Τζερτζελε... εκλαψα ε...![]()
Παίδες επειδή έχω σταματήσει χρόνια να ασχολούμαι με myspace (RIP)-facebook σελίδες τοπικών συγκροτημάτων και δεν ξέρω καθόλου τι παίζει...
Ψάχνω μια μπάντα για opener, στυλ post-rock/shoegaze/post-something (κάτι κοντά σε αυτό το στυλ) το live προορίζεται για κάπου 10-15 Οκτώβρη.
Αν κάποιος από εσάς παίζει ή γνωρίζει κάποια τέτοια μπάντα που ψήνεται ας μου στείλει εδώ ή πμ λινκ της σελίδας τους ή κάποιο μέιλ!
Αθήνα ε.
Licenced to Chill.
Μπορω να μιλησω με τους Sleepstream απο Θεσσ/νικη αν θελεις και σου αρεσουν
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
πρεπει δηλαδη και η μπαντα να ειναι απο αθηνα???
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Φίλε Clockwork εμένα δεν με ενδιαφέρει από που είναι η μπάντα, απλά επειδή οι μισοί από εμάς είναι στρατό και οι άλλοι μισοί τρέχουμε δεν υπάρχει δυνατότητα να οργανώσουμε διαμονή κτλ για τους άλλους.
Η μπάντα μια χαρά προσεγμένη που μου έστειλες, το προώθησα στους άλλους για τσεκ.
Κάποια άλλη πρόταση?
Licenced to Chill.
Mάγκες επειδή έπαιζα στους sleepstream ενημερώνω ότι ο τωρινός κιθαρίστας τους έχει πάει εράσμους οπότε δε μπορούν. Άμα το κάνατε Νοέμβρη ίσως μπορούσαμε εμείς να κατέβουμε. Btw ποιά είναι η μπάντα σας?
Πόσο γαμάει το TH2 ?!?!![]()
καλέ αυτό αξίζει ή το αποπάνωνε? : http://www.gear4music.com/Guitar-and...ed-Ex-Demo/Q4C
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
Το Warwick είναι fretless λέει. Θες κάτι τέτοιο;
Πέρα απ' αυτό, το Epiphone έχει καλύτερα specs, αλλά έχω ακούσει (δεν παίζω μπάσω για να έχω προσωπική άποψη) από άτομο εμπιστοσύνης ότι είναι σχετικά μουντά τα ηχοχρώματά του, οπότε για να το κάνεις πιο allaround θέλει ένα σετάκι duncan. Για να σλαπάρεις και λίγο βρε αδερφέ, όχι όλο πένα... Αυτό ακριβώς μου είπε ο άλλος... Ο Γκόνζος ίσως να ξέρει καλύτερα.
Από ενισχυτή τι έχεις ή σκοπεύεις να αποκτήσεις;
κανενα απτα 2 δεν ειναι αταστο. αυτο το warwick ειναι σκετη λατρεια το συνιστω 100%
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
Σόρυ, είδα το option στα specs. Τώρα πρόσεξα τις φωτο
Deafening, painstaking, BB King
Τα Warwick είναι εγγύηση, έχω και εγώ ένα Corvette Std. σαν αυτό που πόσταρες και έχει απίστευτο ήχο. Tα Epiphone Thunderbird (απ' όσο έχω ψάξει), δεν είναι τόσο καλά όσο τα Gibson (κάτι σαν Fender/Squier σύγκριση) και είναι και αρκετά ακριβά. Ψάξε πάντως και για κάνα Ibanez SR, είναι πολύ βολικά στο παίξιμο και έχουν καλό value for money.