Results 1 to 15 of 591

Thread: Breaking Bad

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Δεν διάβασα τις σεντονάρες ομολογώ (εκτός τελευταίας σελίδας που είδα ότι λέτε κάτι που με ενδιαφέρει), οπότε σχωράτε με αν είμαι λίγο άκυρος.

Εγώ έχω να πω ότι η σειρά στην τελευταία σεζόν είναι χειρότερη απότι ήταν. Πάντα έλεγα ότι το Breaking Band ήταν μια "όσο καλή μπορεί να γίνει αμερικανική σειρά", το οποίο βέβαια την κάνει μια εξαιρετική σειρά, με ταβάνι. Ε στην τελευταία σεζόν τα "κακά" αμερικανικά στοιχεία της έχουν χαμηλώσει το ταβάνι. :ρ

Spoiler
    Έχει χάσει πολύ από το ρεαλισμό της για την βλαμμένη ανάγκη αυτών των σειρών να αυξάνουν τεχνητά το pacing μέχρι το τέλος, για τον ίδιο λόγο οι χαρακτήρες βγαίνουν εκτός χαρακτήρα (!) (η Skyler ζητάει φόνους τώρα; really; ), οι συγγραφείς πλέον ΜΑΣ ΛΕΝΕ τι σκέφτονται αντί να δείχνουν (βλέπε συζητήσεις Hank με τον μικρό, ότι ο μόνος που αγαπάει ο Walt είναι αυτός, απλά και μόνο για να τον προδώσει αργότερα και να πάρει από τον θεατή την άδεια να τιμωρηθεί ο Walt κλπ).

Και θα ήθελα πλέον να σταματήσει η ιστορία με τα βλαμμένα cliffhangers που γίνονται σταδιακά λιγότερο αγχωτικά και περισσότερο ΡΟΦΛ. Είναι τόσο αχρείαστα που είναι πολλές φορές σα να κόψανε απλά 5 λεπτά από το επόμενο επεισόδιο και να τα κόλλησαν στο τέλος αυτού.

Είναι κι άλλα, αλλά οκ. :ρ

Το Breaking Bad μου άρεσε γιατί έπαιρνε τις φόρμουλες και τα "φτηνά" κόλπα των mainstream αμερικανικών σειρών και έδειχνε πως μπορείς να φτιάξεις κάτι εξαιρετικό και πλησιάζει να γίνει Lost. Όχι Lost τελευταίας σεζόν, αλλά το απλά καλό Lost των προηγουμένων.

Το τελευταίο επεισόδιο θα το έλεγα και μέτριο.

My two cents.

Edit: Νόμιζα ότι συμφωνώ με τον Φιξξξερ που δε θεωρεί το BB και την καλύτερη σειρά κλπ και μετά γυρνάω στην πίσω σελίδα που λέει ότι η τελευταία σεζόν είναι η καλύτερη. I tried. :ρ
    Last edited by Odonian; 07-09-2013 at 05:33.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club