Το λοιπόν, επειδή όλο αυτό κουράζει απίστευτα, όχι η κουβέντα, αλλά το άλλα λέμε - άλλα καταλαβαίνουμε.
Όταν μιλώ για κοράκια της δημοσιογραφίας, δεν το κάνω προς υπεράσπιση του βίκερνες. Το τι γινεται με τα μμε και τι εξυπυρετούν λίγο - πολύ όλοι το ξέρουμε, και με τι τρόπο (διαστρέβλωση, αποσιώπηση, υπεράσπιση συγκεκριμένων συμφερόντων). Αυτό έθιξα και μόνο - την πάγια τακτική που εφαρμόζουν, γιατί απλά δεν έχουν κανενός είδους αναστολή. Ειδικά, όταν ένας σταθμός σαν τον σκάι, που προβάλλει αβέρτα χρυσή αυγή, κάνει λόγο για "νεοναζι μουσικό που φέρεται να ετοίμαζε μακελειό". Αν ο βικερνες είναι αθώος ή ένοχος, καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Είναι φασίστας και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπιστεί και μόνο. Η συζήτηση τελειώνει εκεί.

Και ρε φίλε περί μπάτσων, έχω σοβαρό πρόβλημα με ανθρώπους, που ενώ ξέρουν ότι κάνουν κάτι κακό (ή το κάνουν οι γύρω τους), δεν φροντίζουν να το σταματήσουν (ή αν δεν μπορούν, να την κάνουν από εκείνη την κατάσταση). Δηλαδή, ο άλλος πως πάει και βάζει τα παιδιά του για ύπνο, όταν προηγουμένως έχει δείρει ηλικιωμένους, έχει "σμπρώξει" μετανάστες από τα παράθυρα; Εκεί σκαλώνω, και από τη στιγμή που ο άλλος (έστω και για λόγους οικονομικούς) το ανέχεται, πραγματικά να πα να γαμηθεί και αν φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι του. Δεν είναι το μίσος για το μίσος, αλλά το μίσος για συγκεκριμένες καταστάσεις που ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ εκεί έξω και ατάκες του στυλ "ε τι να κάνω και εγώ, δηλαδή αν φυγω από την αστυνομία τι θα καλυτερέψει, εγώ θα πεινάσω" το μόνο που κάνουν είναι να διαιωνίζουν τις παραπάνω συγκεκριμένες (και όχι μονο) καταστάσεις.

σημειωση1: μην βιαζεσαι τόσο να κρίνεις (από τη στιγμή που θες να συνδυάσεις και το thread με την astynomiki via). Δεν ξερω τι εντύπωση έχεις, αλλά ειμαι γλυκούλης
σημείωση2: μάγκες: είναι τσιμποΎκλανο