαρούλης ή άλλος ο Παπακωνσταντίνου γεμίζουν δυο φορές το Λυκαβηττό;
Για μένα είναι εντελώς αποτυχημένος ο τρόπος που τα λέει, αλλά δε θεωρώ ότι έχει εντελώς άδικο σε όλα. Θέλει κουβέντα αυτό.
Λες και οι τύποι που ακούνε μετζέλο είναι καλύτεροι, τέσπα. Ντισκάς.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
θλιβερός
άσχετο αλλά το νέο Deltron είναι εκεί έξω, τώρα το ακούω.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
ολόκληρη η συνέντευξη.
οι ΖΝ άφαντοι ε; πώς κι έτσι;
για πλάκα το έλεγα τις προάλλες, αλλά μήπως είναι όντως σβάστικες το ταττού στο δάχτυλο του τάκη τσαν;;;
εδιτ: ο μόνιμος κάτοικος δεν τα είπε κι άσχημα.
εδιτ2: "το ζητούμενο δεν είναι η διάλυση της Χρυσής Αυγής. Γιατί η Χρυσή Αυγή ξεκίνησε από το ποσοστό που είχε αφήσει η ΕΠΕΝ πριν 20 χρόνια." - Ευθύμης