Μιας και το μονο που μπορω να κανω περιμενοντας τα ντραμς ειναι να βλεπω βιντεο απο μαθηματα κτλπ πειτε λιγο ποτε προτιμουμε slide και ποτε heel toe και ποια η τεχνικη του κολλια που παει το ποδι δεξια αριστερα
Μιας και το μονο που μπορω να κανω περιμενοντας τα ντραμς ειναι να βλεπω βιντεο απο μαθηματα κτλπ πειτε λιγο ποτε προτιμουμε slide και ποτε heel toe και ποια η τεχνικη του κολλια που παει το ποδι δεξια αριστερα
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ε το slide είναι λίγο πιο δυνατό στο δεύτερο χτύπημα, και πιο εύκολο να το μάθεις
το "πότε προτιμάμε" εξαρτάται καθαρά από σένα, τι σε βολεύει κτλ - μάθε και τα δύο
swivel
αν ρωτάς πώς το κάνει, απλά πάει το πόδι του μία δεξιά μία αριστερά σε κάθε χτύπημα
tt0274518
Και στο slide ελεγε ο τυπος οτι καποιοι το πανε δεξια αριστερα. το Heal toe ηχητικα μου ακουγεται πιο "core" πιο "τουτου-παυση-τουτου-παυση" ενω το slide πιο σταθερο. οι μπλακαδες παιζουν φλατ φουτ?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ολες αυτες τις τεχνικες τις ανακαληψαν για να μπορουν να παιξουν 2 γρηγορα δεκαταεκτα στην κασα. με ενα πεταλι ( και μετα 3 και παει λεγοντας). οταν θες 2 χτυπηματα στηγν κασα κοντινα θες δυναμη και να ειναι ιδια. με το χιλ τοου δεν μπορεις γιατι ειναι σαν το μελερ στα χερια. το δευτερο ειναι παντα πιο σιγα. πιο πολυθ τζαζοτεχνικη ειναι. λιγο δοκιμασα το constant release ειαι σαν το χιλ τοου εγω, για να μπορω να παιζω συνεχομενα δεκαταεκτα με το ενα ποδι αλλα δεν οποτε μενω στο αγαπημενο μου σλαιντ.
το σουιβελ, οπως και το μελερ ειναι ουσιαστικα φυσικες κινησεις. αν πας να παιξεις δεκαταεκτα με τα 2 ποδια λιγο πιο γρηγορα αποτι μπορεις θα δεις οτι το ποδι σου γυρναει λιγο στα πλαγια. για γρηγορα γενικα παιξιματα με διπεταλο δεν ξερω, ειμαι αμπαλος. με ενα ποδι 2 δεκταεκτα ισον σλαιντ, 3 ή 4 ισον σουιβελ για μενα. αν και το σουιβελ δε μουειναι τοσο γρηγορο ακομα...
αυτα τα φλατ φουτ κτλ δεν τα ξερω. και τα γρηγορα παιξιματα δεν ειναι για μενα (πανω απο 150 μπι πι εμ0 οποτε οποιος μπλακμεταλας θελειας ερθει να τα πει καλυτερα
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
έχει πάρει κανείς πετάλια από εδώ:
http://www.wtfaccessories.com/
?
Μου έφτιαξε την μέρα (την βραδιά), ειλικρινά:
Deafening, painstaking, BB King
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Το λοιπόν,θέλω να επενδύσω ένα ποσό για λάπτοπ που θα χρησιμοποιείται κατά 90% για χρήση daw.Δεδομένου πως το budget δε φτάνει για αγορά Mac,αξίζει την επένδυση ένα "απλό" λαπτοπ;Η φάση που λένε για εγκαταστάσεις OS σε μη Apple συστήματα είναι σεβαστή ή παίζουν 754765873 προβλήματα;
Παίδες, χρειάζομαι έναν ΦΤΗΝΟ τύπο που να μπορεί να κάνει σετάρισμα ηλεκτρικής κιθάρας, στην Αθήνα. Δε θέλω τίποτα το εξτρίμ, ένα απλό σετάρισμα μόνο, σε καλή τιμή.
Μέχρι πριν ένα χρόνο (που έγινε το τελευταίο σέρβις) πήγαινα στον Τζίμη στη Μπενάκη, αλλά μου φαίνεται ακριβούτσικος πλέον. Νομίζω κιόλας μετακόμισε και πήγε το μαγαζί αλλού.
Μένω νέα σμύρνη, οπότε ας μην είναι και πολύ στου διαόλου.
Ακούω προτάσεις.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Mπορείς να το πας telesound, είναι πολύ κοντά μετρό Αιγάλεω.
Αν δεν κάμω λάθος, γύρω στο 30άρι το χει, μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο να το ρωτήσεις.
Μια χαρά setup μου έχει φανεί ότι κάνει.
Kill the wise one!
Γενικά πλέον 30 πάει το σετάρισμα. Πέρσι χρέωναν 45 με 50 και είπα να το κάνω 30 εγώ για να μαζέψω κόσμο, αλλά μετά το έριξαν όλοι και μου χάλασαν την πιάτσα...
Θα σου έλεγα να μου τη στείλεις Κρήτη, αλλά είναι 10 ευρώ πήγαινε-έλα με το καράβι και είναι κρίμα.
Έχω να σου προτείνω 2 μέρη, αλλά δε σε βολεύουν μάλλον και πολύ. Και οι δύο όμως κάνουν καλή δουλειά και είναι ξηγημένοι (και φίλοι)
Ο ένας είναι ο Μάρκος, Ιπποκράτους 186. Παλιά είχε μαγαζί στην Καλλιδρομίου (mblues7), τώρα έχει μια τρύπα στο τέρμα της Ιπποκράτους κοντά στην Αλεξάνδρας
Οι άλλοι είναι τα παιδιά στο Fuzzvile στα κ. Πατήσια (Πατησίων 220Γ)
Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι αν την πας οπουδήποτε αλλού, δε θα φύγεις ευχαριστημένος! Απλά παραθέτω τις δικές μου γνωριμίες![]()
Εγώ τα τελευταία χρόνια σετάρω τις 3 κυρίες μου στον Stigma (Γιάννης). Πολύ καλή δουλειά με αγάπη και μεράκι για το όργανο.Για info - επικοινωνία και δειγματα δουλειάς εδω:
https://www.facebook.com/stigmaservice
μερακλης ο στιγμας. κι εγω στηριζω
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
Ζωντανέψτε τις μπασοχορδές σας!
Κυκλοφορεί στα ίντερνετ εδώ και 3-4 μέρες αυτό το πράγμα:
Το δοκίμασα και όντως δούλεψε. Δεν ξέρω αν έχει διάρκεια, χθες βράδυ το έκανα.