Το εχω γραμμενο σταρχιδια μου το ελληνικο πρωταθλημα, οπως και οποιονδηποτε γαυροβαζελοχανουμομπαοκ, απο το 2009 που εφυγα απο τη χωρα (και καπως και πριν απο αυτο δηλαδη), οποτε δεν καταλαβαινω γιατι μου τα γραφεις ολα αυτα σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ. Εγω βλεπω ενα θρεντ το οποιο θα μπορουσε να μιλαει για ελληνικες ομαδες στο Champions League για καποιους μηνες, και μετα για αλλες ομαδες, αφου αποκλειστουν οι "δικες μας", και αντι για αυτο, ο κοσμος εδω και 2 σελιδες, ασχολειται με τα εκατομμυρια που θα χασει ο Μαρινακης, και πως οι μη-μπαοκς χαιρονται για αυτο το πραγμα, ενω οι μπαοξ βρισκονται στον κοσμο τους (και καλα κανουν) μετα το αρκετα θετικο 1-1. Το χειροτερο με ολο αυτο, ειναι πως η ουσια βρισκεται στην πρωτη προταση του αποπανω σου ποστ, δηλαδη το τι επιδραση και τι αποτελεσμα θα εχει η φαση με τα 5 μυρια στην μελλοντικη ομαδα του Ολυμπιακου, και αρα, στο ελληνικο πρωταθλημα.

Οσον αφορα αυτο που λες, εσυ μπορει να το βρισκεις υποκριτικο, αλλα εγω δεν το βρισκω, και ξερω πως ο κοινος οπαδος που βλεπει μπαλα μονο για να ξεφυγει λιγο και να εχει να κανει κατι Κυριακη απογευμα, δεν ενδιαφερεται και πολυ για τα μυρια του Μαρινακη και ποια ηταν ακριβως η ρητρα με την οποια εκλεισε για 3.2 χρονια ο 17χρονος μπακ απο την Ερμιονη Τρικαλων για συμφωνια το 2017. Δε μιλαω για τους καμμενους προσωπικα, γιατι απλα δε με ενδιαφερει. Εσυ που θες να μιλας και για ρητρες, και για μεταγραφες, και για πρωτοσελιδα και για ενα σωρο αλλες λεπτομερειες, ιντριγκες κτλ, εχεις περιπου 20 θρεντ να το κανεις αυτο, με πρωτο και καλυτερο το θρεντ της σουπερλιγκας. Ειναι αναγκη να μολυνεται και αυτο το θρεντ πια? Σε καθε "διαλογο" οι ιδιες πιπες, κατανταει κουραστικο ακομα και για τυπους σαν εμενα που παρακολουθουν μονο ΕΝΑ θρεντ (το παρον).