Ωραια λοιπον, μιας και αν ξεπερασει κανεις τις προβοκατορικες και μονο χαριν εντυπωσιασμου προσβολες που ριχνεις κατα καιρους, το καλο ειναι οτι μπορεις να κανεις διαλογο, και μαλιστα με επιχειρηματα, ας σου απαντησω σε οσα γραφεις πιο συγκεκριμενα, για να συνεχιστει και το ΕΡ που θελουμε.
Ας μη γραφουμε τα αυτονοητα. Μιλας σε εναν ανθρωπο, για τον οποιο αν ειχες κανει αποτελεσματικο profiling οπως ισως νομιζεις, θα ηξερες πως μπορει καλλιστα να ακουσει Lady Gaga, στα καπακια να βαλει Queen, μετα να βαλει λιγο Machine Head, και να ολοκληρωθει με Ulver ή Manes. Παρομοιως, υπηρξε βραδια πριν παμπολλα χρονια, κατα την οποια εντυπωσιαστηκα και εκθειασα το ποσο πραγματικα ξεχωριστη και καλη ταινια ειναι το Oldboy, και 2 βραδια μετα μπορουσα να δω ευχαριστα το There's Something About Mary (το οποιο αποτελει μεγαλη κωμωδιαρα). Την επομενη βδομαδα μπορουσα να κατσω να μιλησω 3 ωρες για το Mulholland Drive με φιλο μου αφου ειδαμε την ταινια, με αποτελεσμα να μπορεσουμε να ξεκλειδωσουμε και να ερμηνευσουμε καθε μικρη λεπτομερεια της ταινιας, και καθε νοημα που ηθελε να περασει ο Lynch. Και μετα θα πηγαινα σινεμα να δω το Attack Of The Clones και να γουσταρω σαν μικρο παιδακι. Δεν τα γραφω ολα αυτα γιατι "γουαου ειμαι τοσο κουλ και ανοιχτομυαλος", απλα αναγνωριζω πληρως αυτο που λες περι context, και αν μη τι αλλο, συμφων μαζι σου 100%. Ειναι οντως ευχαριστο το να ξεπερναει τα ορια του context της μια σειρα/ταινια, αρκει να το κανει ΚΑΛΑ.
Το Lost ξεπερασε τα ορια του και το context του με την τελευταια του σεζον επισης. Υπαρχει κανεις που εκτιμησε τη στροφη προς μια μεταφυσικη και εντελως αντιδιαμετρικη με οτι ειχε δειξει μεχρι τοτε πραγματικοτητα στο φιναλε της σειρας? Ισως και να υπαρχει καποιος. Ομως το 99% του πληθυσμου, συμπεριλαμβανομενου εμου, προτιμουμε να μην σκεφτομαστε την εκτη σεζον. Ή τουλαχιστον το μισο αυτης, αυτο στον "επομενο κοσμο", αφου ειχαν πεθανει ολοι. Υπαρχει κανεις που θα γουσταρε αν το επομενο Star Wars ειχε σκηνοθεσια Tarantino? Μπορει και να υπαρχουν. Προσωπικα αν υπαρχει καποιος, τον θεωρω απλα ηλιθιο. Το Breaking Bad ευτυχως δεν εχει ξεφυγει και τοσο πολυ πια. Ομως αυτο το λιγο, εμενα δε μου αρεσει ρε παιδι μου. Δεν κανω και καμια σταυροφορια για να καψουμε ολες τις κοπιες των επεισοδιων και να τα εξαφανισουμε απο προσωπου γης. Απλα δε μαρεσει η εξελιξη, η τροπη, το σεναριο. Συγγνωμη ξερω γω. Δεν ειχα απαιτηση να εξελιχθει η σειρα σε κατι αλλο, ουτε να παραμεινει ακριβως στο ιδιο κλιμα στο οποιο βρισκοταν. Η μονη μου απαιτηση ηταν να μου αρεσει. Εσενα σαρεσει, κανενα προβλημα.
Και συνεχιζω απο κει που σταματησα πριν. Λες ο ιδιος να μην επαναλαμβανουμε την ιδια κουβεντα καθε φορα, και συνεχιζεις να μου γραφεις αυτην την μαλακιαρα, η οποια αν και δηλωνεις το αντιθετο, ειναι επιχειρημα ενος 18χρονου το πολυ. Και αυτοαναιρεισαι. Αν θελεις να με κρινεις και να συζητησεις μαζι μου για το Breaking Bad, μιλα για το Breaking Bad. Μη μου λες για το Space Odyssey. Αυτο που προκυπτει απο τη μαλακιαρα που γραφεις ειναι το εξης: "Δε μπορεις να κρινεις το αν ειναι καλη σειρα το Breaking Bad, γιατι θεωρεις βλακεια το Space Odyssey". Βρες μονος σου το λαθος, ειλικρινα βαριεμαι.
Δε με ενδιαφερουν ουτε τα γκομενακια, ουτε εχω κομπλεξ και παρωπιδες, ουτε καμια αναγκη να καταγγειλω τιποτα. Εχω ενα τριημερο στο οποιο οι ασχολιες μου περιοριζονται στα να στελνω emails σε ενοχλητικους και μη φοιτητες, στο να μαγειρευω, στο να βγω για καμια μπυρα με φιλους, και στο να βλεπω σειρες στο pc. Καπου μπορω να χωρεσω κι ενα ποστ για το Breaking Bad, την επομενη φορα που θα διαφωνησω ομως, θα σε ρωτησω πριν ποσταρω. Αυτο που εσυ αντιλαμβανεσαι ως "αιρετικη αποψη" σε αυτο το θρεντ, για μενα ειναι μια απολυτως φυσιολογικη αποψη για μια υπερεκτιμημενη σειρα. Δε θα κατσουμε να το αναλυσουμε κιολας, ειμαστε πολυ μεγαλοι για τετοια πραγματα.
Αφου δε διαφωνεις, απλα αποδεξου οτι αυτο που εσυ αντιμετωπιζεις ως μια σειρα που σου προσφερει entertainment, για μενα αποτελει μια σειρα που ενιοτε μου προσφερει το ιδιο, και ενιοτε το βαριεμαι και το βρισκω κουραστικο, και αν δε θελεις να σου ζαλιζω τον ερωτα, απλα μη διαβαζεις τα ποστς μου, ειναι φορουμ, δεν ειναι ουτε ο τοιχος σου στο facebook, ουτε προσωπικη αλληλογραφια, ουτε ο τοιχος του σπιτιου σου (αν και θα με εψηνε τρελα να γεμισω τον τοιχο του σπιτιου σου με "αποψεις φιξξξερ" για να συφυλλιαζεσαι).