Page 26 of 40 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 591

Thread: Breaking Bad

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Δεν εγραψα ποτε κατι τετοιο για την 5η σεζον, λαθος διαβασες (ή καταλαβες), σε γενικες γραμμες συμφωνεις οντως μαζι μου.
    Εγραψα οτι το δευτερο μισο της 5ης ειναι καλυτερο απο το ανυπαρκτο πρωτο μισο της 5ης.
    Σε γενικες γραμμες ειναι απο τις ελαχιστες σειρες που θεωρω καθε σεζον και χειροτερη, με αποκορυφωμα την πτωση απο την 3η στην 4η που εγιναν αισχη.

ΥΓ. Ικονο, δυνατο πινκ για τη φωτο

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

Η σεζόν είναι μέτρια συμφωνώ με odonian.Γενικά η σειρά είχε να διαχειριστεί μια αριστουργηματική 4η σεζόν(η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να ναι και η τελευταία) και μέχρι τώρα δείχνει να μην κερδίζει το στοίχημα.Αυτο συμβαίνει για 2 λόγους:

-Τα 8 αντί για 12 επεισόδεια των 5α κ 5β.Αφού η σειρά συνεχίστηκε το σενάριο έπρεπε να ασχοληθεί με μια σειρά από μεγάλα θέματα που είχαν παραμείνει στην επιφάνεια από την τέταρτη walt κάνει κουμάντο,walt vs hank,δηλητηριασμός του μικρού,walt vs jesse.H μικρή διάρκεια των σεζόν έχει αφαιρέσει οποιαδήποτε προσπάθεια για buildάρισμα,κάτι στο οποίο ήταν ξεκάθαρο από τις προηγούμενες σεζόν ότι ο gilligan ήταν μανούλα.Υποψιάζομαι ότι στα τελευταία επεισόδεια θα είναι πιο έντονη η προσπάθεια "άντε να τα συμμαζέψουμε όλα σε ένα επ".

-Την ψωνίσανε.Η τηλεθέαση και κυρίως ο χαμός που έχει γίνει στα internets με τη σειρά νομίζω ότι τελικώς της κάνανε κακό.Φάσεις όπως "βάζω ένα σκοτάδι πίσω από τον walt να μεγαλώνει την ώρα που μιλάει για να δείξω πόσο ΚΑΚΟΣ έχει γίνει(ουάου)" με κάνουν και γελάω λίγο.Επίσης η ερμηνεία του cranston έχει αρχίσει να κουράζει και να δείχνει αρκετά επιτηδευμένη πλέον.Γενικά έχει χάσει η σειρά την απλότητα που την χαρακτήριζε στις πρώτες σεζόν κάτι που για μένα κάνει κακό και στην υστεροφημία της.
    Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Quote Originally Posted by Κωλαράκι Τορνευτό View Post
    Δεν εγραψα ποτε κατι τετοιο για την 5η σεζον, λαθος διαβασες (ή καταλαβες), σε γενικες γραμμες συμφωνεις οντως μαζι μου.
    Εγραψα οτι το δευτερο μισο της 5ης ειναι καλυτερο απο το ανυπαρκτο πρωτο μισο της 5ης.
    Δίκιο, τα διάβασα βιαστικά τα προηγούμενα.

Αλλά πιστεύω ότι το δεύτερο μισό της πέμπτης είναι χειρότερο του πρώτου.
    Last edited by Odonian; 07-09-2013 at 16:16.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Ανχόλι λες βλακείες ε.

Καταρχάς έχεις κάνει μια σοβαρή παρανόηση. Δε μιλάμε για μια σειρά που δε μας αρέσει. Μιλάμε για κάτι που βλέπουμε, άρα μας αρέσει αρκετά για να δώσουμε τον χρόνο μας και για να το δούμε και για να το κουβεντιάσουμε. Οι σειρές ειδικά απαιτούν τέτοια επένδυση χρόνου που το να τις δεις "απλά για να μπουν στη λίστα" σα να είναι πόκεμον είναι μια κάπως μεγάλη σπατάλη.

Το επιχείρημα ότι δε μπορούμε να το σχολιάσουμε επειδή είναι τσάμπα, δεν μπορώ να το καταλάβω με κανέναν τρόπο. Θα ήθελα να μου εξηγήσεις πώς μας αφαιρείται το δικαίωμα να έχουμε άποψη για την ποιότητα οποιουδήποτε πράγματος επειδή αυτό είναι δωρεάν - στην τελική το γεγονός ότι ΟΛΑ είναι δωρεάν, τα φέρνει στο ίδιο επίπεδο (επένδυσης μόνο χρόνου) και ως αποτέλεσμα μας επιτρέπει να μιλάμε μόνο για ποιότητα (και όχι ποιότητα/τιμή).

Η αληθοφάνεια που αναφέρει ο μούρνινγκ (?) (εγώ τη λέω εσωτερική συνέπεια) δεν έχει να κάνει με το αν είναι μυθοπλασία, αλλά αν είναι συνεπές στον κόσμο που αυτό έχει φτιάξει. Δεν περιμένω το ίδιο conflict resolution όταν βλέπω το Wire και το ίδιο όταν βλέπω Dr Who, αλλά είναι και τα δυο αρκετά συνεπή εσωτερικά.

Το ποστ σου θυμίζει φανμποη που του είπαν ότι το πράγμα του δεν είναι το καλύτερο έβερ ΖΟΜΓΚ και απαντάει σπασμωδικά "μην το βλέπεις".
    Last edited by Odonian; 07-09-2013 at 22:22.

Γιατί της πήρε 154456 επεισόδια να δεχτεί ότι είναι drug dealer και σε σημείο που δεν δικαιολογείται με βάση το χρόνο και τα γεγονότα που συμβαίνουν, ξαφνικά λέει "πάνε σκότωσε".

Οι συγγραφείς έχουν καταλάβει ότι όλοι νοιαζόμαστε τι θα συμβεί στον Walt και οι άλλοι χαρακτήρες έχουν γίνει οχήματα για να πάει η ιστορία του εκεί που τη θέλουν, άσχετα από το αν αυτά που κάνουν είναι συνεπή με βάση αυτό που μας έδειξαν ως τώρα.

Ψυχαναγκασμός δεν υπάρχει. Σειρές που έριξαν την ποιότητα κάτω από τα στάνταρντ που έχω κόπηκαν (Prison Break, The 4400, Kyle XY και πολλές άλλες). Αχαριστία, wut? Σε ποιον; Δε νομίζω ότι παρερμήνευσα κάτι.

Αν θες να συζητήσουμε για τα στοιχεία της σειράς, κανένα πρόβλημα, αυτό κάνουμε άλλωστε. Το ποστ σου όμως δεν έλεγε ότι κάνουμε λάθος, έλεγε και αυτό είναι βλακεία.

Edit: Δεν υπήρχε η τελευταία γραμμή σου όταν απαντούσα. Όχι δεν θα γινόταν αυτό γιατί δεν είμαι ικανός να κρίνω τον Σέξπιρ. :ρ
    Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις τι λες ε. ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ το ΒΒ με Σεξπιρ, απλά και μόνο γιατί αν γράφαμε κριτική για κάτι που θεωρείς κι εσύ χειρότερο δε θα έγραφες τίποτα από όλα αυτά. Ουσιαστικά το θεωρείς τόσο καλό που είναι απλησίαστο κριτικής από οποιονδήποτε (σαν τον Σέξπιρ!) και κανείς δε μπορεί να έχει άλλη γνώμη. Ε, σόρι, τίποτα δεν είναι σε αυτή την κατηγορία έβερ.

Εκτός από το Wire, που γαμάει Σέξπιρς. :ρ

Α και η σκηνοθεσία για μένα (και τον Φιξξξερ αν θυμάμαι καλά!) είναι πολύ ισχυρό στοιχείο της σειράς, δε γράψαμε κάτι κακό γι' αυτό.
    Last edited by Odonian; 07-09-2013 at 23:21.

Ανχολη, μπορω να σου αποδειξω γιατι δεν ειμαστε σεξιστες αν θελεις, μιας και μιλησες για την Σκαηλερ. Πηρε στον Walter 5 σεζον να γινει το Απολυτο Καθαρμα, ο Σιχαμενος Εμετος, που απο κει που φοβοταν εναν τυπο με μεγαλα φρυδια σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων, τωρα δινει εντολες σε υποκοσμο να ξεπαστρεψουν μια ομαδα 9 ατομων ταυτοχρονα σε 3 διαφορετικες φυλακες, αφου φυσικα εχει ο ιδιος σκοτωσει ενα σωρο κοσμο. Ομως στην Σκαηλερ, πηρε λιγοτερο απο μια σεζον, να φτασει απο το "σε σιχαινομαι και περιμενω να επιστρεψει ο καρκινος για να γλιτωσω" στο "καλυπτω τον κωλο σου οπως μπορω, σου δινω το ελευθερο να σκοτωσεις, και φτιαχνω DVD μαζι σου, με το οποιο ειμαι διατεθειμενη να υπονομευσω την αδερφη μου και τον αντρα της μεχρι εσχατων". Δηλαδη εχουν χτισει ενα χαρακτηρα της Σκαηλερ, ωστε ουσιαστικα να υπομενει επι τοσες σεζον τον Walt και τα κατορθωματα του, και τωρα που βρισκεται η Τελεια Διεξοδος απο τον Χανκ, ξαφνικα "αγαπω τον αντρα μου και θα στηριξω την οικογενεια μου μεχρι εσχατων".

Οπως λενε και Οντονιαν και μουρνινγκ, αν ειναι ενα πραγμα που με ενοχλει υπερβολικα στη σειρα (και γι αυτο ποσταρω σαν κακογαμημενη πατσολα), ειναι το οτι ειναι επιτηδευμενη στο ποσο ΧΕΒΙΜΕΤΑΛ θα γινει και στο ποσο στα ακρα θα τραβηξει. Δηλαδη οταν εβαζαν τη Σκαηλερ να λεει στο Γουολτερ οτι απλα περιμενει να του επανελθει ο καρκινος, και 10 επεισοδια μετα τραλαλα τραλαλο στην πισινα πουλ παρτυ και τα παιδια μας θα πανε κολλεγιο αχ τι καλα, ε καταλαβαινεις οτι αυτο με τον καρκινο το ειχαν βαλει λογω εντυπωσιασμου και για να πει ο θεατης "πω ρε φιλε τι παιχτηκε". Απο κει και περα, δεν ειναι και τοσο τραγικο πλεον, απλα οταν αποθεωνεται η συγκεκριμενη σειρα ενω αλλες σειρες με το ιδιο επιπεδο "ασυνεπειας" τρωνε κραξιμο, ε καπου νιωθεις την αναγκη να το σχολιασεις. Δε θα πεθανουμε κιολας για τη μαλακια, πολυ προσωπικα το πηρες. Αν θελεις να διαβαζεις διθυραμβους μονο, υπαρχουν κυριολεκτικα χιλιαδες σαητς και μπλογκς για το Breaking Bad που γραφουν μονο αποθεωτικα πραγματα.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by _UnHoLy^MaRtYr_ View Post

Απλά στενοχωριέμαι γιατί βλέπω πως αν ο Σέξπιρ πχ. έγραφε σήμερα, θα τον γείωνε όλη η πλάση γιατί θα έβγαινε ο φίχχχερ κι ο οντόνιαν να πουν για την ασυνέπειά του και την επιτηδευμένη σκηνοθεσία τρώγοντας μπέργκερς. Όποιος βγει και πει ότι συγκρίνω το Breaking Bad με Σέξπιρ είναι χαζούλης.
    o Σεξσπιρ ήταν ποιητής και θεατρικός συγγραφέας το μπρεκμπαντ είναι μια σειρά , ακόμα και να ήθελες δεν μπορείς να κάνεις την σύγκριση.
    Δηλαδή κατάλαβες έτσι? δεν μπορείς να συγκρίνεις ντομάτες με μοτοσυκλέτες.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Ρε μαν, στεναχωρηθηκε η ψωλα οταν εμαθε οτι ο αλλος εχει ξανα καρκινο ή οχι?
    Ειναι μια μορφη αγαπης και συμπονοιας το οτι τον στηριζει ενω θα μπορουσε να την βγαλει 100% καθαρη με το να τον δωσει στεγνα ή οχι?
    Εγω βλεπω αλλη σειρα, ή απλα εσυ καταλαβαινεις οτι θελεις προκειμενου να μην αμαυρωθει η σειρα που τοσο σαρεσει και που ειναι οσο αλανθαστη οσο ο Σεξπηρ?

Καλα ενταξει, ειναι χιλια δυο πραγματα που σκεφτεται και νιωθει η Σκαηλερ, εκτος απο το ΕΝΑ πραγμα που ειναι το πιο προφανες απο τις σκηνες, το οποιο ομως κανει το χαρακτηρα της ασυνεπη. Αλλα δε μπορει να ειναι αυτο το ενα, γιατι αυτο το ενα σημαινει οτι η σειρα δεν ειναι αψεγαδιαστη. Αρα πρεπει να ειναι ενοχες, γκρι κι οχι ασπρο μαυρο, τι γινεται εδω, μπαφο, αγχος, αγωνια, αποσαρθρωση της κοινωνιας, και το να γλιτωσει τον κωλο της. Τον οποιο κωλο της τον γλιτωνει ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΝΚ (για να το βαλεις στο μυαλο σου καλα, αν μου λες οτι στο νταηνερ δεν πειστηκε η Σκαηλερ και γι αυτο εφυγε ) αλλα ΔΕ ΘΕΛΕΙ να τους γαμησουν οι μπατσοι, θελει να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ η ιδια τον Γουωλτ. Δεν υπαρχουν αρκετα σαρκαστικα τατσντ για αυτη τη λογικη ε.

Όλη αυτή η ιστορία γίνεται γιατί ο Ανχόλι βάζει στη σειρά 10, εγώ 9 και ο Φίξξξερ 8 ας πούμε; :ρ

o fixxer trollarei, o anxoli ta leei kala kai oloi oi alloi eiste xazouliakes, emeinan molis 4 episodia sta opoia tha ginei tis p0Ut@@@n@@@S kai o kyklos tha kleisei omorfa kai wraia me ena poly dynato ending

ksekinaei me to simerino

deita ta prwta kai meta krinete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ