ξέρω ότι δεν είναι για χόρταση αλλά
![]()
ξέρω ότι δεν είναι για χόρταση αλλά
![]()
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler
gif το τυπάκι που βαράει με λύσσα και στυλ στο 1.25 PLEASE.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
Σπαρτιάτες, Μακεδόνες και Μινωίτες στο 50άρι σπριντ
![]()
φαντάζομαι οι ασπίδες είναι οι αυθεντικές 30κιλες...
Rock or Nothing
Θελω να συναντηθεί ο Krokodilos με τον Black Dragon Αλεξίου...
Kαλοκαιρι εχουμε, μεταγραφες γινονται, σας παρουσιαζουμε το νεο αποκτημα του συνδεσμου.
Peter Kemmos, η αλλιως πως απο αγανακτισμενος γινεσαι χρυσαυγιτης.
Οκτωβριος 2011:
Ιουλιος 2013:
Γελαει ολο το ιντερνετ σημερα! Μιλαμε τα βιντεο του δεν υπαρχουν.
τετοια τραγουδια θελω στο γαμο μου
A wife had a baby, but it was born with only a head and no body. 'Don't worry,' says the doctor. 'Bring him back in five years time and we'll probably have a body for him'. So five years go by, and there's Eddie the 'Ead, as his parents have called him, sitting on the mantelpiece, when in walks his dad. 'Son,' he says, 'today's a very special day. It's your fifth birthday and we've got a very special surprise for you.' 'Oh no,' says Eddie. 'Not another fucking hat!
O Aρκτούρος επιστρέφει τη δωρεά της Χρυσής Αυγής
εδιτ: και η απάντηση φυσικά
Last edited by tssks; 21-08-2013 at 14:06.
οι του αρκτούρου είναι καραγκιόζηδες , 2 σημεία με ενόχλησαν περισσότερο όμως
σταρχιδια μας αν είναι ελληνική ιταλική ή χαϊνινή.Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, μία αμιγώς ελληνική,
Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι υπάρχουν αυτήν την στιγμή άνθρωποι που πεινάνε, που δεν βγαίνει πιάτο φαγητό για όλη την οικογένεια, που έρχεται χειμώνας και τέλεψαν τα έπιπλα και να δούμε τι θα κάψουν.Παρά την ανταπόκριση ελλήνων και ξένων πολιτών, για μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας και των κατεστημένων επιλογών της, το φυσικό περιβάλλον εξακολουθεί δυστυχώς να αποτελεί «είδος πολυτελείας» ή αντικείμενο προς αλόγιστη εκμετάλλευση που δεν έχει ανάγκη από προστασία ούτε δικαίωμα για ενίσχυση και υποστήριξη.
για την χα, δεν με νοιάζει τη έχουν να πουν, ξέρω τι είναι και μου φτάνει.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ