Για γράψτε γηπεδάκια που μαζεύεται κόσμος ρε σεις και παίζει μπασκετάκι (που να 'ναι και επιπέδου). Αναφέρομαι προφανώς σε δημόσια. Ήξερα στο Φλοίσβο παλιά. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Μαζεύοταν καλός κόσμος και γενικά παιζότανε σκληρό παιχνίδι.
Για γράψτε γηπεδάκια που μαζεύεται κόσμος ρε σεις και παίζει μπασκετάκι (που να 'ναι και επιπέδου). Αναφέρομαι προφανώς σε δημόσια. Ήξερα στο Φλοίσβο παλιά. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Μαζεύοταν καλός κόσμος και γενικά παιζότανε σκληρό παιχνίδι.
Καλαμπούρι οι μούντζες, γελάσαμε. Aς εξηγήσει και καποιος.
sig ennoei to signature dld thn pic twn Poison Idea pou exeis akrivos kato apo auta pou grafeis ka8e fora
htan ali8ia kalo astio parade3ou to
Yippee-ki-yay, motherfucker.
στην Βουλα εχει ενα "κλουβι" πανω απο την παραλιακη μετα το ασκληπιειο που γινεται της πουτανας καθε μερα μεχρι αργα .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
στο γήπεδο του Ηλισιακού έχω πετύχει συχνά - πυκνά όπως και στο Ζάππειο. Επίσης και στο Σταθμό Λαρίσσης παίζουν αλλά δεν έχω παίξει ποτέ και είναι και δίπλα στους Φασίστες
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
Φλοίσβος μέχρι πρόσφατα (1-2 χρόνια) έπαιζε κανονικά
Επίσης πας Άγιο Κοζμά και είσαι κομπλέ.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
πάνω από το μετρό αμπελόκηποι για αληθινά κιφσαμότ
Κοντά στο γήπεδο στο Γουδί λίγο πριν ο δρόμος βγει εκεί κοντά στο μετρό Κατεχάκη έχει 2 γήπεδα, μαζεύει πάντα κόσμο και όλοι ψήνονται για παιχνίδι.
Μόνη μαλακία ότι σε συγκεκριμένες ώρες κυρίως αργά το απόγευμα σκάνε παρέες-ομάδες και πιάνουν ξέρω γω ένα ολόκληρο γήπεδο. Εκεί θα φας άκυρο.
Licenced to Chill.