Breaking Bad - UK Edition
![]()
Breaking Bad - UK Edition
![]()
We revel in our time.
Γάμησε άσχημα το 5Χ13. Οι σεζόν 4 και 5 έχουν απογειώσει εντελώς τη σειρά
Spoiler
Last edited by Tyler_Durden; 12-09-2013 at 03:17.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
μπαίνω για μισό λεπτό γιατί έχω δει ένα φετινό επεισόδιο (περιμένω να τα δω όλα τα υπόλοιπα μαζί στο τέλος) για να σας ανακοινώσω ότι
The "Breaking Bad" spinoff, tentatively titled "Better Call Saul," is happening. AMC and Sony announced a licensing deal has been reached to bring the spinoff to life. Currently, "Better Call Saul" is set to be a one-hour prequel series focusing on the evolution of Saul Goodman (Bob Odenkirk) before he became Walter White's (Bryan Cranston) lawyer.
http://www.huffingtonpost.com/2013/0...n_3909001.html
<3
Last edited by nothingman; 12-09-2013 at 12:15.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Το βρηκα με σχολιο: "Σκοτωνεται στη δουλεια"![]()
Της πουτάνας. Απορώ ειλικρινά τι θα γίνει στα τελευταία δύο τεμάχια. Πω.
Spoiler
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Λοιπόν έχω πάθει σοκ, όχι απλά το καλύτερο επεισόδιο της σειράς αλλά ένα απ' τα 4-5 καλύτερα πράγματα που έχουν παιχθεί στην τηλεόραση. Το πρώτο μισό της σεζόν (το περυσινό) ούτε εμένα μ'άρεσε πάρα πολύ να πω την αλήθεια, αλλά αυτό το πράγμα που συμβαίνει φέτος προς το τέλος πραγματικά δεν ξέρω, μόνο 7η Shield θυμάμαι κάτι αντίστοιχο. Επίσης Rian Johnson
Guillermo Del Toro told me he tried to get a "Breaking Bad" episode to direct this year. They were already full up.
There was one episode in particular he was desperate to get his hands on. Tonight's episode, evidently.
He said when he mentioned it to Rian Johnson, Rian told him, "Yeah, sorry, I'm the one who gets to fuck the prom queen."
πω ρε μαλάκα, ό,τι είπε ακριβώς ^
Spoiler
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
το τελειωσα πριν κανα τεταρτο και εχω ακομα το σφιξιμο στο στομαχι.
αδιανοητα πραγματα. δεν με ενδιαφερει πως θα ειναι το φιναλε καν.