Page 31 of 37 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 451 to 465 of 551

Thread: νέος μπούρζουμ - δε γουάητ γκάντ

Senior Member cynic's Avatar

Quote Originally Posted by kollaps View Post
    Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
    Σε ένα άρθρο λένε πως επειδή έλαβε το μανιφέστο του Breivik ξεκίνησαν να το παρακολουθούν οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες. Για τον Breivik που από την πρώτη στιγμή τον έκραξε.

Quote Originally Posted by Varg Vikernes
    "To Breivik, I can only say I hope you do kill yourself. You have killed more Norwegians than the entire Muslim population in Norway has done the last 40 years, and you claim to be a Norwegian nationalist and patriot fighting (alongside your Jewish masters) against Islam, to protect us against their crimes!? I am sorry to say so, but you have made a big mistake."
    Η "κριτική" στον Breivik είναι ότι σκότωσε και νορβηγάκια αντί να σκοτώσει μόνο μουσουλμανάκια. Και ότι και αυτός είναι "όργανο του σιωνισμού". Κανένα σοβαρό κοσμικό πολυπολιτισμικό κράτος στον κόσμο (πόσω μάλλον η Γαλλία) δεν θέλει να έχει έναν τρελάρα σαν το Βίκερνες στην επικράτειά της.
    άρα επειδή δε τον θέλει, να τον συλλάβει ως σχεδιαστή τρομοκρατικής ενέργειας. Πολύ δημοκρατικό. Τουλάχιστον να ήταν με τη λογική ενός αντιρατσιστικού νόμου να πω οκ, που και πάλι ως ενός σημείου συμφωνώ (συγνώμη ε)
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

από κιτρινισμό βεβαίως

http://www.skai.gr/news/world/articl...tiki-epithesi/

Señor Member Art In Haste's Avatar

Αυτό ακριβώς.
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

μέσα σε όλα αυτά, πειράζει που αυτό το διαόλι έχει αρχίσει να μ'αρέσει;

Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε "καλά τον κάναν, μιας και ετοίμαζε κάτι" ή άλλα παρεμφερή. Και σίγουρα θα πέσουν να τον φάνε από παντού σαν κοράκια (ποίος; ο σκάι γαμώ το θεό τους). Αλλάς ρε varg γράφεις ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ, γιατί έχεις σκατά για κεφάλι;

εδιτ: carheart είναι ωραίο ρε συ
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Señor Member Art In Haste's Avatar

Εγώ βλέπω να τον αφήνουν σύντομα πάντως.
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

ρινς antimusic's Avatar

ναι ναι, κρίμα το παιδί.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Quote Originally Posted by tsimpouklano View Post
    Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε "καλά τον κάναν, μιας και ετοίμαζε κάτι" ή άλλα παρεμφερή. Και σίγουρα θα πέσουν να τον φάνε από παντού σαν κοράκια (ποίος; ο σκάι γαμώ το θεό τους).
    Ναι, τα "κοράκια" των καναλιών πέφτουν να φάνε τον άμοιρο, τον παραπλανημένο Βαργκ. Και μην ξεχνάμε άλλωστε, τα κανάλια όλη μέρα τους φασίστες τρώνε.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Και κρίμα ναι για την τόσο συγκλονιστικά υπέροχη μουσική, που αδικείται από όλα τα παραπάνω. Πολλά κρίμα γενικά, πολλές ατυχίες.

να τανε οι Kyuss (ξέρω γω..) φασίστες, να σας έβλεπα πως θα κάνατε μετά [/ειρωνικό σμάιλι]
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    να τανε οι Kyuss (ξέρω γω..) φασίστες, να σας έβλεπα πως θα κάνατε μετά [/ειρωνικό σμάιλι]
    εμένα προσωπικά σταρχιδιαμουκιολαοικάιους , αλλά δεν μπορώ να διαχωρίσω την μουσική από την προσωπικότητα του καλλιτέχνη όσο καλή και αν είναι η μουσική.

Αλλά εγώ δεν μπορώ να διαχωρίσω και τίποτα από την πολιτική , μιας και θεωρώ ότι όλα είναι πολιτικές πράξεις , από το να σπας το κεφάλι σε έναν φασίστα, μέχρι να κλάσεις μέσα στο μετρό και να γελάς δαιμονικά !
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

ρινς antimusic's Avatar

σού 'χω καλύτερο! να 'ταν λέει ο μπουρζούμ παιδεραστής!
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

αντιμιούζικ, δεν έχω πρόβλημα γενικώς με τους παιδεραστές, με τους βιαστές παιδιών έχω, και δεν είμαι τόσο μοραλιστής για να μην μπορώ να ακούσω τη μουσική του μετά, εκτός αν δω ότι όλοι στίχοι ήτανε κρυπτογραφημένα μηνύματα για το "γαμήστε παιδάκια, γαμήστε παιδάκια". Καμιά άλλη εξυπνάδα?

Σαμπρέλα, συμφωνώ και γνωστά όλα αυτά, αλλά πως εφαρμόζονται στην πραγματικότητα? Οι ιδεολογικοποιήσεις τύπου φασίστας-σπάε-κεφάλι, αριστερός χάι φάιβ δεν ισχύουν, εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου ήδη στρατιώτη σε πόλεμο, δεν είναι όλοι ίδιοι και μπορεί να συμβεί να συμπαθείς και μερικούς από την άλλη πλευρά επειδή πχ έχουν πει και γράψει κάποια πράγματα που γούσταρες πολύ και σε επηρέασαν. Είναι αυτά τα πράγματα χαρακτηριστικά της ιδεολογίας τους? Αν όχι, δε βλέπω το λόγο που διαχωρίζεις την πολιτική σου τοποθέτηση επειδή στενοχωριέσαι που ο αξιόλογος φασίστας μουσικός που ακούς εξελιχθηκέ σε μαζικο-δολοφονο-φασίστα κα βγήκε γύρα να σναϊπάρει κόσμο (λέμε τώρα).

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Σαμπρέλα, συμφωνώ και γνωστά όλα αυτά, αλλά πως εφαρμόζονται στην πραγματικότητα? Οι ιδεολογικοποιήσεις τύπου φασίστας-σπάε-κεφάλι, αριστερός χάι φάιβ δεν ισχύουν, εκτός αν θεωρείς τον εαυτό σου ήδη στρατιώτη σε πόλεμο, δεν είναι όλοι ίδιοι και μπορεί να συμβεί να συμπαθείς και μερικούς από την άλλη πλευρά επειδή πχ έχουν πει και γράψει κάποια πράγματα που γούσταρες πολύ και σε επηρέασαν. Είναι αυτά τα πράγματα χαρακτηριστικά της ιδεολογίας τους? Αν όχι, δε βλέπω το λόγο που διαχωρίζεις την πολιτική σου τοποθέτηση επειδή στενοχωριέσαι που ο αξιόλογος φασίστας μουσικός που ακούς εξελιχθηκέ σε μαζικο-δολοφονο-φασίστα κα βγήκε γύρα να σναϊπάρει κόσμο (λέμε τώρα).
    Βασικά δεν προσπάθησα να βάλω σε κατηγορίες τι γουστάρω πολιτικά και τι όχι, απλά ένα παράδειγμα έφερα ότι για μένα όλα αυτά είναι πολιτική, και δεν υπάρχει εύρος.
    Απλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες κάποιου που είμαι ριζικά αντίθετος, ή και λιγότερο καμιά φορά , σε όποιον χώρο και αν δηλώνει ότι ανήκει.
    Από κει και πέρα δεν θα αλλάξει κάτι απέναντι στην άποψή μου για σένα που γουστάρεις την μουσική του Βικέρνες, εφόσον μπορείς και το διαχωρίζεις. Να μην σου πω ότι και μαγκιά σου, και ίσως εγώ είμαι προβληματικός που δεν μπορώ και με επηρεάζει τόσο.
    Θα αλλάξει όμως αν προσπαθήσεις να με πείσεις για τις ιδέες του ή να προσπαθήσεις να μου τις δικαιολογήσεις.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ