2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Ρε παιδιά, είστε στις προπονήσεις για να ξέρετε τι κάνει κάθε παίχτης και σε τι επίπεδο είναι;
Σόρρυ αλλά ο Φώτσης ειδικά έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ κάτι χρόνια.
Ο Μπουρούσης έχει αργά πόδια και με ομάδες με γρήγορα χαμηλά σχήματα, βάζει ένα τρώμε 2 από την άμυνα που δε μπορεί να ακολουθήσει.
Ψομι, για τη ζώνη που λες, πρέπει οι παίχτες να ξέρουν να παίζουν ζώνη και να έχουν και διάθεση να τρέχουν (θέλει πιο πολύ τρέξιμο από το μαν του μαν). Δε μπορείς να τους τη μάθεις σε 1 μήνα.
Εγώ λέω ότι αυτά που είδα να προσπαθεί να περάσει ο Τρινκιέρι δεν τα έβελεπα ούτε με Ζούρο, ούτε με Καζλάουσκας, ούτε με Γιαννάκη. Όχι ότι ο Τρινκιέρι είναι κανας Ομπράντοβιτς, αλλά εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι στο χρόνο που είχε πήγε να προσθέσει κάτι.
Επίσης, παίζει πολύ το χαηπ που δημιουργούν οι δημοσιογράφοι μας ότι η ομάδα μας γαμάει και δέρνει, παιχταράδες κλπ. Ατομικά από όσους χάσαμε πλην Φινλανδίας οι παίχτες μας έχουν το λιγότερο ταλέντο επιθετικά. Την αλήθεια να τη λέμε. Έχουμε με 2-3 εξαιρέσεις μόνο μέτριους από ευρωπαϊκές ομάδες.
Τέσπα, η γνώμη μου είναι ότι οι παλιοί πρέπει σιγά σιγά να την κάνουν, κι ας φάμε καμμια-δυο σφαλιάρες ακόμα, να στρώσουν οι επόμενοι, τουλάχιστον να βλέπουμε να σκίζονται σε κάθε ματς.