Σόρρυ δεν απάντησα. Έπρεπε να στείλεις πιέμ. Αν και βλέπω ότι καλά κινήθηκες.

Πηγαίνω στην Σκύρο πάνω από 10 χρόνια. Έχω κάτσει μέχρι και ένα χρόνο σερί. Μπορώ να πω ότι την ξέρω σαν την αριστέρη παλάμη μου. Την δεξία ακόμα την περιεργάζομαι.

Ο κόσμος δεν είναι ο καλύτερος. Είναι χωριάτες, απολίτιστοι με σκόπο το κέρδος και το γδάρσιμο των τουριστών. Κόμπλεξ το λένε κάποιοι, νεοελληνισμό το λένε άλλοι. Άγνοια τουριστικής πολιτικής το λέω εγώ. Η σκύρος δεν είναι νησί. Ένα μεγάλο χωριό με θρησκόληπτους και "ξένοι φύγετε από τα χωράφια μας" από τη μία και ένα νέο κόσμο με ανοιχτή αγκαλιά για κάθε πεινασμένο σπουργιτάκι.

Τονίζω το πεινασμένο μιας και ταβέρνες και μαγαζιά (Αγ. Πέτρος, Ασημενός, Λάμπρος, Πέρασμα, Κάβος, Juicy κτλ) δεν κάνουν τίποτα παρά να προσφέρουν μερίδες γκοτζίλα και ποιότητα ΑΑ.

Από παραλίες δεν λέει πολλά. Μαρκέσι, Αγαλίπα, Σαρακηνό και λίγο ο Πεύκος. Το νησί..ε..χωριό δεν είναι για νέους και vegan. Χρειάζεται καλή, μεγάλη παρέα και μεγάλο στομάχι.

Για περισσότερα..έχω και άλλο ελεύθερο χρόνο να συνθέσω αράδες. Απλά ζητήστε το.

Στηρίζουμε κάθε σκυριανό σύντροφο και μαχόμαστε αντιφασιστικά για καθαρές Σποράδες από σκατά.