τι αλλαγες κανουμε στο utorrent με vdsl;
τι αλλαγες κανουμε στο utorrent με vdsl;
έκλεισα τον Μοζιλα και όταν τον ξανανοιξα είχαν χαθεί όλα τα ταμπς (ήταν ΠΟΛΛΑ) εκτός από τα 5 πρώτα
το session restore είναι απενεργοποιημένο
και γενικά ότι λύση προτείνει εδώ https://support.mozilla.org/en-US/kb...evious-session δεν πιάνει
επίσης δεν είχα κάνει καμία αλλαγή σε ρυθμίσεις κτλ πριν τον κλείσω
θέλω πίσω τα ταμπς μου, βοήθεια
History?
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
εννοείς να ψάχνω στο ιστορικό τα λινκς που με ενδιαφέρουν, δε παίζει - άσε που έχει μόνο μέχρι ένα μήνα πριν
ρε θυμίστε μου μία πώς αλλάζω τη γλώσσα στα windows 7 έτσι ώστε πχ. το notepad να μη βγάζει αλαμπουρνέζικα όταν γράφεις ελληνικά
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Εμένα έχει από πάντα. Ρίξε μια ματιά στα privacy preferences και άλλαξε το.
Επίσης από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω τώρα πως τα "πολλά tabs" είναι απλά tabs που άνοιγες και μάζευες με τον καιρό και όχι κάτι που άνοιξες τώρα. Σωστά; Hoarders και στους browsers λοιπόν! Δοκίμασα να δω μήπως τα κάνει refresh στο history με κάθε restore αλλά μάλλον δεν.
Dunno.
edit: Από το link σου κάνε αυτό που λέει στην ενότητα Configuring session restore αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Λογικά ίσως να βοηθήσει στο να μην ξανασυμβει στο μέλλον.
Last edited by SpiritCrusher; 23-09-2013 at 22:07.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
χαχα σωστά
ήταν λινκς σημαντικά όμως που αμελούσα να τα κάνω bookmark
μετά από κάθε κρασάρισμα του Μοζίλα μου έβγαζε την επιλογή restore tabs,τώρα όμως όχι
το αστείο είναι οτι κράτησε τα 5 πρώτα απτα δεκάδες ταμπς
Tι εννοείς; Αν θες να κρατήσεις μια σελίδα, είτε για να μην την ξεχάσεις είτε γιατί την επισκέπτεσαι συχνά, πώς το κάνεις εκτός των bookmarks; Εκτός κι αν εννοείς το τύπου speed-dial feature του chrome που κρατάει τις σελίδες που μπήκες και τις εμφανίζει στην αρχική (κι αν κάνεις απρόσεκτη εκκαθάριση ιστορικού τις έχασες)
Επίσης καρότε, πόση μνήμη RAΜ έχεις; Δεκάδες tab ανοιχτά σημαίνει κατάναλωση μνήμης στα ύψη. Και συνέχεια ανοιχτά κιόλας; Κάνε κόπι τα λινκς σε ένα notepad τουλάχιστον, που λέει ο λόγος
Κουβέντα να γίνεται ε
Last edited by Heimaa; 24-09-2013 at 21:48.
Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ
παλιότερα όταν άνοιγες το Μοζιλα φόρτωνε ΟΛΑ τα ταμπς και προφανώς έτρωγε άπειρη μνήμη
εδώ κ κανα χρόνο όμως το άλλαξαν και πλεον με το άνοιγμα φορτώνει μόνο το τελευταίο ταμπ που είχες ανοιχτό και τα υπόλοιπα είναι εκεί δίπλα έτοιμα προς χρήση όποτε θες
Α κατάλαβα, οκ. Δεν το ήξερα αυτό, μιας και κάνω διαφορετική χρήση.
Εξωκοινοβουλευτικό Μπλάκμεταλ
Πέρα από τις απλές ρυθμίσεις στο Control Panel -> Region and Language, απλά θυμάσαι να κάνεις και αυτό: http://forums.mydigitallife.info/thr...ms-in-Windows7 (όπου βάζεις ελληνικά σαν το default).
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Psaxte to add on Session manager tou Faierfoks.
Apo tote pou to ebala, den exw xasei oute ena apo ta konta 800 tabs pou exw anoixta monimws.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
nai alla ta "alampournezika otan grafeis ellhnika" mporei na nai thema encoding. analoga ti ennoeis.......
πανκη οι μαχαιριες που εφαγε ο σεργιανοπουλος θα ειναι πολυ λιγες σε σχεση με αυτες που θα φας τις επομενες μερες...