Page 21 of 26 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 388

Thread: A1 Basket 2011-12

Bongripper Extraordinaire Om's Avatar

Ο ΠΑΟ ήταν ανώτερος και στα 3 ματσάκια.
    Νομίζω και sweep μέσα στο ΣΕΦ να γινόταν χωρίς να υπάρξει διακοπή ο Ολυμπιακός άξιζε ένα standing ovation και χειροκρότημα για αυτό που κατάφερε φέτος.
    Αυτό το δικαίωμα το αφαίρεσαν κάποιοι βλαμμένοι από όλους τους φυσιολογικούς που πήγαν να στηρίξουν και αυτή είναι η μαλακία των "Ολυμπιακών" που έκαναν τα επεισόδια.
    Licenced to Chill.

Slow Chemical Death MD's Avatar

3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

να πω κι εγω τη μαλακια μου

η διαφορα εγκειται εδω

μαλακιες εντος γηπεδου με καπνογονα αναπτηρες καρεκλες αεροβολα, καλασνικοφ στη χωρα που ζουμε και με τον αθλητισμο που φτιαξαμε, θα τα εχουμε μεχρι να ζουμε

η μαλακια σας ως γαυροι περαν των σπαρτιατων του χοντρου, των λιγνων κλπ που δεν αφησαν 1,5 λεπτο να παιχτει (απο την κυριακη κυκλοφορει παντου σε βαζελους και γαυρους οτι αν το παιχνιδι δειχνει βαζελο δεν τελειωνει και θα κλεισει με οριστικη διακοπη) ειναι οτι χτες οι υγιεις δεν πηγατε να τους χειροκροτησετε και να τους ευχαριστησετε ακομα και μετα το προμελετημενο φιασκο. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Οτι γνωμη κι αν εχω για τον σημερινο γαυρο εγω, εσας σας δωσανε 2 ευρωκουπες σερι και σπασανε το σερι του ζελικο. Ε αν μη τι αλλο οτι κι αν γινοταν απο σας αξιζαν χειροκροτημα και μετα το ξυλο στο σεφ. Φαουλ απο τους υγιεις για μενα γαυρους.

Τεσπα, λεπτομεριες. Απλα σε αναλογες περιπτωσεις επειδη τις εχω ζησει μεσα στο γηπεδο διαφοροι δικοι μας επιστημονες που τολμουν να βρισουν διαμαντιδηδες και λοιπους παικτες ή παλιοτερα να κοροιδεψουν ζοτς σε κακες εμφανισεις γλιτωσαν το ξυλο στο τσακ απο παρατρεχαμενους. Δεν ξερω τι ισχυει σε σας, αλλα η αχαριστια ειναι οτι χειροτερο σε τετοιες περιπτωσεις και μπορει να κανουν το μεγαλυτερο κακο σε μια ομαδα. (θυμιζω υποστηριξη κοσμου στην ομαδα οταν ο δημητρακης εβριζε και ηθελε να γαμησει ομπραντοβιτς και παικτες)

Οι φιλαθλοι καθε ομαδας τελικα μπορουν υπο προυποθεσεις να αλλαξουν την ιστορια της. Αρκει να επικρατει εν τελη η κοινη λογικη.
    Ενταξει εδω που ζουμε δεν υπαρχει θα πειτε οκ...

ενιγουει, να πω και 2 λογια για αγγελοπουλους... μονο με λεφτα δεν φτιαχνεις ομαδα, αν εχεις επιλεξει να κανεις ειρηνικη επανασταση χωρις μαλακιες δημητρακη τουλαχιστον μη το παιζεις ΜΟΥΓΚΑ οταν ο αλλος καθεται και φωναζει ειστε ντοπαρισμενοι, κρεμας την ομαδα πριν απο τα πιο αποφασιστικα παιχνιδια. Ουσιαστικη στηριξη της ομαδας δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ απο τους αγγελοπουλους στη σειρα των τελικων. Η αλητικη ανακοινωση μετα το 2ο παιχνιδι ως απαντηση στην αλητεια γιαννακοπουλου ηταν μια μαλακια και μιση και οπως γραφτηκε σε αθλητικο σαιτ ο δημητρακης του χορεψε κανονικα γιατι απλα οι αγγελοπουλοι δεν εχουν ιδεα απο αυτα ειναι ξεκαθαρο πλεον και οχι μονο αυτο αλλα εχω την εντυπωση οτι εχουν φτασει σε τετοια σημεια ηλιθιοτητας που προτιμουν να το παιζουν μουγκοι και να κρεμανε την ομαδα την ωρα που βλεπουν οτι εχει ξεμεινει εντελως απο μπαταρια. Θεωρω πως για οτι εγινε στους τελικους εχουν ΠΟΛΥ μεγαλη ευθυνη οι προεδροι σας λογω της παντελους αδρανειας τους σε ολους τους τομεις. Μαλλον ομως αυτοι ηταν οι πρωτοι που ειχανε μεινει στο λονδινο και ακολουθησε και η ομαδα. Και τελος 100, 300 ή τελος παντων οσοι ηλιθιοι μεινανε στο σεφ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ οι αγγελοπουλοι τους πεταγανε εξω σε DT. ολα τ αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας ε... Σκεφτηκατε ποτε αν τους βολευε και αυτους να χαθει ετσι το πρωταθλημα/ εστω κι αν κοστισει -2 βαθμους και αρκετα εσοδα του χρονου? Λεω ρε παιδι μου εγω... μια πιθανοτητα. Ποιος ασχολειται τωρα με την ανυπαρξια των αγγελοπουλων στους τελικους? ολοι για το ποσο γαματοι ειναι και δεν αξιζαν τετοιο πραγμα... Σορυ αλλα για μενα που ειμαι βαζελος ειλικρινα μιλαω ...αν ακουγα παυλοθαναση να εχει μπει στο τερεν και να φωναζει ολοι εξω γιατι φευγω απο τον παναθηναικο ΤΩΡΑ , θα ετρεχα και οποιος εμενε πισω θα τον μαζευα να τον επερνα μαζι μου.

αυτα

τα των επεισοδιων και των καθαρα αθλητικων πανω κατω τα ειπατε... το αξιζαμε το πηραμε καθε χρονο τα ιδια θα γινονται, παμε για αλλα

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Death MD View Post
    να πω κι εγω τη μαλακια μου

η διαφορα εγκειται εδω

2013 Edition (απευθύνεται σε πράσινους):
    Spoiler

Βίντεο από όσα τράβαγε ο Guinn...
    Licenced to Chill.

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    Quote Originally Posted by Imperium View Post
    Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Εγώ θέλω να πω ότι ο Χάινς πρέπει να είναι ένας από τους πιο συμπαθείς ανθρώπους που έχουν παίξει μπάσκετ στο Ελλάντα.
    Ρισπεκτ και σε αυτόν και στον Λο
    δεν πήγαν μόνο αυτοί οι δύο στα αποδυτήρια μετά.

ον τόπικ: αυτοί οι 50 που δεν έφευγαν ενώ είχαν φύγει μέχρι και οι Αγγελόπουλοι ή οι μπάτσοι που τους κοιτούσαν απαθείς, τι φάση;
    Εγώ δεν είχα διαβάσει για τα αποδυτήρια όταν το έγραψα, μου είναι έτσι κι αλλιώς τρομερά συμπαθής και θα μου ήταν και αν δεν πήγαινε. Είναι κύριος παρά τη μαχητικότητα του στο γήπεδο, δέχεται αποφάσεις διαιτητών που οι Άντιτς του κόσμου αυτού θα χοροπηδούσαν κλπ (χωρίς να έχω πρόβλημα με τον Σκοπιανό, δε μου φαίνεται αρχίδι, παρά τη φυλακόφατσα :ρ). Ακούγεται ότι είναι και πολύ ευγενικός ως άνθρωπος, με συμπαίκτες και αντιπάλους. Γενικά τον πάω.
    Last edited by Odonian; 13-06-2013 at 23:00.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Quote Originally Posted by Death MD View Post
    ενιγουει, να πω και 2 λογια για αγγελοπουλους... μονο με λεφτα δεν φτιαχνεις ομαδα, αν εχεις επιλεξει να κανεις ειρηνικη επανασταση χωρις μαλακιες δημητρακη τουλαχιστον μη το παιζεις ΜΟΥΓΚΑ οταν ο αλλος καθεται και φωναζει ειστε ντοπαρισμενοι, κρεμας την ομαδα πριν απο τα πιο αποφασιστικα παιχνιδια. Ουσιαστικη στηριξη της ομαδας δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ απο τους αγγελοπουλους στη σειρα των τελικων. Η αλητικη ανακοινωση μετα το 2ο παιχνιδι ως απαντηση στην αλητεια γιαννακοπουλου ηταν μια μαλακια και μιση και οπως γραφτηκε σε αθλητικο σαιτ ο δημητρακης του χορεψε κανονικα γιατι απλα οι αγγελοπουλοι δεν εχουν ιδεα απο αυτα ειναι ξεκαθαρο πλεον και οχι μονο αυτο αλλα εχω την εντυπωση οτι εχουν φτασει σε τετοια σημεια ηλιθιοτητας που προτιμουν να το παιζουν μουγκοι και να κρεμανε την ομαδα την ωρα που βλεπουν οτι εχει ξεμεινει εντελως απο μπαταρια. Θεωρω πως για οτι εγινε στους τελικους εχουν ΠΟΛΥ μεγαλη ευθυνη οι προεδροι σας λογω της παντελους αδρανειας τους σε ολους τους τομεις. Μαλλον ομως αυτοι ηταν οι πρωτοι που ειχανε μεινει στο λονδινο και ακολουθησε και η ομαδα. Και τελος 100, 300 ή τελος παντων οσοι ηλιθιοι μεινανε στο σεφ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ οι αγγελοπουλοι τους πεταγανε εξω σε DT. ολα τ αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας ε... Σκεφτηκατε ποτε αν τους βολευε και αυτους να χαθει ετσι το πρωταθλημα/ εστω κι αν κοστισει -2 βαθμους και αρκετα εσοδα του χρονου? Λεω ρε παιδι μου εγω... μια πιθανοτητα. Ποιος ασχολειται τωρα με την ανυπαρξια των αγγελοπουλων στους τελικους? ολοι για το ποσο γαματοι ειναι και δεν αξιζαν τετοιο πραγμα... Σορυ αλλα για μενα που ειμαι βαζελος ειλικρινα μιλαω ...αν ακουγα παυλοθαναση να εχει μπει στο τερεν και να φωναζει ολοι εξω γιατι φευγω απο τον παναθηναικο ΤΩΡΑ , θα ετρεχα και οποιος εμενε πισω θα τον μαζευα να τον επερνα μαζι μου.
    Διαφωνώ σε αρκετά σημεία. Κι εγώ θα ήθελα μια πιο δυναμική απάντηση στις παπαριές περί ντόπινγκ του βλάκα του δικού μας, αλλά εσύ εδώ ζητάς να ρίξουν το επίπεδό τους για να ταιριάξουν με αυτό που λέμε ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι απαραίτητο να θέλουν να κάνουν εκπτώσεις στην ηθική τους.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Slow Chemical Death MD's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Διαφωνώ σε αρκετά σημεία. Κι εγώ θα ήθελα μια πιο δυναμική απάντηση στις παπαριές περί ντόπινγκ του βλάκα του δικού μας, αλλά εσύ εδώ ζητάς να ρίξουν το επίπεδό τους για να ταιριάξουν με αυτό που λέμε ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι απαραίτητο να θέλουν να κάνουν εκπτώσεις στην ηθική τους.
    ειμαι απολυτα σιγουρος πως δεν χρειαζοταν να πεσουν στο επιπεδο αλητειας του τζουνιορ για να απαντησουν στα περι ντοπινγκ και να θωρακισουν την ομαδα

7 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Licenced to Chill.

Chilling in the name of. ypersyntelikos's Avatar

Αριστερόχειρας είναι ο Ούκιτς?
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.

Senior Member Imperium's Avatar

οχι

fake είναι τότε
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Παππάς στον ΠΑΟ.
    Διώξτε το σίχαμα και πάρτε τον ρε Αγγελόπουλοι

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by ypersyntelikos View Post
    fake είναι τότε

7 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Tα γατακια οι πανιωνιοι το χουν γαμησει λιγο το θεμα με τον γιανκοβιτς και τον μπαμπα του..ποσο πιο χαμηλα..

0 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ντισκάς, μέχρι να καταλήξω κι εγώ

Spoiler
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.

Heldmorder rebelos's Avatar

1 στους 13 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

σε περίπτωση που ισχύει αυτό

ε να πα να γαμηθεί το μαλακισμένο. Διαφορετικά, προβλέψιμο τέλος
    I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run