στηρίζουμε σαν χαζοί και μπράβο για τις επιλογές όλων αλλά καλά μας γαμάει η Πολωνία
στηρίζουμε σαν χαζοί και μπράβο για τις επιλογές όλων αλλά καλά μας γαμάει η Πολωνία
I'll bury you in your god's fucked garden
Να, και τώρα υπάρχει ένας μπούσουλας για τον κάθε περίεργο, πριν αυτός αποφασίσει να επιστρέψει στη ζεστή αγκαλιά του Ματ Μπάρλοου.
Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επαφή με το συγκεκριμένο ιδίωμα και γράφω ό,τι μπορώ να εξάγω από τα κομμάτια που ποστάρατε. Πρόκειται για ένα κύμα στο οποίο δεν μπορώ να βρω και πολλά ενοποιητικά στοιχεία, γενικώς μιλάμε για ένα αχταρμά επιρροών, όπου κάποιες είναι μέταλ, κάποιες όχι. Αυτή η υπερβολική τεχνική με κούρασε και τελικα τα περισσότερα κομμάτια δεν μου άφησαν πολλά πράγματα, μου φάνηκαν λίγο κενά νοήματος και κυρίως επίδειξη μουσικής τεχνικής. Τελικά κάτι θετικό μου έμεινε κυρίως από το κομμάτι των Sikth που πόσταρε ο Shirime (που μου θύμισε μεταξύ άλλων και nwosdm σε κάποια σημεία) και το κομμάτι που πόσταρε ο Krux (που ήταν τίγκα tool). Δηλαδη τελικά μου άρεσαν κυρίως οι μέταλ επιρροές που έβρισκα μέσα σε αυτά τα κομμάτια και λιγότερο το "καινούργιο" στη σύνθεση. Δεν νομίζω ότι θα έπιανα να ακούσω περισσότερα πράγματα εκτός αν κάποιος μου πρότεινε, κατά τα άλλα το πόρισμα ήταν πλήρης αδιαφορία και ανία.
γι'αυτό μερικά πιτσιρίκια ζητάνε συνέχεια Meshuggah? να πω την αμαρτία μου, μόνο το bleed ξέρω και έχω σε βίντεο, το οποίο οκ ακούγεται...
Last edited by Raven Lord; 23-02-2011 at 15:55.
Rock or Nothing
τσαινούργιο
I'll bury you in your god's fucked garden
Το Djent ωριμάζει και γίνεται σοβαρό μουσικό στυλ(?) Οι πρώτοι είναι γνωστοί, οι δεύτεροι είναι Dject με Rap, χαχα, που πάει ο κόσμος ρε, άντε να γελάσουμε πάλι.. καλά. Δείτε ακόμα και οι χαζο-Periphery τι ριφφ έχουν ανάμεσα στα γκέι ρεφραίν (που και πάλι συνηθίζεις)
γενικά έχει πολύ περιεχόμενο και καινούργιες ιδέες η φάση, ιδιαίτερα συγκριτικά με το παραδοσιακό prog metal που πρέπει να χτυπάει μύγες τελευταία και από ότι έχω καταλάβει οι πιτσιρικάδες υπερ-κιθαρίστες δε το πλησιάζουν πλέον και πάνε σε djent η περίεργα τύπου mars volta και τέτοια.
Last edited by phthoggon; 11-06-2013 at 17:39.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"