που να σουν και ντραμερ. δεκα κιλα τα πιατινια αλλα 5 κιλα πεταλι 5 κιλα (και λιγα λεω) ταμπουρο, + αμα πχ εγω παρω 5 βασεις + μια χαι χατ και μια ταμπουρου, συνολο 60 κιλα. καλη φαση ετσι?
που να σουν και ντραμερ. δεκα κιλα τα πιατινια αλλα 5 κιλα πεταλι 5 κιλα (και λιγα λεω) ταμπουρο, + αμα πχ εγω παρω 5 βασεις + μια χαι χατ και μια ταμπουρου, συνολο 60 κιλα. καλη φαση ετσι?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Ναι αλλα εσυ εισαι ο Terminator.
Οπως και ναχει, η φαση χρειαζεται μονιμο χωρο.
καλα σιγουρα. παντως ασχετως οργανου το ιδανικο ειναι παντα να παιζεις με τα δικα σου πραγματα ειτε λεγονται πιατινοταμπουρα ειτε ενισχυτοκαμπινοκεφαλες. ειναι ο ηχος σου. το πως τα μεταφερεις ειναι αλλο θεμα...
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Θέλει κανείς το VHT μου;
http://smart.noiz.gr/details.php?id=143795
Δεν είναι κακός, απλά θέλω να πάρω EHX 44 Magnum και δεν έχω την πολυτέλεια να τους κρατήσω και τους δυο![]()
πεθανε ο σπυρος δοριζας......![]()
Yesterday 19:59 <12 stars circle your brow> ενδιαφερεται κανεις να γευτει ξανα το παλιο καλο χεμο;
Yesterday 20:12 <mourning apocalypse> το πουλάς?
Κάποτε ήταν μια κακόμοιρη Ibanez RG 560, την οποία ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να την κάνει γαμηστερή
Έτσι λοιπόν, την παρέλαβα λυμένη
Ο μεσαίος μαγνήτης καταργήθηκε, εξομαλύνθηκε λίγο το κάτω cutaway και άλλαξε εμφάνιση το headstock
To όργανο προετοιμάσθη με αστάρι και πήγε πακέτο σε φίλο καλλιτέχνη, ο οποίος το επέστρεψε κάπως έτσι
Πήρα πίσω το αριστούργημα, μπήκε hardware και ηλεκτρικά, έγινε και fret dressing γιατί τα τάστα ήταν μεν σε μαύρο χάλι, αλλά είναι jumbo, οπότε είχαν ψωμί για να μη χρειαστούν αλλαγή, και σήμερα είναι σε αυτήν τη μορφή
Seymour Duncan οι μαγνήτες (TB-14b και SCR-1n) και Push pull για τα σπλιτ
Και η πίσω όψη
Το καλό είναι ότι δεν πρόκειται για κατάσταση all show - no go, καθώς ηχητικά σπέρνει
Με το neck σε φουλ Humbucker μορφή lespaulίζει αισθητά, εξαιρετικός ο συνδυασμός διπλού neck με σπλιταρισμένο bridge, ενώ με τον bridge σε φουλ humbucker φάση, στο overdrive channel του Randall χαλάει ο κόσμος.
ξέρουμε κάτι για αυτά εδώ?
http://www.jampedals.com/
μερικά από αυτά φαίνονται εξαιρετικά.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
πανάκριβα
Ναι ρε φίλε. Αυτό είδα κι εγώ μόλις τώρα. Για το πιο απλό distortion 260 ευρώ. Ήμαρτον.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Πριν κάτι χρόνια, είχε έρθει ένας γνωστός μου και μου είπε για ένα φιλαράκι του που έφτιαχνε πεταλάκια και είναι καλός κλπ, και πως μπορεί να μου κανονίσει τιμές χώμα επειδή μόλις άρχιζε η εταιρεία ονόματι Jam Pedals και ήθελε προμο. Δεν έδωσα σημασία. Μαλάκας, much?
αρκετούτσικα θα έλεγαειδικά οι πρώτες του φουρνιές ήταν απίστευτες. όχι πως και αυτα που βγάζει τώρα δεν είναι εξαιρετικά, απλά επειδή η ζήτηση έχει φτάσει σε τρελά επίπεδα, έχει πέσει η αξιοπιστία τους (απλό Α/Β/Υ switch φίλου που παίζει παρα πολύ αλλά είναι τρομερά προσεκτικός με τα πράματά του, σταματησε να δουλεύει μετά από κανα 3μηνο). τουλάχιστον δίνει εγγύηση εφ' όρου ζωής οπότε πάει κ έρχεται
Παίδες μόλις ανεβάσαμε το πρώτο μας κομμάτι! When Oceans Align ονομάζεται η μπάντα και το ύφος είναι post metal/prog. Ρίχτε ένα αυτί εδώ: http://whenoceansalign.bandcamp.com/
ρε συ αυτο ειναι γαμω! εξαιρετικος ντραμερ κιολας. γαμωωωωω. ανοιξε θρεντ στο προμοτ γιορσελφ και ξεκινατε να γραφετεεε και κατεβειτε για λαιβ. και γαμηστε τα ολα
ποθτανα ολα
iola 11
Ευχαριστούμε αγορίνα! Χαίρομαι που σου άρεσε! Θα πω κ τον ντραμερ τις καλές σου κουβέντες να χαρεί κ αυτός!![]()