Results 1 to 15 of 591

Thread: Breaking Bad

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Γιατί της πήρε 154456 επεισόδια να δεχτεί ότι είναι drug dealer και σε σημείο που δεν δικαιολογείται με βάση το χρόνο και τα γεγονότα που συμβαίνουν, ξαφνικά λέει "πάνε σκότωσε".

Οι συγγραφείς έχουν καταλάβει ότι όλοι νοιαζόμαστε τι θα συμβεί στον Walt και οι άλλοι χαρακτήρες έχουν γίνει οχήματα για να πάει η ιστορία του εκεί που τη θέλουν, άσχετα από το αν αυτά που κάνουν είναι συνεπή με βάση αυτό που μας έδειξαν ως τώρα.

Ψυχαναγκασμός δεν υπάρχει. Σειρές που έριξαν την ποιότητα κάτω από τα στάνταρντ που έχω κόπηκαν (Prison Break, The 4400, Kyle XY και πολλές άλλες). Αχαριστία, wut? Σε ποιον; Δε νομίζω ότι παρερμήνευσα κάτι.

Αν θες να συζητήσουμε για τα στοιχεία της σειράς, κανένα πρόβλημα, αυτό κάνουμε άλλωστε. Το ποστ σου όμως δεν έλεγε ότι κάνουμε λάθος, έλεγε και αυτό είναι βλακεία.

Edit: Δεν υπήρχε η τελευταία γραμμή σου όταν απαντούσα. Όχι δεν θα γινόταν αυτό γιατί δεν είμαι ικανός να κρίνω τον Σέξπιρ. :ρ
    Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις τι λες ε. ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ το ΒΒ με Σεξπιρ, απλά και μόνο γιατί αν γράφαμε κριτική για κάτι που θεωρείς κι εσύ χειρότερο δε θα έγραφες τίποτα από όλα αυτά. Ουσιαστικά το θεωρείς τόσο καλό που είναι απλησίαστο κριτικής από οποιονδήποτε (σαν τον Σέξπιρ!) και κανείς δε μπορεί να έχει άλλη γνώμη. Ε, σόρι, τίποτα δεν είναι σε αυτή την κατηγορία έβερ.

Εκτός από το Wire, που γαμάει Σέξπιρς. :ρ

Α και η σκηνοθεσία για μένα (και τον Φιξξξερ αν θυμάμαι καλά!) είναι πολύ ισχυρό στοιχείο της σειράς, δε γράψαμε κάτι κακό γι' αυτό.
    Last edited by Odonian; 08-09-2013 at 00:21.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club