εεε μισό λεπτό, είστε fake accounts ο ένας του άλλου;

Φίλε commissar, δεν έχω προσέξει κανένα ποστ σου στο θρεντ μέχρι τώρα και για να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι να είχαμε και ποτέ καμία κουβέντα περί κινηματογράφου. Ό,τι γράφω το γράφω στο φιξερ που έχει τύχει να τσακωθούμε και 16 φορές σε διάφορες περιπτώσεις στο ίδιο subsection και για παρεμφερείς λόγους. Το profiling το κάνουμε ο ένας στον άλλο, εσύ το κάνεις τώρα σε μένα, ο φίξερ το κάνει στο ποστ όπου μου αναφέρει γιατί βλέπω Breaking Bad (και πέφτει μέσα) και εγώ μπορώ να προσπαθήσω να το κάνω και στους δυο σας, ή σε όποιον άλλο σε οποιαδήποτε κουβέντα. Να συζητήσουμε με πάθος και όποτε θες για την άποψή σου για το Space Odyssey, μπορεί να με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο απο ό,τι φαντάζεσαι. Δε ξέρω τι μύγα σε τσίμπησε αλλά δε μπορώ να καταλάβω πόσο διαφορετικά μπορεί κάποιος να εκλάβει το τελευταίο μου ποστ. Λες σοβαρά ότι μπορεί να με κόφτει ποιός είναι lover ή hater; Λέω δυο απλούστατα πραματάκια.

α) Για μένα είναι ανώφελο να ψάχνει κάποιος σεναριακή στεγανότητα και υπερ-ακρίβεια σε μια πλοκή που είναι απο τη φύση της χύμα και υπερρεαλιστική ( Ευθύς εξαρχής: ένας καθηγητής χημείας που ξαφνικά γίνεται drug king, και απο κει που ήταν το γατάκι στο πανέρι γίνεται ο απόλυτος κυνικός μπάσταρδος. Σοβαρά τώρα; ). Δε λέω, μπορεί κάποιος να ασχολείται και με το ανακαλύπτει επιστημονικές τρύπες στο time travelling του Back to the Future ή να παρακολουθεί διαλέξεις για την πιθανότητα να υπάρχουν μεταλλαγμένες χελώνες νίντζα στους υπονόμους της Νέας Υόρκης.

και β) Ας χαρούμε μια απολαυστική κωλοσειρά, χωρίς πολλά πολλά. Αν θέλετε να πούμε περισσότερα, ας τα πούμε για αυτά που έχουν πραγματικά ενδιαφέρον και είναι καθολικά για την τέχνη - όχι απο τη μύγα ξίγκι. Και αγάπη, αυτά.