Από ισπανία δεν κατεβαίνουν ο μεγάλος Γκασόλ, ο Ναβάρο και ο Ιμπάκα. Όπως και να'χει έχουν περιφέρεια με ρουμπιο, ρουντι, καλντερόν και τα λοιπά σιχάματα + τον μικρό εμετό που στο βίντεο που πόσταρα κάνει και άκυρο πήδημα (πάντα γελούσα με τη φράση), και επιθετικό με το χέρι, ίσως και βήματα. Έχοντας τη νοοτροπία του πελάτη, δε θέλω να πέσουμε με αυτούς.

Η γαλλία κατεβαίνει σχετικά δυνατή, αλλά δεν έχει δυνατό 5άρι (Τουριαφ και Νοα εκτός). Με αυτούς η φάση είναι ότι άμα τους πετύχουμε, έχουν αυτοί τη νοοτροπία του πελάτη.

Σλοβενία πιστεύω θα είναι η "έκπληξη", Τουρκία αρκετά δυνατή, Ρωσία δεν τη βλέπω να κάνει κάτι, Λιθουανία και Σερβία δυνατές αλλά όχι για πολλά πολλά.

Εμείς δεν ξέρω τι σκατά θα κάνουμε, γιατί από ότι έχω παρακολουθήσει από την προετοιμασία έχουμε κάτι σκαμπανεβάσματα, και παιχνίδια που απλά οι κοντοί μας δε μπορούν να παίξουν άμυνα ένας εναντίων ενός και μας γαμάνε οι Μακκάλεμπς και οι Τελετοβιτς. (αν και παιχταράδες, δε νοείται να χάνεις από ομάδες με 1-2 σοβαρούς παίχτες και 10 μερεμετάδες). Από την άλλη επιθετικά χαίρομαι που φαίνεται μετά από κάποια χρόνια να έχουμε έναν σχετικό πλουραλισμό. Ρεαλιστικός στόχος η 4άδα.

Καλή η ανάλυση Κωλαράκι Εμετικό;