το δόγμα του σοκ. μας πήδηξαν τόσο πολύ πέρσυ, που τα φετινά αίσχη φαίνονται light
το δόγμα του σοκ. μας πήδηξαν τόσο πολύ πέρσυ, που τα φετινά αίσχη φαίνονται light
Rock or Nothing
Δεδομένο.
Για εμένα ήταν μλρ γιατί άλλα περίμενα και άλλα ήρθαν.
Απ' ό,τι έμαθα πάνω κάτω όλοι στα λεφτά μας είμαστε.
Last edited by Atropos; 16-07-2013 at 14:21.
Απλά έχεις προκαταβάλει τον φόρο. Ξύπνα.
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
απλώς φέτος κρατήθηκε κανονικά από το μισθό.
ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος.
χαχ
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Πρώτο ποστ εδώ αλλά επιβάλλεται.
Γυρνάω 4 παρά από ψιλοξενέρωτη βραδιά στο κέντρο,έχω προνοήσει όμως και είναι ήδη κατεβασμένα 2 eps boardwalk empire.Καθότι όμως εντελώς νηφάλιος θέλω να τα συνοδέψω με κάτι αλκοολούχο,με το ψυγείο όμως να διαθέτει μόνο δροσερό νεράκι.Αποφασίζω να κατευθυνθώ στο σπίτι της γιαγιάς το οποίο απέχει 5 λεπτά με τα πόδια και έχει πάντα στο ντουλάπι της κουζίνας ωραιότατο κόκκινο κρασί από κρήτη.Ενώ έχω αρχίσει να περπατάω όμως αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει κάτι γυάλινο στη ρίζα μιας νερατζίας που βρίσκεται πάνω στο πεζοδρόμιο.Πλησιάζω και βλέπω αυτό:http://i.imgur.com/3raqxOz.jpg (2 μερίδες το λιγότερο)
Πιθανότατα αύριο να κάνω ποστ στο fml, για την ώρα όμως στην υγειά σας
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Βρες τον τύπο που το παράτησε, να πει την ιστορία
Α, και με προσοχή ε (μιας και δεν ξέρεις την προέλευση).
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
σοβαρα τωρα ηπιες απο μπουκαλι που βρηκες στο δρομο? γουελ νταν.
In other news,
πεταω το πρωι για βουκουρεστι, και love is a razor and i walked the line on that silver blade, slept in the dust with his daughter her eyes red with the slaughter of innocence. and i will pray for her, i will call her name out loud, i would bleed for her, if i could only see her nooow.
keep calm and
7th tour of a 7th touR ΜΟΥΝΑΡΕΣ
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
εσυ οταν κατεβεις κατω θα σε σιαξω!!! μονο πορωση!!!!!
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ο πανος psychotron χακαρε το σαμπρελα!! μη μας ριχνεις την ψυχολογια, παμε στη μαιμου 7th tour!!! φιλια!!
ποθτανα ολα
iola 11
Spoiler
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Δε μπορείς να πεις πολλά μετά το αποπάνω αλλά άδεια/διακοπές 25 ημερών!
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
σημερα βρηκα αυτο στην πορτα μου...
![]()