Meanwhile at halftime (NSFW):
Spoiler
Meanwhile at halftime (NSFW):
Spoiler
Καμία ελπίδα γαμώ, καμία ελπίδα, κάνει ο Πάρκερ αυτή τη φάση στο πρώτο ματς, κάνουν Neal-Green στο 3ο, κατεβάζει ο Ποπ χαμηλό σχήμα στο 5ο και ανασταίνεται ο Τζινόμπιλι, το μόνο που έμενε ήταν να κάνει ο Ντάνκαν μεγάλη εμφάνιση. Κάνει ο Ντάνκαν 30-15 ματς και γίνεται ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, που -προφανώς- κρίνεται με τρίποντο του μεγαλύτερου σιχάματος όλων, του Ινιέστα του μπάσκετ, του Ρέυ του Άλλεν. Μηδέν ρε γαμώτο, θα κλείσει τον κύκλο της η πιο επιτυχημένη ομάδα της post-Jordan εποχής με αυτό τον τρόπο. Δεν υπάρχει καν νόημα να γίνει 7ο ματς εδώ που τα λέμε. Χρόνια είχα να φάω τέτοια ξενέρα, μπράβο.
Last edited by Kelldorain; 19-06-2013 at 11:27.
Γιατί ξενέρωσες? Που ξέρεις τι θα γίνει στον τελικό?
Licenced to Chill.
Γιατί ήθελα να το πάρουν οι Σπερς =Ρ
Ε προφανώς δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά μετά από τέτοια χαμένη ευκαιρία και απέναντι στο Miami που είναι ο ορισμός της ομάδας των μεγάλων ματς, μου φαίνεται πολύ πολύ δύσκολο. Μακάρι βέβαια.
μετα απο ολα αυτα, το επιπεδο σιχαμαρας μου για το Μιαμι τερματησε.
στην 4η περιοδο ΟΛΕΣ οι απιστευτοτητες μαζι και καπου εκει μια μουτζα να αιωρειται πανω απο το Σαναντονιο, με την διαιτησια να σιγονταρει ξυλο.
δεν λεω, ματς για να αλλαζεις βρακακι απο την αγωνια αλλα τετοια πραματα δεν τα θελει ουτε ο θεος (του μπασκετ).
που ειναι ο θεος του μπασκετ, αραγε?
Ξάπλωσα στις 3:45, άνοιξα το λάπτοπ, έδωσα το παρόν στο τσατ, βρήκα λινκ, με πήρε ο ύπνος πριν το τζάμπολ![]()
ξέρω, είναι μαλακία να ασχολούμαστε με διαιτησία, αλλά ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ
Ντάξει όσο και να πονάει να βλάπεις χαρούμενα τα μούτρα του πουτάνας_γιου_ρέυ_άλλεν, όσο και να ξέρεις καταβάθως ότι αφού δεν πήραν το χτεσινό έβδομο ματς δεν παίρνουνε ποτέ, ήταν ο ορισμός του a game for the ages.θεωρώ ότι ειναι το καλύτερο ζευγάρι τελικών τα τελευταία 20 χρόνια.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
ναι, αλλα εσύ είσαι Miami ΡΕ ΤΥΠΕ.
Έχω να σχοληθώ σοβαρά με ΝΒΑ πάνω από 15 χρόνια. Το piratebay βλέπω τα έχει όλα![]()
Αυτο προεκυψε απο ενα παιχνιδι? Αντε ισως και απο το πρωτο? Εχουμε δει 4 απο τους 6 αγωνες να κρινονται πριν καν ξεκινησει η τεταρτη περιοδος ουσιαστικα ή εστω στις αρχες της τεταρτης περιοδου. Μπορει να ειδαμε ενα επικο παιχνιδι χθες, αλλα τα αλλα ηταν αρκετα αδιαφορα. Μη λετε μαλακιες για διαιτησιες για το χθεσινο ματς, η διαιτησια ηταν φιλικη προς το Σαν Αντονιο σε ΠΟΛΛΕΣ φασεις, οποτε το να μη σφυριξεις φαουλ σε μια, δεν ειναι και εγκλημα. Ο Παρκερ ειδικα πηρε πολλα σφυριγματα. Νταξει καποιοι απο μας εχουμε δει τελικους Σικαγο με Γιουτα και πολλους αλλους, μη διαβαζω οτινανισμους για καλυτερο ζευγαρι τα τελευταια 20 χρονια. Ειναι σιγουρα απο τα καλυτερα. Εντωμεταξυ σας τη σπαει ο Ρευ Αλεν και δεν κοιτατε τα μουτρα του σιχαματος Χασλεμ, του ξερασματικου Τσαλμερς, του εμετικου Λεμπρον και του αηδιαστικου Κριςμπος.
να με συμπαθας, εγω για διαιτησια μιλησα για 4η περιοδο και μετα.
και ναι, αυτα τα σφυριγματα ηταν που μετρησανε στο τελος.
Στην 4η περιοδο πηρε αρκετα σφυριγματα ο Παρκερ. Γενικα δεν εφταιξε η διαιτησια για το συγκεκριμενο ματς.
Οταν εισαι μπροστα με 5 ποντους 28 δευτερολεπτα πριν το τελος, φταινε τα 2 τριποντα που τρως, αφου οι καριοληδες εχουν παρει 2 επιθετικα ριμπαουντ.
Φταιει οτι αφου τρως το πρωτο τριποντο και εχεις τη μπαλα, βαζεις τη 1 βολη απο τις 2.
Φταιει οτι αφου τελος παντων βαζεις τη μια βολη, δεν κανεις φαουλ, αλλα τους αφηνεις να ριχνουν τα τριποντα.