Page 26 of 71 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 1054

Thread: MOTOSAKO

ɐuıɥɔ uı ǝpɐɯ ɯɐ ı.... tsonos's Avatar

ɐuıɥɔ uı ǝpɐɯ ɯɐ ı.... tsonos's Avatar

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

το car.gr το χα δει και γω. θενκς παντως.
    οπως και να χει, παραλαμβανω astrea απο θεσσαλονικη, ξηγηθηκε ο κουμπαρος και με στειλε το δικο του.
    κανω τον αναποδο σταυρο μου βεβαια με τους χανιωτες οδηγους και βλεπουμε
    μια ροδα
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

re oust R & R's Avatar

για παπί 50άρι πόσα δίνετε ασφάλεια και που ; καμμία καλή προσφορά παίζει απο ''αξιόπιστη'' εταιρεία ;
    Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!

Resident Κύπριος The Donnn's Avatar

Quote Originally Posted by The Donnn View Post
    Άφησα το κορίτσι ανευ σημασίας για 3 ευδομάδες, και σήμερα δεν μου μιλά. Τα φανάρια ολα αναβουν μια χαρά, και όταν πατώ το στάρτερ, ακούγεται η μηχανή μετα βιας να γυρίζει 1-2 φορές, και μετά παράξενος θόρυβος.

Μπαταρία;

Τελικά η μπαταρία είχε φάει τα ψωμιά της. Πήγα στην αντιπροσωπεία και πήρα καινούρια (δεν θα'χει πάνω απο ενάμιση χρόνο), όλα καλά. Μέχρι δηλαδή τον τελευταίους μήνες που μακάρι να την χρησιμοποίησα 4-5 φορές (παίζουν εκστρατείες για άδειες κλπ μετά από αλλαγή νομοθεσίας και δεν το έχω τακτοποιήσει ακόμα). Ξανά το ίδιο πρόβλημα: φανάρια κόρνες κλπ ανάβουν μια χαρά, αλλά δεν γυρίζει η μηχανή, μόνο το κλικ-κλικ. Ευτυχώς έχω ένα γείτονα που με άκουσε, με λυπήθηκε και ήρθε και μου έφερε φορτιστή μπαταρίας για μηχανές. Είναι βασικά ενα σκατό που μπαίνει στο ρεύμα και έχει 2 κλιπς που τα βάζεις στη μπαταρία.

1) Παίζει να έχω πρόβλημα με το να φορτίζει η μηχανή την μπαταρία και γι'αυτό να μου έμεινε με αναλόγως καινούρια μπαταρία; Ή η λιγοστή χρήση το δικαιολογεί;
    2) Το'χει ξανακανει κανείς για να πει πόση ώρα να το αφήσω να φορτίζεται; Το έψαξα στο ιντερνετ, άλλος λέει 24 ώρες, άλλος 10 λεπτά. Ο γείτονας το μόνο που είπε ήταν "απλά να το βάλεις και θα φορτιστεί"...δεν είναι σπίτι τώρα να τον ρωτήσω, και δεν έχω το τηλέφωνο του.
    3) Ως καλός μαλάκας, στην αρχή ένωσα λάθος τους πόλους. Άναψε ένα κόκκινο φωτάκι που έγραφε "POL" πάνω, δεν έδωσα σημασία και πήγα να κάνω φραπέ. Στα 2 λεπτά το ξανασκέφτηκα, κατάλαβα την ηλιθιότητα μου (κάτι σαν το κογιοτ που όταν φύγει απο γκρεμό, περνα λίγη ώρα μέχρι να αρχίσει να πέφτει). Δεν έγινε έκρηξη, ούτε φωτιές και σπίθες. Να υποθέσω δεν έκανα μεγάλη πατάτα;

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Quote Originally Posted by The Donnn View Post
    1) Παίζει να έχω πρόβλημα με το να φορτίζει η μηχανή την μπαταρία και γι'αυτό να μου έμεινε με αναλόγως καινούρια μπαταρία; Ή η λιγοστή χρήση το δικαιολογεί;
    2) Το'χει ξανακανει κανείς για να πει πόση ώρα να το αφήσω να φορτίζεται; Το έψαξα στο ιντερνετ, άλλος λέει 24 ώρες, άλλος 10 λεπτά. Ο γείτονας το μόνο που είπε ήταν "απλά να το βάλεις και θα φορτιστεί"...δεν είναι σπίτι τώρα να τον ρωτήσω, και δεν έχω το τηλέφωνο του.
    3) Ως καλός μαλάκας, στην αρχή ένωσα λάθος τους πόλους. Άναψε ένα κόκκινο φωτάκι που έγραφε "POL" πάνω, δεν έδωσα σημασία και πήγα να κάνω φραπέ. Στα 2 λεπτά το ξανασκέφτηκα, κατάλαβα την ηλιθιότητα μου (κάτι σαν το κογιοτ που όταν φύγει απο γκρεμό, περνα λίγη ώρα μέχρι να αρχίσει να πέφτει). Δεν έγινε έκρηξη, ούτε φωτιές και σπίθες. Να υποθέσω δεν έκανα μεγάλη πατάτα;
    1) Τι εννοείς "λιγοστή χρήση"? Και μια βόλτα την εβδομάδα είναι αρκετή. Αν σου έκανε το ίδιο με καινούρια μπαταρία, προφανώς δε φορτίζει. Μετράς (ή πήγαινε σε ένα μηχανικό να μετρήσει) για ανορθωτή και πηνία.

2) Εξαρτάται τον φορτιστή. Αν κόβει τη φόρτιση όταν είναι πλήρης, απλά άστο μια μέρα να είσαι σίγουρος. Αν όχι, λίγες ώρες αρκούν, αλλά μην την παρατήσεις για κανά μήνα μετά. Κάνε μια μισάωρη βολτούλα (εύκολη, ανοιχτή διαδρομή, σταθερό γκάζι... όχι ότι μπορεί να στρίψει το μηχανάκι που έχεις ένιγουει λολολ).

3) Αν άλλαξες την πολικότητα, η μπαταρία πάει για πέταμα.
    Life begins at 45°.

Τους 2-3 μήνες την πήρα για βόλτα των 10 λεπτων 2-3 φορές, την αμέλησα πολύ.

Άφησα την μπαταρία 6 ώρες στο φορτιστή, την έβαλα πίσω, και πήρε απο την πρώτη. Την έσβησα, πήγα να πλυθώ, να βάλω σακκάκι/γάντια/κράνος (10 λεπτά) και πάλι τα ίδια...ούτε καν για αστείο να ξεκινήσει τουλάχιστο να την πάρω για τη μισάωρη βολτούλα. φμλ

Εμένα μου χει τύχει να το αφήσω και 3 βδομάδες τελείως παρατημένο και να πάρει με την πρώτη. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρρεάζουν. Αλλά χοντρικά, κάνε μια βολτούλα τη βδομάδα και θα είσαι οκ.

Έτσι όπως τα λες στο τελευταίο ποστ, ακούγεται σαν διαρροή. Χοντρή κιόλας. Δεν παίζει να ξεφόρτισες μπαταρία με μια μιζιά. ΕΚΤΟΣ αν όντως καταστράφηκε (η αλλαγή πολικότητας που σου είπα).
    Life begins at 45°.

Την ξεκίνησα με πόλους από αυτοκίνητο (σβηστό εννοείται), και την άφησα 10 λεπτά να δουλεύει. Την έσβησα και δεν έπερνε μπρος, αν και γύριζε λίγο την μηχανή, ενω πριν έκανε μόνο κλικ. Την ξαναξεκίνησα με πόλους και την πήρα βόλτα κανα 20λεπτο, την έσβησα και μετά ξαναξεκίνησε - μετα βίας. Διάβασα πως για να γεμίσει η μπαταρία πρέπει να πας βόλτα για καμια ώρα, οπότε αύριο θα δοκιμάσω να την ξαναξεκινήσω και να βγω αυτοκινητόδρομο για καμια βόλτα....το πήρα προσωπικά!!

Senior Member wraithgr's Avatar

Πάντως από όσο ξέρω οι καινούργιες μπαταρίες δεν είναι και 100% φορτισμένες, μάλλον γύρω στο 30% οπότε ίσως φταίει και αυτό...
    Επίσης ισχύει οτι αν ξεφορτίσει τελείως μετά μάλλον θέλει πέταμα;
    Shall I say I was wrong, if I'm right?

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by wraithgr View Post
    Πάντως από όσο ξέρω οι καινούργιες μπαταρίες δεν είναι και 100% φορτισμένες, μάλλον γύρω στο 30% οπότε ίσως φταίει και αυτό...
    Επίσης ισχύει οτι αν ξεφορτίσει τελείως μετά μάλλον θέλει πέταμα;
    Σε γενικές γραμμές όχι, αλλά να ξέρεις οι μπαταρίες δεν είναι για πάντα, 2-3 χρόνια ζωής είναι οκ.
    Ντον πόσα έσκασες? εμένα επειδή έχει και ιδιαίτερη πολικότητα μου είπαν μια αστεία τιμή στην αντιπροσωπία , βρήκα μια έντιμη κινέζικια, και είμαι κομπλέ!
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Señor Member Art In Haste's Avatar
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

Εκπληκτική αντίδραση.
    Life begins at 45°.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Are you blind ? The biker swerved into the cars lane and then break checked him ... Not only that but there were acting like a bunch of retards all over the road ..then they had the nerve to try and attack the man and his family ?!?! I would have tried to hit as many of those dumb fucks as possible .

More realistic title:
    "Stupid assholes on motorcycles brakecheck a family in an SUV, and then try to break into their vehicle so the family tries to get away."

Senior Member Shirime's Avatar

Το είδα με αυτό να παίζει παράλληλα και τα σπάει

Tags for this Thread