ατιλα:
Spoiler
ατιλα:
Spoiler
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
σκασε ρε σκατοψυχε επιτελους, ουτε που ξερεις για ποιο λογο πηρα αυτη τη μεταθεση.
τι ειρωνειες σου αλλου παλιομαλακα
Δηλαδή για να καταλάβω, ο επαναστάτης, όπως τον ορίζεις, θα πρέπει να κάτσει εύρους, διδιμότοιχα και μαλακίες για να αποδείξει ότι είναι γνήσιος επαναστάτης;
Αν ναι, τσέκαρε άφοβα: http://www.ardin.gr/
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Έλα μωρε ο χαζούλης παραπάνω δεν είδε το κατ΄εξαίρεση και άρχισε τις μαλακίτσες. Δεν έγινε και τίποτα.
Έπρεπε να τη βγάλει τη μαλακία από μέσα του, ανθρώπινη ανάγκη.
I don't do drugs. I am drugs.
προφανως και δε θα κατσω να απολογηθω στους Η. αυτου του κοσμου για μια μεταθεση στο στρατο.
αλλωστε το τσουβαλιασμα ειναι συνηθες,οποτε αμεσως μια μεταθεση στην αθηνα χαρακτηριζεται αυτοματως 'βυσματικη'.
αλλα οταν δε ξερεις τι πραγματικα ισχυει δε μιλας.κανεις τουμπεκι.
ομως ειρωνειες του κωλου δεν ανεχομαι και δε θα ανεχτω απο κανενα
πάντως πέρα από την πλάκα , αν δεν είσαι καρά-βύσμα στην Αθήνα δεν σημαίνει ότι περνάς και καλά ε?
Κάποιοι πρέπει να κάνουν τις υπηρεσίες.... Και καμιά φορά είναι χειρότερα από παραμεθόριο.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
σε υπερελαχιστα μερη στην Αθηνα ειναι μαυρα , ισως πλεον και σε κανενα ,οποτε αν εισαι Αθηνεζος και σε παει στην χειροτερη 1/1 κοιμασαι σπιτι σου , αμα σε παει 1/1 στην Λημνο με πλοιο θες κανα 12 ωρο ταξιδι στην αδεια να πας σπιτι.. Δεν θα ξεχασω που για λογους υγειας ειχα παρει 2ημερη με το ζορι απο Μυτιληνη και εκανα 18 ωρες με απαγορευτικο να παω Αθηνα , πηγα εχεσα σπιτι , πηγα 401 και μετα παλι λιμανι...
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Για διαβιβάσεις που ήμουν, γενικά Αθήνα ήταν πολύ χειρότερα, ειδικά σε κάτι ΑΣΔΕΝ. Εγώ ήμουν 487 ΤΔΒ (Πεντάγωνο) όπου οι υπηρεσίες ήταν καλύτερα σε σχέση με ΑΣΔΕΝ/ΑΣΔΥΣ, αλλά είχε πολύ δουλειά και μαλάκα διοικητή. Με το που είχα την ευκαιρία, έγινα ταχυδρόμος, ήμουν κάθε μέρα στο τρένο Αθήνα-Θεσαλλονίκη (και κάθε βράδυ έξοδο) και ησύχασα.
Η αλήθεια είναι πως είχα καλοσυνηθίσει και στην Χίο με το 15 έξω μία μέσα (συν ότι σκοπιές έκανα μόνο τις 2-3 πρώτες βδομάδες, μετά μόνο ΚΕΠΙΚ), αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.![]()
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Μπορώ να φανταστώ ότι όταν είσαι κοντά στο σπίτι σου και δε βγαίνεις συχνά είναι ψυχοφθόρο αλλά αυτά τα 'καλύτερα στου διαόλου τη μάνα' είναι λίγο προκλητικό να λέγονται.
Στρατός είναι, σκατά είναι (σχεδόν) όπου και να σε πάνε κι αναλόγως το που σε πάνε (και κυρίως ποιός είναι ο διοικητής σου) κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις (εδώ γελάμε).
2η αναβολή σήμερα, τα λέμε του χρόνου αγόρια.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Της Λογικής αδερφέ Η. και εσύ, της Λογικής?
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.