Quote Originally Posted by BLiTzER View Post
Μπέρνι σ'αγαπάω γενικά, αλλά μαλάκα 690ε για μεταχειρισμένο ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΝΟ? Θα μένω στα παγκάκια για τα επόμενα 3 χρόνια. Τα "λάιβ" είναι πολύ μακρυά ακόμα, απλά το ανέφερα σαν πιθανότητα. Ακόμα μαθαίνω πολύ βασικά πράγματα, οπότε μήπως είναι too much για μένα?! Εξάλλου υπάρχει πάντα η δυνατότητα για "αναβάθμιση" αργότερα, που θα ανέβει το επίπεδο και οι απαιτήσεις, ράιτ? Έλεγα προς το παρόν να καταφύγω σε μια από τις λύσεις που πρότεινε ο σουπερμάτσομαν. Βρίσκονται σε αγγελίες με 500-600ε, τα οποία είναι λιγότερα απ'όσα υπολόγιζα, το οποίο είναι καλό και, αν τελικά έχω κάνει λάθος επιλογή, δε θα έχω πετάξει μια περιουσία.

Γενικά, πάντως, ναι, παντού διάβασα για roland ή 2box εγκέφαλο αυστηρά. Αλλά αρκετοί προτιμούσαν τους roland.

ΥΓ. Σόρυ, τώρα είδα το τηλέφωνο, ήμουν στο μηχανάκι.
ρε γιαυτο σε επαιρνα. δεν ηξερα ακριβως τι θελεις. παρε τηλ οποτε θες. βασικα θα σου ελεγα ξεχνα το κανονικο χαι χατ. κανονικο χαι χατ και κατω απο 1200αρι ξεχνα το. και για να δουλεουν σωστα θα τα σταξεις. οποτε η καλυτερη και πιο φτηνη επιλογη ειναι ενα td4 ή ena td9 ualega. genika pare na ta poume na koitaxw gia sena koukle. filia